Благодаря!
Кажи къде да пращам бирата!?
26" и по-малко
32"
37"
40"
42"
46"
47"
55"
84''
Благодаря!
Кажи къде да пращам бирата!?
Здравейте,
От скоро съм собственик на Toshiba 40`TL838G ! Имам следният проблем - качвам си .mkv 3D филм на флашка, възпроизвежда го, но 3D бутона на дистанционното управление ми е неактивен и съответно картината ми си стой разделена на 2 части..търсих ъпдейт по мрежа..няма наличен Помогнете моля
Не става! Пак ме пита - "Променена информация на излъчването. Желаете ли повторно сканиране?" От менюто: "Настройка"->"Системна настройка"->"Настройки DTV"->"Актуализация канал - готовност" промених на "Изкл." Както казах току що при пуска на тв-то пак ме попита същото нещо. Бъркам ли някъде?
Хмм , интересно - при мен си стои на вкл. и да ме е питало 2-3 пъти за 2 години . Ще огледам за някоя друга опция , но би трябвало да е от това ...
От мтел идва изгодно 40lv933g (30левовата промоция + 250лв. доплащане)
Как е според Вас като тв ?
В момента имам Филипс 40 инча 5605H и съм безумно доволен от него.
На тошибата ще могат ли да се гледат .мкв-та със субтитри ?
Благодаря !
Струва ми се в последно време, че картината е по-лоша. Бихте ли препоръчали стойности за следните настройки, като сигнала е цифров с САМ модул:
В Разширени настройки, съм избрал следното:
- ColourMaster - "Вкл.";
- Намаление шум-> MPEG намаляване на шума - "Средна", а DNR e на "Автомат";
- Resolution+ - "Автомат", Ниво - "3";
- Active Vision M100 - "Стандартно";
- Motion Detection Range - "Стандартно";
Съжалявам, ако е дискутирано вече, в такъв случай ще помоля упътване в коя тема да го намеря!
Благодаря за вниманието!
ПП Не намирам разлика между различните нива ( от 1 до 5 ) на Резолюшън+. Може би само така ми се струва, а може би иска вкл/изкл?
Този пост е редактиран от gunoff; 26-10-12 в 22:43.
Мисля да купя Toshiba 32HL933G някой може ли каже какъв е input lag-a на този модел никъде в интернет не можах да намеря.Ще го ползвам за PS3 и ще свържа компютъра според вас добър ли е Телевизора (ако не какво бихте ми препоръчали) разполагам с бюджет до 700 лв.
Мерси предварително
gunoff за кой модел става въпрос и за програмите от тунера ли ? От това ,което си дал , изключи DNR-а и "MPEG намаляване на шума" . За СД Resolution+ ми е на 4 , за ХД (HDMI) изключено. За другите трябва да експериментираш как ти харесва повече.
За 40lv933g
Взех тв-то що годе става личи му, че не е висок клас.
Имам два въпроса
1. Субтитрите за филмите как могат да се направят по-големи. В опции нищо не намерий
Предполагам с някакъв флаш ?
2. Още каерината много не ми харесва, съвет как да направя настройките. В нета
за някои модели има такива оптимални настройки,но за този не намерих
Благодаря !
Здравейте, искам да питам за моя ТВ 40WL753G, на 1-ва страница пише,че "WL - флагманска серия 3D Led"- това 3D за какво е?
сериозно ли го питаш това ?
Обръщам се към всички собственици на тазгодишни модели. Моля погледнете бусвата изписана на задният етикет
https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...tml#post463421
и напишете тук вашият модел и буквата от етикета. Искам да попълня таблицата в 3-ти пост - за да се знаят поставените панели.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 31-10-12 в 15:44.