Включи външния тунер на СД резолюция (или ползвай скарт за връзка) и виж пак дали ще ти е активна . Сега от СТБ така или иначе ъпскейлваш до ХД нали (подаваш 1080i най-вероятно) ?
26" и по-малко
32"
37"
40"
42"
46"
47"
55"
84''
Включи външния тунер на СД резолюция (или ползвай скарт за връзка) и виж пак дали ще ти е активна . Сега от СТБ така или иначе ъпскейлваш до ХД нали (подаваш 1080i най-вероятно) ?
Да от външния тунер гледам чрез HDMI на резолюция 1080i. Аз писах по-нагоре че когато сигнала преминава през кабелният приемник въпросната функция Естествен е активна на всички SD и HD канали.
Здравейте, днес си закупих телевизор TOSHIBA 40TL938 разбрах,че трябва допълнително да си закупя очила за да мога да гледам 3д филми.Не мога да намеря информация какви точно очила да търся ,намерих в ebay тези
http://www.ebay.com/itm/Infrared-3D-...m4166b74c19%22
ще станат ли за този модел или трябва да търся други.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 24-12-12 в 20:06.
Благодаря!:rolleyes:
добар вечер имам следния проблем телевизора не се включва изобщо а вчера го купих 46TL638 какво да правя
- - - Обновено - - -
добар вечер имам следния проблем телевизора не се включва изобщо а вчера го купих 46TL938 какво да правя
Здравейте, колеги! Извинявам се, ако е дискутиран проблема, но нека го споделя. За Коледа реших да си подаря Toshiba 40TL938. Въпросът ми е много простичък... как да примерно да гледам един 720p или 1080i филм през USB-то? На пръв поглед това изглежда много лесно, но когато човек малко помисли, стига за извода, че на флашка с файлова система FAT32,максималния размер на файловете, който се поддържа, е 4,068 MB или около 4 GB. Проблемът идва от там, че гореспоменатите филми са с размер, по-голям от поддържания. Когато пускам такъв филм на лаптопа, използвам exFAT файлова система на флашката и нямам такъв проблем. Нормално, телевизорът не поддържа exFAT. Някой има ли идея как да постъпя, за да мога да пусна файл над 4 GB на телевизора, ако това е възможно. Благодаря!
Здравейте!
Преди няколко дни си купих Toshiba 40RL938 - досега четох във форума ви за този модел и всички с него казват, че са нямали проблем с подкарването на wi-fi. При мен драмата е следната - как ли не го ръчках, но така и не мога да го задвижа. При assisted свързването ту не приема, ту приема, че връзката е успешна, но дори при втория случай при network тест дава, че няма свързана мрежа. Какво да направя при положение, че нямам достатъчно дълъг кабел, за да вържа с LAN?
Редакция от малко по-късно: Опитах и с директния LAN кабел от доставчика - отново не пожела да се свърже. Това значи ли, че проблемът е в телевизора или може да се оправи като се ресетне да речем?
Другият ми въпрос - това нещо Toshiba Places е мястото с всички интернет-приложения и ще се "отключи" щом имам връзка с интернет, нали? Тъй като на друго място не виждам open browser и т.н.
Весела Коледа!
Този пост е редактиран от Preslav Ganev; 25-12-12 в 19:37.
Аз съм с 40TL938 и нямам проблеми през 2 тухлени стени, предполагам трябва да е добър сигнала все пак, за да се хване.
За втория въпрос - да, когато се закачиш към интернет, се "отключват" Smart възможностите на телевизора като Youtube, Skype и пр.
Иначе да си копирам и моя проблем:
ТВ не поддържа ли NTSF ?
Малко след като постнах мнението, се сетих за NTFS и се почувствах доста глупаво. :D Някой да знае как да определят съвместимите очила с телевизора? (40TL986) Някаква идея дали тези са съвместими?
Universal 3D Active Shutter Glasses (1 x CR2032) - Free Shipping - DealExtreme
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...-OCHILA-DIVA-@
Ми гледай рипове или форматирай флашката в NTFS.
Освен въпроса за 3D очилата, мога ли да попитам някой подкарал ли е досега записа от телевизията към външен носител (флашка) при 40TL938?