Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор Toshiba ?

Гласували
253. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

9 3.56%
  • 32"

52 20.55%
  • 37"

5 1.98%
  • 40"

109 43.08%
  • 42"

26 10.28%
  • 46"

53 20.95%
  • 47"

6 2.37%
  • 55"

5 1.98%
  • 84''

1 0.40%
Отговори на анкетата
Страница 56 от 99 ПърваПърва ... 646545556575866 ... ПоследноПоследно
Резултати от 826 до 840 от общо 1478
Like Tree15Одобрявам

Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2012

Отговор: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Здравейте! Имам Toshiba 40RL933. Възникват 2 въпроса, свързани с този модел.
    1. Има ли начин да започне да чете БГ субтитри вграденият плейър?
    2. При пускане на медия плейър или каквато да е функция, различна от телевизия, връщането към режим телевизор води до изчезване на каналите. Възстановяват се след изключване от контакта. Телевизионния сигнал е цифров, HD, през карта на М-Сат.
    Предварително благодаря за отделеното внимание! Весели празници на всички!

2.  

3. Тук е от
    Sep 2008

Ами той си чете субтитри, ама кой да прочете няколко страници назад и да види, че за тези субтитри са изтъркани вече няколко клавиатури...толкова много е писано и обяснено за тях.
    Сваляш програмата Subtittle Edit и обръщаш субтитрите в UTF-8 формат чрез нея.

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от erik11 Виж публикацията
    Имам един въпрос за youtube с TOSHIBA VL863 съм . Защо някои клипчета вървят без проблем а други се чува само звук а вместо картина или е бял екран или някакво мазало се появява- нещо като нефокусирана и размазана картина? Има ли оправяне на това и как? Благодаря!
    Някои клипове не са адаптирани за телевизори, други пък имат ограничения за възпроизвеждане въведени от тези които са ги качили.

Цитат Първоначално публикувано от AK47 Виж публикацията
    Здравейте! Имам Toshiba 40RL933. Възникват 2 въпроса, свързани с този модел.
    1. Има ли начин да започне да чете БГ субтитри вграденият плейър?
    2. При пускане на медия плейър или каквато да е функция, различна от телевизия, връщането към режим телевизор води до изчезване на каналите. Възстановяват се след изключване от контакта. Телевизионния сигнал е цифров, HD, през карта на М-Сат.
    Предварително благодаря за отделеното внимание! Весели празници на всички!
    Чудно...Сложи си един галваничен разделител преди входа на антенният кабел и направи ъпдейт на фирмуера.

5. Тук е от
    Dec 2012

нюкой пробвал ли е на 46TL938 да сварже мишка и клавиатура

6. Junior Member Аватара на Milen Berberov
    Тук е от
    Sep 2012

Добре де последно за Цифрова Ефирна ТВ за страна Германия ли се дава ,че при мен и на двата тв не мога да влезна в ръчните настроики на Dtv ,само на автоматични настройки търси канали ,ама нищо не открива!

7. usa
    usa е офлайн

Тук е от
    Sep 2006

Здравейте преди два дни си взех Toshiba 40tl938 какви очила ми трябват за да гледам 3Д пасивни активни .... дайте съвет и ако някой има този телевизор да ми каже с какви очила го ползва и как е 3Д
    Благодаря и Весело посрещане на новата година

8.  

9. Тук е от
    Dec 2012

здравейте
    моля да ми помогнете с пускането на 3д филмите през флашка- те тръгват без проблем, но образът стои разделен - не се активира 3д бутона на дистанционното. Телевизорът ми е toshiba tl838g= Как мога да оправя проблема
    Този пост е редактиран от ROSI1; 28-12-12 в 21:42.

10. Тук е от
    Dec 2012

Тези стават ама ги нямат в момента,има и някакви универсални но не съм сигурен дали ще работят.

11. usa
    usa е офлайн

Тук е от
    Sep 2006

Не можах да разбера очилата пасивни ли трябва да са или да са активни
    свързват ли се с телевизора по някакъв начин или ....
    ТВ е Toshiba 40tl938

12. Тук е от
    Dec 2012

Цитат Първоначално публикувано от usa Виж публикацията
    Не можах да разбера очилата пасивни ли трябва да са или да са активни
    свързват ли се с телевизора по някакъв начин или ....
    ТВ е Toshiba 40tl938
    активни

13. Тук е от
    Dec 2012

Ако е възможно, бихте ли ми помогнали на място? Не безвъзмездно, естествено...

14.  

15. Тук е от
    Jan 2010

Може ли да кажете кой е производителя на матриците за модел 40TL938G. Знака до серийният номер е "C".

16. Тук е от
    Dec 2012

Може ли някой да каже как се регулира кадровата честота примерно от 200 херца да се слезне на 50 за 40tl938g с цифров външен тунер на булсат.

- - - Обновено - - -

LCD - МАТРИЦИ

http://forum.setcom.bg/index.php?act...ach=2521;image

Производителя на матрицата може да се види на етикета отзад вдясно от серийният номер има буква /в бялото поле вдясно-долу/

http://forum.setcom.bg/index.php?act...ach=2082;image

1.Модели преди средата на 2008г.
    S --> SAMSUNG матрица
    С --> SHARP матрица
    L --> LG матрица

2.Модели след средата на 2008 година.
    S -> Sharp -> ASV
    К -> SAMSUNG -> S-PVA
    А -> AUO -> A-MVA
    C -> CMO -> S-MVA
    L -> LG -> S-IPS
    H -> IPS Alpha -> IPS-PRO

Примери:
    1.На кашона на тв
    http://www.nix.ru/autocatalog/lcd_tv...2248_draft.jpg
    http://forum.setcom.bg/index.php?act...ach=2030;image
    http://forum.setcom.bg/index.php?act...ach=2031;image

или на стикера на гърба на панела /за да го видите се налага сваляне на задният панел на телевизора/
    http://forum.ixbt.com/post.cgi?id=attach:62:11088:580:3
    http://forum.ixbt.com/post.cgi?id=attach:62:11088:580:2

17. Тук е от
    Dec 2012

Здравейте, нов съм във форума и като цяло с лсд телевизорите и днес си взех toshiba 32sl833. Като цяло съм доволен от телевизора за 2-та часа, през които си "играх" с него, но искам да ви помоля да ми дадете някакви примерни настройки за картината. Когато пусна full hd клип от лаптопа се вижда перфектно, но на телевизия естествено картината е много по-зле и ако мога малко да я поизчистя. Другото, което исках да попитам е, защо когато му закача кабела за интернета и си пусна youtube клиповете не вървят? Вървят но няма картина или ако има е едно размазано петно и също не влиза в toshiba places? Доста въпроси станаха, но ще ви бъда много благодарен ако ми помогнете малко.

18. Тук е от
    Feb 2011

Христославе да те питам нещо,дъщерята си е взела Тошиба 32dl934B.Свалила е филми от Замундата и каза,че субтитрите ги дава на друг език.Може ли да се оправят на Български или не.Телевизора е купен в Англия.

- - - Обновено - - -
    Този пост е редактиран от bobstoianov; 30-12-12 в 20:35.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 56 от 99 ПърваПърва ... 646545556575866 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  2. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  4. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе