Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор Toshiba ?

Гласували
253. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

9 3.56%
  • 32"

52 20.55%
  • 37"

5 1.98%
  • 40"

109 43.08%
  • 42"

26 10.28%
  • 46"

53 20.95%
  • 47"

6 2.37%
  • 55"

5 1.98%
  • 84''

1 0.40%
Отговори на анкетата
Страница 53 от 99 ПърваПърва ... 343515253545563 ... ПоследноПоследно
Резултати от 781 до 795 от общо 1478
Like Tree15Одобрявам

Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Nov 2011

Re: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

днеска пробвах HD от флашка,картината ок,обаче звук нещо няма,формата на аудио е dts.в какъв формат трябва да е някой знае ли

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Re: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Цитат Първоначално публикувано от oska Виж публикацията
    днеска пробвах HD от флашка,картината ок,обаче звук нещо няма,формата на аудио е dts.в какъв формат трябва да е някой знае ли
    Тошиба не подържат DTS, трябва да го конвертиваш.

При възпроизвеждане на филми с DTS звук - телевизора ми не възпроизвежда звука.
    Телевизора ви няма вграден DTS декодер.Преконвертирайте DTS аудиото с Audioconverter на AC3 или AAC.
    Повечето торенти, независимо дали са копирани цели Blu-ray-ове или са Blu-ray Rip в MKV са с DTS звук. Затова трябва да се конвертира звука, за да може безпроблемно да се пуска през USB плеъра на телевизора.
    Програмата Popcorn MKV AudioConverter чрез която с няколко клика се конвертира звука на един MKV файл от DTS на AC3.
    Convert DTS to AC3 - NMTWiki
    Ето ви линк за програма, която с 2-3 кликания ви прави всичко.
    Tutorial for converting audio tracks with HeartWare MKV Audio Converter

4. Тук е от
    Dec 2012

Отговор: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Здравейте.При мен се появи следния проблем.Изчезнаха 2 канала,но не програмите а самите канали.Например,когато се изреждат последователно от 8-и канал прескача на 10-и,9-и го няма.Когато натисна направо 9 включва на 8.И е изчезнал в момент в който се е гледала програмата по този канал,не е ровичкано и да са разместени.Не знам дали това има значение но на него беше НОВА.На другия канал не знам коя програма е понеже телевизора е при родителите ми,вземах го преди около месец.Телевизора е Тошиба 40HL933.Ако някой може да помогне ще съм благодарен.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

nevidim
    Има вероятност кабелният ти оператор да е спрял временно тази програма. Пусни телевизора да сканира наново и виж дали ще се появи пак.

6. Тук е от
    Dec 2012

Отговор: Re:Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 2

Здравейте вчера си купих 46TL938 Обаче с моята половинка сме индианци :D нито влязохме в интернет нито youtube skype........ абе изобщо никъде може ли някой да ми обясни как стават тези приложения много четох и правих всичко написано в началото на форума обаче нищо сменях държавата и пак нищо излиза ми ето това Problem occurred while Loading the URL : Timeout was reached (28) ако може някой да ми помогне ще му бъда мн благодарна

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Re:Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 2

poliemil
    Привет и честито за телевизора - и да го полееш със съседа :rolleyes:
    Problem occurred while Loading the URL : Timeout was reached (28) - това ме води на мисълта, че скороста на нета ти е ниска или сървъра е претоварен в момента. Надявам се, че си го вързала с LAN кабел към рутера, а не ползваш Wi-Fi.
    Хмм не си спомням добре, но в менюто на ТВ няма ли тест на интернет връзката ?

8.  

9. Тук е от
    Dec 2012

Мерси ми с Wi-Fi съм да сложа ли LAN кабел и да пробвам? а за теста го направих и ми пишеше че връзката е осъществена и като пусна нито меди плеара се пуска нито др приложения

10. Тук е от
    Dec 2012

Благодаря за предложението,hristoslav2 .При аналоговите канали програмата си я има,само при цифровите изчезна и странното е,че не изчезна само програмата,както обясних в първия пост,а и канала на телевизора.Когато от стрелките започна да изреждам каналите 1,2......7,8 и следващия на който отива е 10 и продължава 11,12.Някаква идея за това?Иначе го пуснах да сканира наново но не изчаках до край,защото трябваше да вися около 3 часа да сканира.Утре ще проверя какъв е резултата,ще е гадно ако системно изчезва така.Поне да сканираше по-бързо,а то и там ядец.......

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от poliemil Виж публикацията
    Мерси ми с Wi-Fi съм да сложа ли LAN кабел и да пробвам? а за теста го направих и ми пишеше че връзката е осъществена и като пусна нито меди плеара се пуска нито др приложения
    Свържи го с LAN кабел и пробвай пак.

12. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Сканирай ръчно само необходимите честоти . Отделно (поне при моя ) понякога при промени от оператора (за това и изкл. авт. обновяване) някои канали отиват "на майната си" и на всичко отгоре са с еднакви номера с други програми и се почва едно местене и преномериране ...

13. Тук е от
    Dec 2012

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Свържи го с LAN кабел и пробвай пак.

Сложих LAN кабел и се получи само skype не видяхто дали се инсталира допълнително и ли си го има някъде из менюто

Благодаря ти мн за съвета

14.  

15. Тук е от
    Jan 2010

Привет,

Нека споделя моята констатация относно телевизора който си закупих - TOSHIBA 40TL938G
    Когато наблюдавам цифрова кабелна и цифрова ефирна телевизия през вградения тунер на телевизора липсва(не присъства в списъка) функцията ЕСТЕСТВЕН(Native) формат на екрана. Само чрез нея картината придобива действителните си размери. При смяна на формата с избор на Широк екран(Wide) картината се разширява малко, което води до загуба 1-1,5 см от изображението от всички страни на монитора.
    При подаване на цифров кабелен сигнал със приемник, използвам HDMI кабел. Тогава въпросната функция ЕСТЕСТВЕН е активна и формата на екрана е действителен. Нека споделя и че наблюдението ми е върху 16:9 SD излъчващи програми.
    Интересното е че старият ми телевизор Samsung LE19B450 имаше абсолютно същият проблем и заради това избрах въпросният Toshiba с надеждата горепосоченият проблем да не присъства ....

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от poliemil Виж публикацията
    Сложих LAN кабел и се получи само skype не видяхто дали се инсталира допълнително и ли си го има някъде из менюто
    Благодаря ти мн за съвета
    За скайпа трябва да ти се появи след свързването на камерата
    http://de.computers.toshiba-europe.c.../skype_pic.jpg
    - може да попиташ и Тошиба - България Телефон: 024917828
    Връзка
    Toshiba Europe GmbH - 40TL938G
    Кои камери/модели/ са съвместими с телевизорите Тошиба
    после пиши какво са ти отговорили, че и аз не знам нищо по въпроса.

PC-Software ToshibaEdit
    Toshiba Europe GmbH - Mit ToshibaEdit TV-Kanallisten am PC bearbeiten

http://de.computers.toshiba-europe.c...places-on-tvs/

17. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

los4e , това не е проблем - режим "естествен" (нативен, оверскан , точен екран и т.н.) е наличен при ХД сигнал (1080 от вътрешния тунер) , при СД сигнали ще станат видими различните "артефакти" по краищата - може би си ги забелязвал вече при гледане на СД програма през HDMI и избран "естествен" режим в горния край обикновено има бели чертички .

18. Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    los4e , това не е проблем - режим "естествен" (нативен, оверскан , точен екран и т.н.) е наличен при ХД сигнал (1080 от вътрешния тунер) , при СД сигнали ще станат видими различните "артефакти" по краищата - може би си ги забелязвал вече при гледане на СД програма през HDMI и избран "естествен" режим в горния край обикновено има бели чертички .
    Приятелю, вярно е че когато гледам HD канали през вътрешният тунер тази функция естествен е активна. Проблема е от там че тя не се активира при SD каналите и така съм принуден да превключа на Широк екран(Wide), която не отразява коректното съотношение на формата на екрана.
    За пример добавям две снимки, където може да се види че при функция широк екран знака на Ринг ТВ е малко по-нагоре и вляво за разлика от функцията естествен, където формата на екрана е със нормални размери.естествен формат на екрана.jpgширок формат на екрана.jpg

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 53 от 99 ПърваПърва ... 343515253545563 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  2. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  4. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе