Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор Toshiba ?

Гласували
253. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

9 3.56%
  • 32"

52 20.55%
  • 37"

5 1.98%
  • 40"

109 43.08%
  • 42"

26 10.28%
  • 46"

53 20.95%
  • 47"

6 2.37%
  • 55"

5 1.98%
  • 84''

1 0.40%
Отговори на анкетата
Страница 42 от 99 ПърваПърва ... 3240414243445292 ... ПоследноПоследно
Резултати от 616 до 630 от общо 1478
Like Tree15Одобрявам

Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jul 2012

Отговор: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Здравейте! Абе дне спираха тока и от тогава youtube апликацията седи на логото и не иска да зареди. Някакви предложения?

EDit: Оправих го с quick setup явно нещо се беше шашнало тв-то
    Този пост е редактиран от ichigoxt; 24-09-12 в 21:38.

2.  

3. Тук е от
    Sep 2012

Отговор: Re:Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Здравейте,имам 32rl933,четох цялата тема но не се справих с YOUTUBE.Купих си телевизора заедно с флашката,още със стартирането на ТВ го ъпдейт(това вчера).Има добър нет щом toshiba places върви добре,но youtube стои черен екан с логото на youtube и това е.Рестартирах,кво ли не правих ,едно и също.Някой може ли да помогне????

4. Тук е от
    Sep 2012

Отговор: Re:Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнени&#

Здравейте, вчера старото LCD LG замина и на пожар снощи си взех 40HL933G. След като и в сервиза, и в магазина за LG-то казаха "Ооо, четири години - добре те е изкарал", теглих една на всички скъпи модели и взех най-евтиното. Естествено, хареса ми в магазина и покрива каквото ми трябва - да показва картина и звук от SCART-а и филми от РС входа. USB-то излезе бонус, ама още не съм го тествал.

И въпроса - някой да е наясно, какви подводни камъни ме очакват с този телевизор? Дървеното дистанционно и меню ги видях още в магазина, но не са ми проблем...

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от ku4api6ka Виж публикацията
    Здравейте,имам 32rl933,четох цялата тема но не се справих с YOUTUBE.Купих си телевизора заедно с флашката,още със стартирането на ТВ го ъпдейт(това вчера).Има добър нет щом toshiba places върви добре,но youtube стои черен екан с логото на youtube и това е.Рестартирах,кво ли не правих ,едно и също.Някой може ли да помогне????
    Привет
    Не съм собственик на Тошиба и поради тази причина не мога да си поиграя/тествам и да видя какъв е проблема...По спомени този проблем го имаше и в миналогодишните модели - това ме води на мисълта че вероятно проблема е в фирмуера. Следи за нови версии и ъпдейтвай
    Прегледай и германският форум -може би са намерили решение
    Toshiba - HIFI-FORUM

Препоръчителна дистанция за гледане /измерването е във футове/
    Recommended TV Viewing Distance Chart | Toshiba Research Center | Toshiba
    калкулатор
    http://us.toshiba.com/tv-viewing-distance-calculator
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 27-09-12 в 17:04.

6. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2011

Цитат Първоначално публикувано от ku4api6ka Виж публикацията
    Пробвай с други регионални настройки (Финландия,Полша и др.).Може да ти изтрие каналите,които си запаметил и да се наложи пресканиране.

7. Тук е от
    Oct 2005

40TL933-USB плейъра в модела дали поддържа 3D филми

8.  

9. Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    Пазарджик

Цитат Първоначално публикувано от rony67 Виж публикацията
    40TL933-USB плейъра в модела дали поддържа 3D филми
    Пусках му едно филмче за динозаври. SBS - разделен на ляво дясно. Работи без проблем.
    Пробвах друг, който беше TB - горе долу. Не знам по какви причини, но не го разтягаше на цял екран, а го показваше свит до 4:3.
    Другото важно за този плеър е, че не подкарва DTS аудио, каквито са повечето HD релийзи. Трябва да си го обработиш на компа в AC3 формат. Отнема около 10тина минути. Субтитрите и те не са много удобни. Малки са, но стават за четене, на светли фонове се губят.
    Този пост е редактиран от Goalkeeper; 29-09-12 в 10:01.

10. Тук е от
    Sep 2012

Здравейте, телевизора е 40HL933G.

Гледам, че коментирате HD и 3D, а ме съмнява да търсите филми на малки файлове...Някой да е успявал да пусне филм по-голям от 4GB през USB-то?
    В книжката пише, че поддържа FAT32, а там max file size е 4GB. Пробвах с extendedFAT - не чете USBто, а NTFS дори не съм се хабил да тествам.

11. Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    Пазарджик

Пробвай с NTFS. На моя ТЛ933 го чете и няма проблем с 6ГБ филми.

12. Тук е от
    Sep 2012

За съжаление, с NTFS показва празна папка... Някакви други идеи?

13. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Външен медия плеър - има доста голямо разнообразие.

14.  

15. Тук е от
    Sep 2012

Здравейте,взехме си и ние Toshiba TL933, искам да ви попитам има ли значение какви 3д очила ще вземем :оригинални Toshiba или ментета (които между другото струват около 69 лв в Техномаркет ). Моля ако някой е ползвал и има база за сравнение да сподели, защото аз трябва да взема 4 чифта и цената ще е различна.

16. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Някой от универсалните,които ползват такова свързване,четох,че стават,но има и вероятност да се набуташ.Пиши какви са очилата и все някой ще даде акъл.Според мен,ако не е драстична разликата в парата-не се занимавай.

17. Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    Пазарджик

Мойте очила вчера пристигнаха, че в магазина при нас нямаше. Даже в цяла южна България нямало. Чак от Силистра пристигнаха в Пазарджик.
    Toshiba FPT-AG02G 3D GLASSES
    Другите, които би трябало да станат са тези: MVIEW DG-200 IR
    20лв разлика не е малко, ама като ги нямаше налични оригиналните - нямаше как да сравня. Сега мисля да отида тия дни с мойте и да ги сравня с тия MVIEW. Съмнявам се да има разлика, но кой знае.

Малко впечатления да споделя:
    Още не съм изгледал цял филм, но определено, ако има прозорец, трябва да са спуснати завесите. Иначе, ако е в полезрението, се усеща трептенето на очилата.
    След 30мин гледане почват да ми се натоварват очите.
    Както и предполагах 2Д->3Д конвертирането нищо не прави...
    Определено има разлика в различните филми /клипчета/, които гледах. На някои е направено по-добре, на други не чак толкоз. Но като цяло си е готина екстричка. Жалко, че не е двойно по-голям тв-то

18. Тук е от
    Sep 2012

Знам че проблема е стар но става въпрос за проблема с Youtube когато трябваше да се ъпдейтне .
    Търсих наляво надясно по сервизи питах. Едно място кажат не сваляйте нищо да не го прецакате ,друго място кажат в София сервиза само могат да го оправят ...
    Сега пак съм решил да се пробвам да свалям ъпдейти .
    Линковете в началото на темата няма 32TL838 , незнам защо просто няма .
    Някой може ли със 100% сигурност да ми каже откъде мога да си сваля точно ъпдеита който ми трябва ?
    Обиколих сумати неактивни форуми ,четох кви ли не мнения ,в най добрия случай ме прашат към линкове който не са за моя модел .

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 42 от 99 ПърваПърва ... 3240414243445292 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  2. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  4. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе