Здравейте,имам Toshiba TL838,искам да попитам можели да гледам 3Д филми от USB плейъра
26" и по-малко
32"
37"
40"
42"
46"
47"
55"
84''
Здравейте,имам Toshiba TL838,искам да попитам можели да гледам 3Д филми от USB плейъра
Здравейте,
Някой знае ли със сигурност какви тунери има Toshiba 46TL963G? На сайта Toshiba Europe GmbH - 46TL963 пише, че има DVB-T/T2 и DVB-S/S2. Консултантът в Техномаркет твърдеше, че сателитният е само S, но не беше много сигурен. А цената от 1499лв. ми се струва изгодна, въпреки, че няма вграден WIFI и не чете БГ субтитри от USB.
Инфото на страницата им е доста подробно , а "консултанта" да вземе да понаучи нещо .![]()
Гена,за тунерите не знам,ама кой ти каза,че не чете бг субтитри?Откакто съм го купил(пролетта) си гледкам чуждестранни филми от флашка през USBто,да не мислиш,че съм полиглот.(Става въпрос за 933,но разликата с 963 са тунерите.
svetlio1,
То от "вносителите" в БГ може да се очаква всичко! Едно време имаше орязани версии специално за бившите соц. страни.
johny01,
Явно съм се заблудил за модела! То вече се обърках тотално.
HD файлове чете ли машинката? Защото няколко поста по-горе имаше оплакване, че не разпознава NTFS.
EPG нормално ли работи и може ли да се записва през USB? На сайта пише, че трябва FW update за целта.
Гена,май чете в NTFS,казвам го защото не успявам да пусна PVRа(пропуснах някакъв ъп-може да е било там) и я форматирах и в NTFS;за EPG си нямам идея.С последния ъп качи WI-DI.
Кво толкова се обърка?-като гледам на Тошиба ТЛ933,на Самсунг 6030(на промо е за 1130 лв с 2бр.очила) и на Филипс 5507 са моделите за теб.Гледай кой ти допада визуално и го грабай или най-евтиния от трите,та да вземеш по-голям диагонал(на тия,дето разправят,че размера няма значение-не им вярвай).
Здравейте, някой срещал ли е проблем с таймера за изключване на Toshiba TL933![]()
От 5 настройки да изключи след 30 мин 2 спира а 3 не![]()
При мен щом задам таймера,гасне,ако пипна (разбирай натисна някой бутон) дистанционното след като е изтекло времето.Иначе има някъде зададена настройка,ако не се сменя канал за N време(де да го знам колко-заспивам и сабахлян е изгаснал)-гасне.
Ta затова "хич го няма".
Може ли накой да ми каже как да си наредя програмите по свой избор .Като ги пренаредя на следващия ден отново са разбъркани,къде бъркам ?
С кам модул съм на близу тв е тл 868
Първо сложи ТВ в режим "за дома" - сега явно е в режим "магазин" .