На mkv 7.56gb 1080p пак го има. Не съм пробвал нещо от около 40ГБ блу рей ама и там ще видя. То ако това HDTV иска егати терабайтите качество да бях зел Ready ;D
Ама не е само това... като гледам 1080p wallpapers забелязвам това "color banding" дето hristoslav2 го каза... от друга страна с времето ще му свикна :D Се пак ходих в магазина и на друго тв като моето нещата са същите и връщане назад няма

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 15Одобрявам
15Одобрявам

Първоначално публикувано от johny01
 Първоначално публикувано от johny01   на hristoslav2 -подкарах субтитрите на 40TL933G.
 на hristoslav2 -подкарах субтитрите на 40TL933G. 

),но субтитрите трябва да минат през ''SubtitleEdit"->UTF8(става елементарно),иначе гледаш квадратчета,друго не съм пробвал.Та това ми е първата покупка без 1год.да чета и питам,пък и нямах намерение да купувам ТВ-влязох в Карфур за дрешки на децата,харесах дизайна,цвета и цената и го взех.Не съжалявам,оказва се добра машинка,но тв за 1000 лв си работи като тв за 1000 лв,не очаквайте нещо повече.
 ),но субтитрите трябва да минат през ''SubtitleEdit"->UTF8(става елементарно),иначе гледаш квадратчета,друго не съм пробвал.Та това ми е първата покупка без 1год.да чета и питам,пък и нямах намерение да купувам ТВ-влязох в Карфур за дрешки на децата,харесах дизайна,цвета и цената и го взех.Не съжалявам,оказва се добра машинка,но тв за 1000 лв си работи като тв за 1000 лв,не очаквайте нещо повече.