Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор Toshiba ?

Гласували
253. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

9 3.56%
  • 32"

52 20.55%
  • 37"

5 1.98%
  • 40"

109 43.08%
  • 42"

26 10.28%
  • 46"

53 20.95%
  • 47"

6 2.37%
  • 55"

5 1.98%
  • 84''

1 0.40%
Отговори на анкетата
Страница 9 от 99 ПърваПърва ... 78910111959 ... ПоследноПоследно
Резултати от 121 до 135 от общо 1478
Like Tree15Одобрявам

Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Apr 2012

Re:Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Здравейте Нов съм в форума и от една седмица претежавам Toshiba 40TL838G и за мен тв-то е перфектно. Взех го предимно да го ползвам за PS3 за игри и филми.Направих му всички ъпдейти и Toshiba place и youtube вървят перфекно е честно казано съм много впечатлен от HD качеството което ми предава youtube версията от колкото бъгавата версия при PS3 само на 240p. Днес дори се купих 3D очила FPT-AG01G за да пробвам и тази функция и като му я пусна през PS3 става супер но се опитах да гледам някоя телевизия чрез конвертора и се получава нещо страшно няма никакво съвпадение на образите. Въпросът ми е дали ако се взема следващият модел очила ще се оправи това нещо с телевизията или проблема не е в очилата а до настройка? И имам още един въпрос може би малко глупав но имам едно копче "AD" то какво прави ?

2.  

3. Тук е от
    Feb 2012

Този модел няма функцията конвертиране от 2D в 3D.Все пак това е бюджетен 3D телевизор и е нормално някои неща да са орязани.Имам същия и според мен за парите си е чудесен.Можеш да си купиш още едни очила ако искаш да гледаш в компания

4. Тук е от
    Apr 2012

Добре а защо тогава са го направили този бутон 3D ако не може да конвертира а да са го махнали направо ? Понеже при получаването на 3D сигнал той веднага изписва че има такъв сигнал и не е нужно да натискаш някакви бутони за да се активира 3D.

5. Тук е от
    Jan 2010

Здравеѝ те.От нова година съм собственик на Toshiba 40TL838G и съм много доволен от него.Всичко работи без грешка,но от няколко дни имам следния проблем-след сканиране на каналите ги пренареждам както на мен ми са удобни,но след 5-10 минути няколко канала губят номерацията и се подреждат под числото 0.И така от няколко дни си играя-сканиране,пренареждане,сканиране,пренареждане.Моля, ако някоѝ се е сблъсквал с този проблем да сподели.Много благодаря.

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от the_rain
    Здравейте Нов съм в форума и от една седмица претежавам Toshiba 40TL838G
    И имам още един въпрос може би малко глупав но имам едно копче "AD" то какво прави ?
    Този бутон не служи ли за превключване на тунерите ?
    А - аналогов
    D - цифров
    Цитат Първоначално публикувано от the_rain
    Добре а защо тогава са го направили този бутон 3D ако не може да конвертира а да са го махнали направо ? Понеже при получаването на 3D сигнал той веднага изписва че има такъв сигнал и не е нужно да натискаш някакви бутони за да се активира 3D.
    Служи да превключваш ръчно типа 3Д режим на телевизора в случай че пускаш 3Д сигнал, който телевизора не може да разпознае сам.

7. Тук е от
    May 2010

Цитат Първоначално публикувано от zdravibg
    Здравеѝ те.От нова година съм собственик на Toshiba 40TL838G и съм много доволен от него.Всичко работи без грешка,но от няколко дни имам следния проблем-след сканиране на каналите ги пренареждам както на мен ми са удобни,но след 5-10 минути няколко канала губят номерацията и се подреждат под числото 0.И така от няколко дни си играя-сканиране,пренареждане,сканиране,пренареждане.Моля, ако някоѝ се е сблъсквал с този проблем да сподели.Много благодаря.
    Има някъде проблем като твоя в предишните страници и трябва да попрочетеш назад.Виж коя версия фърмуеър имаш в момента на тв-то.Мисля че проблема е решен в някои от ъпдейтите.Просто го свържи към интернет и провери за обновяване ако не си с последната версия.

8.  

9. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Този бутон не служи ли за превключване на тунерите ?
    А - аналогов
    D - цифровСлужи да превключваш ръчно типа 3Д режим на телевизора в случай че пускаш 3Д сигнал, който телевизора не може да разпознае сам.
    hristoslav2 , при Тошиба /поне в моя модел / тоя бутон AD е Audio Description - аудио обяснения за хора с увредено зрение /ако се излъчва от канала/. Между аналоговия ,цифровия тунер и радиото се преминава с натискане на бутона TV.

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1
    hristoslav2 , при Тошиба /поне в моя модел / тоя бутон AD е Audio Description - аудио обяснения за хора с увредено зрение /ако се излъчва от канала/. Между аналоговия ,цифровия тунер и радиото се преминава с натискане на бутона TV.
    Ясно... благодаря

11. Тук е от
    Sep 2005

Здравейте
    Искам да запитам дали медия плеера на модели RL838 (32RL838G) поддържа AVI ( DIVX XVID ) .Благодаря

12. Тук е от
    Feb 2012

Здравейте колеги, отдавна не съм се включвал във форума, но го проверявам редовно :D и сега имам въпрос понеже забелязах нещо. Toshiba sl863 възпроизвежда ли истински 24p кадри, защото когато гледам blu ray от компютъра refresh rate-a е сложен на 23Hz и пак се получава нещо като "назъбване" на картината, а това е при режим на актив вижъна на стандарт, същото е и при изключен актив вижън, а когато вече го сложа на smooth и се получава така наречения "soap opera effect". И така, въпроса ми е мога ли да гледам истинско 24р? Прочетох в нета, че телевизорите на самсунг възпроизвеждат при 5:5 pulldown само при изключен motion rate, а при тошиба се получава назъбване.

13. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от naskonr
    Здравейте
    Искам да запитам дали медия плеера на модели RL838 (32RL838G) поддържа AVI ( DIVX XVID ) .Благодаря
    Поддържа .

14.  

15. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от kristian93
    Здравейте колеги, отдавна не съм се включвал във форума, но го проверявам редовно :D и сега имам въпрос понеже забелязах нещо. Toshiba sl863 възпроизвежда ли истински 24p кадри, защото когато гледам blu ray от компютъра refresh rate-a е сложен на 23Hz и пак се получава нещо като "назъбване" на картината, а това е при режим на актив вижъна на стандарт, същото е и при изключен актив вижън, а когато вече го сложа на smooth и се получава така наречения "soap opera effect". И така, въпроса ми е мога ли да гледам истинско 24р? Прочетох в нета, че телевизорите на самсунг възпроизвеждат при 5:5 pulldown само при изключен motion rate, а при тошиба се получава назъбване.

Като натиснеш инфо (i+) бутона ,нали ти изкарва какво всъщност му подаваш - може би трябва да подаваш точно 24хц.

16. Тук е от
    Feb 2012

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1

Като натиснеш инфо (i+) бутона ,нали ти изкарва какво всъщност му подаваш - може би трябва да подаваш точно 24хц.
    Бях чел, че е грешно да се подава 24Hz, защото blu ray не било точно 24, а 23.973, което си е 23Hz, но дали подавам 23 или 24 като натисна инфо бутона ми показва 24 и винаги има такова назъбване, независимо дали подавам 23 или 24 и независимо дали съм избрал стандарт или smooth на актив вижъна.

17. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Аз ,така като гледам имаш "24p Mode: Standard | Smooth" ,а за актив вижън-а /100хц/ би трябвало да има отделна настройка /в моята е само вкл./изкл. ,докато на Самсунг-а има доста повече варианти за настройка/. Опитвал ли си с пълен BD /.iso/ или от блу рей плеър?

18. Тук е от
    Feb 2012

Настройките, които имам са 1. Active Vision M100: Smooth, Standard, Off и 2. Motion Detection Range: Standard, Wide. Винаги гледам пълен BD /.iso/, а блу рей отделен нямам, имам вграден в компютъра и използвам HDMI-a към ТВ-то и Total Media Theater.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 9 от 99 ПърваПърва ... 78910111959 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  2. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  4. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе