Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор Toshiba ?

Гласували
253. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

9 3.56%
  • 32"

52 20.55%
  • 37"

5 1.98%
  • 40"

109 43.08%
  • 42"

26 10.28%
  • 46"

53 20.95%
  • 47"

6 2.37%
  • 55"

5 1.98%
  • 84''

1 0.40%
Отговори на анкетата
Страница 7 от 99 ПърваПърва ... 567891757 ... ПоследноПоследно
Резултати от 91 до 105 от общо 1478
Like Tree15Одобрявам

Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2005

Re:Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Защо не пробваш да си ъпдейтнеш софтуера на ТВ-то ? Аз съм с Тошиба, по-нисък модел 32HL833F, и нямам тези проблеми, които описваш. Даже съм доста доволен за парите, които дадох за него.

http://www.toshiba-om.net/firmware.php

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Същия модел го купихме за един роднина и проблемите за които говориш при нас ги няма. Перфектен телевизор от всякъде. Има доста нагласи по картината и нещо ти е за донастройка. Цена/Качество при тази оферта е без конкуренция!

4. Тук е от
    May 2011

Оффф незнам, 2 дена вече се рова в настройките, през всичко минах. Влезнах и за първи път и в сервизното меню, ама като видях какво е вътре и се изнесох бързо бързо . До сега ъпдейт на софт не съм правил никога, ще чета тия дни и ще видs и това. В момента ми показва, че софт-а ми е от 11. 2011г...

5. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2005

Цитат Първоначално публикувано от fenato
    Оффф незнам, 2 дена вече се рова в настройките, през всичко минах. Влезнах и за първи път и в сервизното меню, ама като видях какво е вътре и се изнесох бързо бързо . До сега ъпдейт на софт не съм правил никога, ще чета тия дни и ще видs и това. В момента ми показва, че софт-а ми е от 11. 2011г...
    Пробвай да си включиш MPEG NR и DNR на по-висока степен. Това определено намалява ефекта на "вълничките", за който говориш. В сервизното меню няма какво да правиш.
    А най-лесния, сигурен и безопасен начин да си ъпдейтнеш софтуера е през самия ТВ. Пусни му Интернет (мисля, че има мрежов вход) и търси нова версия през самото ТВ. Всичко става автоматично и доста кадърно.

6. Тук е от
    May 2011

Re:Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / m

Пробвах ги, няма ефект...това ще е нещо от тв-ра, тия 8ms дето ги дават време реакция? Другия ми тв, дето е на 4 години е с 5ms, а тоя охлюв
    Ще гледам тия дни да пробвам и ъпдейта, пък да видим, ако не се оправи -отварям аукциона и някой, който не гледа мачове ще му се израдва :D

7. Тук е от
    Mar 2012

А дали не е от Булсатком? Те не се славят с високо качество на каналите си. Пробвал ли си примерно ефирна цифрова или някаква кабелна? Прави ли го през HDMI входа?

8.  

9. Тук е от
    Dec 2011

Здравейте как мога да си сменя браузъра на Toshiba 40VL748 ?

10. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Тия проблеми са от кабеларката /90%/. Колко инча е Тошиба-та и колко са другите тв ?

11. Тук е от
    Feb 2012

Мога да се похваля че от вчера съм и аз в клуба с 40TL933 за приличната цена от 1099лв.

12. Тук е от
    May 2011

Цитат Първоначално публикувано от Bobo_m
    А дали не е от Булсатком? Те не се славят с високо качество на каналите си. Пробвал ли си примерно ефирна цифрова или някаква кабелна? Прави ли го през HDMI входа?
    Цитат Първоначално публикувано от svetlio1
    Тия проблеми са от кабеларката /90%/. Колко инча е Тошиба-та и колко са другите тв ?
    С hdmi съм вързан към hd приемник. Тв-ра е 40', другия на който гледах до този момент е 32'. Незнам, вече...ще пробвам другата седмица като отворят магазините да купя кабел, букси, да го вържа към нета и да видя дали ще успея да направя ъпдейт на тоя софт, въпреки, че нямам представа как се прави и ми е малко несигурно, ама...

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Пробвах ги, няма ефект...това ще е нещо от тв-ра, тия 8ms дето ги дават време реакция? Другия ми тв, дето е на 4 години е с 5ms, а тоя охлюв
    Ще гледам тия дни да пробвам и ъпдейта, пък да видим, ако не се оправи -отварям аукциона и някой, който не гледа мачове ще му се израдва :D
    Първо направи ъпдейт на фирмуера.
    Ако пак не си доволен имаш 3 дни след покупката да го върнеш и замениш с друг модел.
    Цитат Първоначално публикувано от Stoqn Petkov
    Здравейте как мога да си сменя браузъра на Toshiba 40VL748 ?
    Не можеш. Зарежда се заводски при производството на главната платка.
    Браузъра е Opera http://www.opera.com/download/ специално адаптиран за телевизори.

14.  

15. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

С hdmi съм вързан към hd приемник. Тв-ра е 40', другия на който гледах до този момент е 32'. Незнам, вече...ще пробвам другата седмица като отворят магазините да купя кабел, букси, да го вържа към нета и да видя дали ще успея да направя ъпдейт на тоя софт, въпреки, че нямам представа как се прави и ми е малко несигурно, ама...
    Ами нормално е на 32" да не виждаш толкова проблеми -повечето СД канали при Булсат са отврат от 40" нагоре /то на ХД им си се вижда пикселизация .../ Тия 5-8 мс не ги гледай /даже от Тошиба послъгват по-малко в случая/, нямат отношение към твоя проблем ,а и едва ли би усетил разлика от 2-10 мс ,когато не надвишава общо 16 мс.

16. Тук е от
    May 2011

Е така вече щом нещата опират до качеството на БСК, тогава проблема придобива съвсем друга насока Аз така или иначе не съм на срочен договор и ако се махна от БСК, алтернативата ми е iptv-то на ментел, вива или кабел на близу и нет 1. Обаче нямам поглед върху тяхното качество. Преди години бях на близу и след като минах на БСК се родих. Е сега ме хвърлихте в размисли Тогава към кой оператор да се насоча? Има ли така наречената "златна среда"?

17. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2011

Е така вече щом нещата опират до качеството на БСК, тогава проблема придобива съвсем друга насока Аз така или иначе не съм на срочен договор и ако се махна от БСК, алтернативата ми е iptv-то на ментел, вива или кабел на близу и нет 1. Обаче нямам поглед върху тяхното качество. Преди години бях на близу и след като минах на БСК се родих. Е сега ме хвърлихте в размисли Тогава към кой оператор да се насоча? Има ли така наречената "златна среда"?
    Картината на ХД каналите на Булсат е прфектна.И Формула 1 и испанските мачове на моя 42" Тошиба 863 нямат нито пикселизация,нито насичане,така че не е в тях проблема. Някои от мачовете от английското по Диема са с лошо качество ,но не всички.
    Как ти е картината при мач на Филм+ ХД ? Виж настройките (ако има такива) на Active vision .

18. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2005

...да го вържа към нета и да видя дали ще успея да направя ъпдейт на тоя софт, въпреки, че нямам представа как се прави и ми е малко несигурно, ама...
    Ама няма от какво да се притесняваш наистина. Само си намери в менюто къде е "Обновяване на софтуера" . После ТВ-то си върши всичко сам. Ти нищо не трябва да правиш. Само го изчакваш. Продължава около 2 минути процеса.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 7 от 99 ПърваПърва ... 567891757 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  2. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  4. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе