Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор Toshiba ?

Гласували
253. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

9 3.56%
  • 32"

52 20.55%
  • 37"

5 1.98%
  • 40"

109 43.08%
  • 42"

26 10.28%
  • 46"

53 20.95%
  • 47"

6 2.37%
  • 55"

5 1.98%
  • 84''

1 0.40%
Отговори на анкетата
Страница 54 от 99 ПърваПърва ... 444525354555664 ... ПоследноПоследно
Резултати от 796 до 810 от общо 1478
Like Tree15Одобрявам

Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Отговор: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Включи външния тунер на СД резолюция (или ползвай скарт за връзка) и виж пак дали ще ти е активна . Сега от СТБ така или иначе ъпскейлваш до ХД нали (подаваш 1080i най-вероятно) ?

2.  

3. Тук е от
    Jan 2010

Да от външния тунер гледам чрез HDMI на резолюция 1080i. Аз писах по-нагоре че когато сигнала преминава през кабелният приемник въпросната функция Естествен е активна на всички SD и HD канали.

4. Тук е от
    Jul 2012

Здравейте, днес си закупих телевизор TOSHIBA 40TL938 разбрах,че трябва допълнително да си закупя очила за да мога да гледам 3д филми.Не мога да намеря информация какви точно очила да търся ,намерих в ebay тези

http://www.ebay.com/itm/Infrared-3D-...m4166b74c19%22
    ще станат ли за този модел или трябва да търся други.
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 24-12-12 в 20:06.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

6. Тук е от
    Jul 2012

Благодаря!:rolleyes:

7. Тук е от
    Dec 2012

добар вечер имам следния проблем телевизора не се включва изобщо а вчера го купих 46TL638 какво да правя

- - - Обновено - - -

добар вечер имам следния проблем телевизора не се включва изобщо а вчера го купих 46TL938 какво да правя

8.  

9. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от ivan88 Виж публикацията
    добар вечер имам следния проблем телевизора не се включва изобщо а вчера го купих 46TL638 какво да правя

- - - Обновено - - -

добар вечер имам следния проблем телевизора не се включва изобщо а вчера го купих 46TL938 какво да правя
    Изключи го от мрежата-контакта и пак опитай , ако не тръгне обратно в магазина .

10. Тук е от
    Dec 2012

Цитат Първоначално публикувано от nkd Виж публикацията
    Изключи го от мрежата-контакта и пак опитай , ако не тръгне обратно в магазина .
    да ли мога да си получа парите обратно

11. Novice
    Тук е от
    Dec 2012

Здравейте, колеги! Извинявам се, ако е дискутиран проблема, но нека го споделя. За Коледа реших да си подаря Toshiba 40TL938. Въпросът ми е много простичък... как да примерно да гледам един 720p или 1080i филм през USB-то? На пръв поглед това изглежда много лесно, но когато човек малко помисли, стига за извода, че на флашка с файлова система FAT32,максималния размер на файловете, който се поддържа, е 4,068 MB или около 4 GB. Проблемът идва от там, че гореспоменатите филми са с размер, по-голям от поддържания. Когато пускам такъв филм на лаптопа, използвам exFAT файлова система на флашката и нямам такъв проблем. Нормално, телевизорът не поддържа exFAT. Някой има ли идея как да постъпя, за да мога да пусна файл над 4 GB на телевизора, ако това е възможно. Благодаря!

12. Тук е от
    Dec 2012

Здравейте!

Преди няколко дни си купих Toshiba 40RL938 - досега четох във форума ви за този модел и всички с него казват, че са нямали проблем с подкарването на wi-fi. При мен драмата е следната - как ли не го ръчках, но така и не мога да го задвижа. При assisted свързването ту не приема, ту приема, че връзката е успешна, но дори при втория случай при network тест дава, че няма свързана мрежа. Какво да направя при положение, че нямам достатъчно дълъг кабел, за да вържа с LAN?

Редакция от малко по-късно: Опитах и с директния LAN кабел от доставчика - отново не пожела да се свърже. Това значи ли, че проблемът е в телевизора или може да се оправи като се ресетне да речем?

Другият ми въпрос - това нещо Toshiba Places е мястото с всички интернет-приложения и ще се "отключи" щом имам връзка с интернет, нали? Тъй като на друго място не виждам open browser и т.н.

Весела Коледа!
    Този пост е редактиран от Preslav Ganev; 25-12-12 в 19:37.

13. Novice
    Тук е от
    Dec 2012

Цитат Първоначално публикувано от Preslav Ganev Виж публикацията
    Здравейте!

Преди няколко дни си купих Toshiba 40RL938 - досега четох във форума ви за този модел и всички с него казват, че са нямали проблем с подкарването на wi-fi. При мен драмата е следната - как ли не го ръчках, но така и не мога да го задвижа. При assisted свързването ту не приема, ту приема, че връзката е успешна, но дори при втория случай при network тест дава, че няма свързана мрежа. Какво да направя при положение, че нямам достатъчно дълъг кабел, за да вържа с LAN?

Другият ми въпрос - това нещо Toshiba Places е мястото с всички интернет-приложения и ще се "отключи" щом имам връзка с интернет, нали? Тъй като на друго място не виждам open browser и т.н.

Весела Коледа!
    Аз съм с 40TL938 и нямам проблеми през 2 тухлени стени, предполагам трябва да е добър сигнала все пак, за да се хване.
    За втория въпрос - да, когато се закачиш към интернет, се "отключват" Smart възможностите на телевизора като Youtube, Skype и пр.

Иначе да си копирам и моя проблем:
    Цитат Първоначално публикувано от exoiavanko Виж публикацията
    Здравейте, колеги! Извинявам се, ако е дискутиран проблема, но нека го споделя. За Коледа реших да си подаря Toshiba 40TL938. Въпросът ми е много простичък... как да примерно да гледам един 720p или 1080i филм през USB-то? На пръв поглед това изглежда много лесно, но когато човек малко помисли, стига за извода, че на флашка с файлова система FAT32,максималния размер на файловете, който се поддържа, е 4,068 MB или около 4 GB. Проблемът идва от там, че гореспоменатите филми са с размер, по-голям от поддържания. Когато пускам такъв филм на лаптопа, използвам exFAT файлова система на флашката и нямам такъв проблем. Нормално, телевизорът не поддържа exFAT. Някой има ли идея как да постъпя, за да мога да пусна файл над 4 GB на телевизора, ако това е възможно. Благодаря!

14.  

15. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

ТВ не поддържа ли NTSF ?

16. Novice
    Тук е от
    Dec 2012

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    ТВ не поддържа ли NTSF ?
    Малко след като постнах мнението, се сетих за NTFS и се почувствах доста глупаво. :D Някой да знае как да определят съвместимите очила с телевизора? (40TL986) Някаква идея дали тези са съвместими?
    Universal 3D Active Shutter Glasses (1 x CR2032) - Free Shipping - DealExtreme
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...-OCHILA-DIVA-@

17. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Ми гледай рипове или форматирай флашката в NTFS.

18. Novice
    Тук е от
    Dec 2012

Освен въпроса за 3D очилата, мога ли да попитам някой подкарал ли е досега записа от телевизията към външен носител (флашка) при 40TL938?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 54 от 99 ПърваПърва ... 444525354555664 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  2. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  4. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе