26" и по-малко
32"
37"
40"
42"
46"
47"
55"
84''
Тези очила стават за 40TL938G изпробвах ги вече,синхронизират се с телевизора много бързо за разлика от универсалните,които бях купил и се наложи да върна ,и да доплатя 40 лв.Работят с батерия от 1,50лв.,в комплекта който получих беше изтощена и се наложи да я заменя.
Работят с IR като се вгледаш отблизо в телевизора ще го видиш.
Проблем при мен е че не мога да накарам телевизора да разпознае автоматично 3д сигнала който му се подава от PC,видеокартата ми е AMD Radeon HD 6670 (1024 MB) инсталирал съм и Тotal media всичко е перфектно до момента на пускане на филма, има подаване на 3д сигнал но тв не го разпознава и очилата не се включват ако го направя ръчно от телевизора образите се разминават и очилата веднага се включват но образа стои размазан някой ако знае как да го накарам да работи това 3д моля да сподели.На телевизора съм му задал да разпознава автоматично 3д сигнал става въпрос за модел 40TL938G.
Този пост е редактиран от pesho666; 30-12-12 в 12:29.
Здравейте,
Някой знае ли как се активира 1080p на 40HL933 през VGA?
На другите ТВ-та става през сервизното меню, а как е на този?
През VGA имаш предвид от компа ли?Той ТВът си дава рез.,която му е пусната,оправи от видеокартата,може и да греша.
Боб,прочети първа страница,описано е как се прави в UTF-8 от програма Subtitle Edit.
Ха,оказва се,че на 938 са сложили повече екстри,но смотана китайска матрица("C"-CMO)-така ли(не че самсунговата е нещо,ама пак е по-добре)?
Здравейте.Аз да питам нещо.за настройките как е по добре.
1.Задно осветление на колко да ми е зададено
2.Колор мастер за какво е и вкл. ли да е.
3.Автом сензор за яркост вкл. или изкл.
4.Акт.у-ние светлинен фон-вкл. или изкл.
Мерси предварително.
- - - Обновено - - -
aide ВЕ РАЗБИРАТЕЛИ СПИТЕ ЛИ
Здравейте! Имам тошиба TL933g как мога да разбера етернет порта ми колко MBps подържа?
Явно толкова и разбирате.............
- - - Обновено - - -
Явно толкова и разбирате.............
Oк, мерси за отговора и приятно посрещане на новата година.
Най после някой да ми обърне внимание.Модела е RL 838G.Весело посрещане на 2013 г.
Google Преводач
Ето едно ревю на TL938