Да го огледам на тъмно... няма да е възможно маи, няма как да стане в техноМ., ще ме отстрелят май ?
Да го огледам на тъмно... няма да е възможно маи, няма как да стане в техноМ., ще ме отстрелят май ?
Напротив , настоявай ! Ти си клиента и имаш права !
В момента този модел е на промоция в Карфур за 499лв Toshiba 32LV733G какво мислите за модела ???
Нисък клас , начална серия , бюджетен модел 2010 , без екстри - просто ТВ ! Но за тази цена , чисто нов с гаранция - си е сделка ! Това мисля аз !
Всъщност картината тук не "трепка" както при CRT и плазмите ,а "насича" в кадри където има бързо движение и едновременно движение и на камерата , примерно в някои екшъни , също и хоризонталните надписи ,които вървят долу на екрана при новините, насичат или се замазват , при спорт топката също . 100хц. също допринасят за по-отчетлива картина изобщо . От друга страна движенията в картината стават леко плавни и това някои ги дразни и предпочитат да гледат без 100хц. При различните марки тази опция се проявява различно , но по мое мнение при Тошиба Active vision M100 pro е много сполучлив режим ,не се натрапва, като си върши в същото време много добре функцията .Първоначално публикувано от bonebiker
Дали е SD или HD сигнала няма отношение към 100- херца
здравейте,
имам въпрос за 32av833, в скоби след модела е (N) - не откривам с каква матрица е, но основното питане е за настройките на субтитрите при филми от USB
това е от началото на темата, но при мен тръгват автоматично, когато са в същата папка с филма, но не откривам как се влиза в Настройки -> транскодерЗа да тръгнат субтитрите, трябва да се сложат в отделна папка - там си копирате всички субтитри (името трябва да е същото като на филма!). Влизате в настройки, транскодер, от табовете най-долу избирате субтитри и посочвате горе пътя до папката със субтитри. Рестарт на сървъра и готово. Има и настройка за големината на шрифта, отстояние от долу и др. При пускане на филма, програмата си намира файла със субтитри.
--------------------------------------------------------------------------------
поздрави
N накрая означава ,че модела е за Скандинавският пазар - Норвегия, Швеция, Дания,
Останалото /Настройки -> транскодер/ важи за руският DLNA сървър...
http://www.homemediaserver.ru/
Освен този модел тази седмица има и друг промоционален за 749 лв. - TOSHIBA 32VL733.Тук му е спецификацията:http://eu.consumer.toshiba.eu/en/products/tv/32VL733.Не съм много наясно за реномето на Тошиба като производител на ТВ приемници.Дали си заслужава тяхното предложение в сравнение с други марки като Панасоник,Филипс,Сони в случая с аналогични по параметри продукция?Първоначално публикувано от Georgi Penchev
Заслужава си !
Моделите им не остъпват по нищо на конкуренцията и понякога са по-добри като съотношение цена /функции / качество ! Само малко дизайна им е " дървен " и медийния им плеър има проблеми с субтитрите на кирилица , но това се оправя !
А за този модел какви са отзивите. Има ли някой който може да сподели впечатления.Първоначално публикувано от kalistu
На тези може да им се вярва - http://alatest.co.uk/reviews/tv-revi...105833266,33/# .
Първоначално публикувано от bonebikerОказах се прав - в новата брошура го има за 999 лв.Първоначално публикувано от Shmi
Да и се радвам , чете послушах и изчакахПървоначално публикувано от Shmi
от вчера ми е в спалнята.
Но Как се трият канали след като са сканирани на ДТВ
Изтормозих се
Едни номераим насвятка на каналите за 194 санала сложи към1200и нещо канали
и не намирам начин да ги махна излишните....
Помогнете
Сложи на страна Германия и ще ти ги подрежда от 1 нататък.За триене -"настройка"-"настройки DTV"-"канали" и там със зеления бутон.