Най-вероятно са останали само мостри.Първоначално публикувано от Zdravko2
Нормално е да има забавяне между 2 и 3 секунди. Нужно е време на телевизора да декодира и декомпресира сигнала + синхронизирането на звук и картина.
26" и по-малко
32"
37"
40"
42"
46"
47"
55"
84''
Най-вероятно са останали само мостри.Първоначално публикувано от Zdravko2
Нормално е да има забавяне между 2 и 3 секунди. Нужно е време на телевизора да декодира и декомпресира сигнала + синхронизирането на звук и картина.
Мострите-възможен ли е проблем ако са такива бройките които са останали, и друго, мисля си че вероятно и модела вероятно е сполучлив и цената разбира се е повлиала след като така бързо /около две седмици и се изчерпаха тук бройките/ Продавача в Технополиса също нещо такова каза-бързо се свършили на фона на много слабото купуване на каквото и било в последно време!
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1332423835[/time]_________________________________________________
В Техномаркета -моя грешка!
Има вероятност да са бройки върнати от недоволни клиенти...било от подсветката или от нещо друго. Добре е да се огледа на място преди да се купи. Не бих казал че Тошиба се славят с чудесна картина и безпроблемна работа /виж линковете за старата тема в началоно на първи пост/- вземат ги защото са евтини.Първоначално публикувано от Zdravko2
Kakvo da gledam na prima vista\sori za latinizata\ niamam izbor na tozi komp.
Тип на екрана LCDПървоначално публикувано от NeRoX
Диагонал на екрана 81 см
Формат на екрана 16:9
HD съвместимост HD готовност
3D Tv Не
Разделителна способност 1366 x 768 пиксела
Честота на опресняване 50 Hz
Зрителен ъгъл 178 ТА
Време за реакция 8 ms
Контраст 1200:1
Яркост 450 cd/m2
DVB-T Да
Звукова мощност 2x5W
DLNA съвместимост Не
Телетекст Да
Брой съхранявани Телетекст страници 100
Консумация на енергия 59 W
Да,наистина няма за съжаление.
Огледай го на място за драскотини по рамката или петна по екрана. Когато се прибереш/още първата вечер го пусни без сигнал в тъмна стая, за да провериш доколко е равномерна подсветката. Ако петната са прекалено ярки и дразнещи го опаковаш и комплектоваш, както е бил и го връщаш обратно в магазина да го заменят с друга бройка или си вземаш друг модел.Първоначално публикувано от Zdravko2
Виж си интернет връзката, често приложенията не зареждат заради бавната скорост на нета.Първоначално публикувано от stefanusis
Таблица с новите модели 2012
https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg487795
Здравейте колеги, моделът ми е 42SL863G след последният ъпдейт осъществен през LAN, Youtube престана да показва HD клипове и върви с накъсване, вчера качих наново firmware SL863 19.2.61.4 и направих този път "нулиране ТВ" т.е. заводски настройки, но без резултат. Как е при вас?
Не е от ъпдейта....аз съм с последния, а работи на ниска резолюция още преди да го инсталирам ...има някакви рестрикции вероятно на регионален принцип
И при мен няма ХД иконката,въпреки че клипа от YouTube е ХД.42SL863G е и моя.Ъпдейт правих миналата година,но май след това работеше Ютуба.Версията на софта ми е : 19.2.49.236 от 14 Ноември 2011.Първоначално публикувано от fireboy
Новият 40TL933 вече наличен ,а и цената си я бива.
http://www.technomarket.bg/products/...shiba-40tl933g
Добър ден! От както смениха часовото време, EPG-то не ми съвпада с часовника. Настроил съм цифровия тунер на Финладия и до вчера нямаше проблеми. Някои има ли някакво решение? Сканирах и с Германия, но и там не съвпада. Не видях в настройките да има часова зона или лятно време.
Ъпдейтнах софтуера през мрежата и вече YOUTUBE въобще не работи само стои логото по средата и това е.
Toshiba Places си работи без грешка.
Някой има ли идея какво да направя?
Кое ЕПГ не съвпада?На кабеларка или сателит?Първоначално публикувано от Plamen9
В тази връзка имам някои въпроси най-вече към hristoslav2.Ако правилно съм разбрал от таблицата в началото на темата би трябвало този модел да притежава интернет браузър както и 2 чифта 3д очила в комплекта ,но за такова нещо не се споменава в описанието.Това пропуск на техномаркет ли е или очакванията към този модел не се потвърждават напълно?Интересува ме също дали цената е оправдана и най-вече разликата от 300 лв с модела 40TL838G от миналата година.Първоначално публикувано от svetlio1
Информацията за аксесоарите към модела я взех от френски сайт. Производителя има различна пазарна стратегия за всеки регион и поради тази причина може да има разлика в периодите и предлаганите безплатно към модела аксесоари.Първоначално публикувано от Steo
Може и да е пропуснато като инфо на страницата на Техномаркет.
Дали разликата в цената е оправдана - това не мога да ти отговоря. Добре е да се тества и сравни с предшественика си.
Инфо за новите модели
•Preise (UVP):
23SL970G: 399 Euro
32SL970G: 649 Euro
40SL970G: 849 Euro
32UL975G: 849 Euro
40UL975G: 1.049 Euro
46UL975G: 1.349 Euro
42XL975G: 1.399 Euro
47XL975G: 1.699 Euro
55XL975G : 2.399 Euro
http://de.consumer.toshiba.eu/de/art...Serie_motto-ii