Здравейте! Абе дне спираха тока и от тогава youtube апликацията седи на логото и не иска да зареди. Някакви предложения?
EDit: Оправих го с quick setup явно нещо се беше шашнало тв-то
26" и по-малко
32"
37"
40"
42"
46"
47"
55"
84''
Здравейте! Абе дне спираха тока и от тогава youtube апликацията седи на логото и не иска да зареди. Някакви предложения?
EDit: Оправих го с quick setup явно нещо се беше шашнало тв-то
Този пост е редактиран от ichigoxt; 24-09-12 в 21:38.
Здравейте,имам 32rl933,четох цялата тема но не се справих с YOUTUBE.Купих си телевизора заедно с флашката,още със стартирането на ТВ го ъпдейт(това вчера).Има добър нет щом toshiba places върви добре,но youtube стои черен екан с логото на youtube и това е.Рестартирах,кво ли не правих ,едно и също.Някой може ли да помогне????
Здравейте, вчера старото LCD LG замина и на пожар снощи си взех 40HL933G. След като и в сервиза, и в магазина за LG-то казаха "Ооо, четири години - добре те е изкарал", теглих една на всички скъпи модели и взех най-евтиното. Естествено, хареса ми в магазина и покрива каквото ми трябва - да показва картина и звук от SCART-а и филми от РС входа. USB-то излезе бонус, ама още не съм го тествал.
И въпроса - някой да е наясно, какви подводни камъни ме очакват с този телевизор? Дървеното дистанционно и меню ги видях още в магазина, но не са ми проблем...
Привет
Не съм собственик на Тошиба и поради тази причина не мога да си поиграя/тествам и да видя какъв е проблема...По спомени този проблем го имаше и в миналогодишните модели - това ме води на мисълта че вероятно проблема е в фирмуера. Следи за нови версии и ъпдейтвай
Прегледай и германският форум -може би са намерили решение
Toshiba - HIFI-FORUM
Препоръчителна дистанция за гледане /измерването е във футове/
Recommended TV Viewing Distance Chart | Toshiba Research Center | Toshiba
калкулатор
http://us.toshiba.com/tv-viewing-distance-calculator
Този пост е редактиран от hristoslav2; 27-09-12 в 17:04.
40TL933-USB плейъра в модела дали поддържа 3D филми
Пусках му едно филмче за динозаври. SBS - разделен на ляво дясно. Работи без проблем.
Пробвах друг, който беше TB - горе долу. Не знам по какви причини, но не го разтягаше на цял екран, а го показваше свит до 4:3.
Другото важно за този плеър е, че не подкарва DTS аудио, каквито са повечето HD релийзи. Трябва да си го обработиш на компа в AC3 формат. Отнема около 10тина минути. Субтитрите и те не са много удобни. Малки са, но стават за четене, на светли фонове се губят.
Този пост е редактиран от Goalkeeper; 29-09-12 в 10:01.
Здравейте, телевизора е 40HL933G.
Гледам, че коментирате HD и 3D, а ме съмнява да търсите филми на малки файлове...Някой да е успявал да пусне филм по-голям от 4GB през USB-то?
В книжката пише, че поддържа FAT32, а там max file size е 4GB. Пробвах с extendedFAT - не чете USBто, а NTFS дори не съм се хабил да тествам.
Пробвай с NTFS. На моя ТЛ933 го чете и няма проблем с 6ГБ филми.
За съжаление, с NTFS показва празна папка... Някакви други идеи?
Външен медия плеър - има доста голямо разнообразие.
Здравейте,взехме си и ние Toshiba TL933, искам да ви попитам има ли значение какви 3д очила ще вземем :оригинални Toshiba или ментета (които между другото струват около 69 лв в Техномаркет ). Моля ако някой е ползвал и има база за сравнение да сподели, защото аз трябва да взема 4 чифта и цената ще е различна.
Някой от универсалните,които ползват такова свързване,четох,че стават,но има и вероятност да се набуташ.Пиши какви са очилата и все някой ще даде акъл.Според мен,ако не е драстична разликата в парата-не се занимавай.
Мойте очила вчера пристигнаха, че в магазина при нас нямаше. Даже в цяла южна България нямало. Чак от Силистра пристигнаха в Пазарджик.
Toshiba FPT-AG02G 3D GLASSES
Другите, които би трябало да станат са тези: MVIEW DG-200 IR
20лв разлика не е малко, ама като ги нямаше налични оригиналните - нямаше как да сравня. Сега мисля да отида тия дни с мойте и да ги сравня с тия MVIEW. Съмнявам се да има разлика, но кой знае.
Малко впечатления да споделя:
Още не съм изгледал цял филм, но определено, ако има прозорец, трябва да са спуснати завесите. Иначе, ако е в полезрението, се усеща трептенето на очилата.
След 30мин гледане почват да ми се натоварват очите.
Както и предполагах 2Д->3Д конвертирането нищо не прави...
Определено има разлика в различните филми /клипчета/, които гледах. На някои е направено по-добре, на други не чак толкоз. Но като цяло си е готина екстричка. Жалко, че не е двойно по-голям тв-то
Знам че проблема е стар но става въпрос за проблема с Youtube когато трябваше да се ъпдейтне .
Търсих наляво надясно по сервизи питах. Едно място кажат не сваляйте нищо да не го прецакате ,друго място кажат в София сервиза само могат да го оправят ...
Сега пак съм решил да се пробвам да свалям ъпдейти .
Линковете в началото на темата няма 32TL838 , незнам защо просто няма .
Някой може ли със 100% сигурност да ми каже откъде мога да си сваля точно ъпдеита който ми трябва ?
Обиколих сумати неактивни форуми ,четох кви ли не мнения ,в най добрия случай ме прашат към линкове който не са за моя модел .