Страница 30 от 98 ПърваПърва ... 2028293031324080 ... ПоследноПоследно
Резултати от 436 до 450 от общо 1459

Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Re:Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 2

Това с ъгъла на гледане не ме изненадва , защото е типично за MVA и даже за PVA матриците . По-изненадващото е слабия нативен контраст(според Ония тест) и черното , които трябва да са на прилично ниво. Все пак трябва да се сравнява на един и същ сигнал с други модели за да се види разликата , както и да се избягва режим Динамик при ,който яркостта е изцибрена на мах и черното избледнява,а на такъв ги държат в магазините . Аз съм го гледал този модел преди време и нямам спомен да има чак пък такова посредствено представяне , даже напротив , за цената си е добър модел .

2.  

3. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Може и от настройките да е... Антенния вход е отзад и е проблем за монтаж на стената...иначе е тънък!

4. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

То почти на всички телевизори антенният вход е отзад , за близък монтаж има Г -образни букси.
    По важното е да се види и сравни обработката на сигнала SD и HD , настройки има достатъчно при Тошиба за да се "извади" повече черно и контраст в къщи . Режимът Auto View е много сполучлив и с малки корекции е перфектен за гледане на телевизия .

5. Тук е от
    May 2010

Здравейте Моля за помощ Притежавам Toshiba 32XV733G до преди два месеца свързвах телевизора посредством кабел към Рутер D-link Dir300 в една "прекрасна" сутрин рутера спря да работи. Вчера сложих временно нов рутер и опитах да вържа телевизора но греда телевизора въобще не открива домашната мрежа ! Тествах кабела работи , Lan портовете на Рутера също работят опитах с ръчни и автоматични настройки ефект нулев. Питането ми е следното възможно ли е заедно със стария рутер да си е отишъл и LAN-a на Телевизора и какво да правя да тествам с друг рутер и възможно ли да е от него в момента съм с Linksys WRT54G3G или да нося телевизора направо в сервиза. Благодаря !

6. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2011

Здравейте, от няколко дни съм собственик на 42SL863G. Бих искал някои да сподели как става заключването на каналите, "родителски контрол". Благодаря предварително.

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от cdna
    Здравейте Моля за помощ Притежавам Toshiba 32XV733G до преди два месеца свързвах телевизора посредством кабел към Рутер D-link Dir300 в една "прекрасна" сутрин рутера спря да работи. Вчера сложих временно нов рутер и опитах да вържа телевизора но греда телевизора въобще не открива домашната мрежа ! Тествах кабела работи , Lan портовете на Рутера също работят опитах с ръчни и автоматични настройки ефект нулев. Питането ми е следното възможно ли е заедно със стария рутер да си е отишъл и LAN-a на Телевизора и какво да правя да тествам с друг рутер и възможно ли да е от него в момента съм с Linksys WRT54G3G или да нося телевизора направо в сервиза. Благодаря !
    Тествай с друг рутер и автоматични настройки. Ако пак няма резултат - занеси телевизора в магазина.

8.  

9. Тук е от
    Jun 2011

Здравейте на всички,които пишете и четете тук във форума инфо.Аз съм собственик на TOSHIBA 40SL 733G от една година и проблем за сега с него нямам,пък и хванах в Техномаркет тогава,и 5 години гаранция за всички LED телевизори.Моят,понеже се оказа ,че е BACKLIGHT ,вечер в тъмното,на тъмен екран като го оставя,се виждат да светят едни светлинки или нещо подобно като малки фенерчета от ръбовате ,че и по средата разни осветени повърхности.Какво е това и има ли лек за него.Чух разни "препоръки"-"да съм развиел с малка с отверка болчетата ,които държaт решетката към телевизора и видители,щяло да стане" да не се виждат тези "подсветки".Питам,възможно ли е това и ко не е ,то,какво да направя.Иначе съм доволен от TOSHIBA.
    Поздрави,

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от rorosen
    Здравейте на всички,които пишете и четете тук във форума инфо.Аз съм собственик на TOSHIBA 40SL 733G от една година и проблем за сега с него нямам,пък и хванах в Техномаркет тогава,и 5 години гаранция за всички LED телевизори.Моят,понеже се оказа ,че е BACKLIGHT ,вечер в тъмното,на тъмен екран като го оставя,се виждат да светят едни светлинки или нещо подобно като малки фенерчета от ръбовате ,че и по средата разни осветени повърхности.Какво е това и има ли лек за него.Чух разни "препоръки"-"да съм развиел с малка с отверка болчетата ,които държaт решетката към телевизора и видители,щяло да стане" да не се виждат тези "подсветки".Питам,възможно ли е това и ко не е ,то,какво да направя.Иначе съм доволен от TOSHIBA.
    Поздрави,
    Причината за този ефект е некачественият монтаж на видеопанела в завода производител. За съжаление не се признава за дефект от производителя....
    Могат да ти го оправят в сервиза. Трябва да свалят задният капак и да разхлабят болтовете на корпуса на видеопанела. А после внимателно /по диагонал/ да ги притегнат равномерно от всички страни.

11. Тук е от
    Jun 2011

Разбира се,че биха го направили сервизните работници,но къде е сервиза и как да отправя искането си,и към кого,като най-вероятно,първо ще трябва да ида в Техномаркет и една одисея ще се започне после.Аз съм го качил на стойка на стена,кашонът го пазя,ама после оставам без телевизор за 2 месеца сигурно...Значи няма да е.Благодаря ти за отговора.Точно от такъв имах нужда.

12. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от wl88
    Здравейте, от няколко дни съм собственик на 42SL863G. Бих искал някои да сподели как става заключването на каналите, "родителски контрол". Благодаря предварително.
    При моя 40XV733 /едва ли има разлика при теб/ с бутона "QUICK" ,влизаш в "опции канали" и там го маркираш с катинарчето.

13. Тук е от
    May 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Тествай с друг рутер и автоматични настройки. Ако пак няма резултат - занеси телевизора в магазина.
    Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Благодаря ще тествам с нов Рутер и ще пиша ако не сервиза е на близо !

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Вече и серия WL у нас - цената е добра
    http://www.technomarket.bg/products/...shiba-42wl863g

16. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2011

Вече и аз съм притежател на 42SL863. Имам следните въпросчета:
    1.Не мога да подкарам субтитри на БГ,дори и с презаписване на *.srt файла във Unicode формат с Notepad++.
    2.При сканиране на спътник Астра19гр. намира всички програми,но при опит за сканиране на друг сателит (от вкараните в телевизора) стои само на Астра 19 гр.т.е. не може да сканира друг сателит.
    3.Медия сървъра свързва компютъра с телевизора,виждат се папките на компютъра,снимките вървят,но на *.avi филм дава грешка.
    Ако някой е намерил решение на проблем от подобните,нека сподели.10Х!

17. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2011

Благодаря svetlio1 ,ще пробвам и ще пиша

18. Тук е от
    Dec 2005

ПРЕДИ 5 ДНИ НАЙ ПОСЛЕ МИ ЗАМЕНИХА СТАРИЯ ТВ С НОВ!КАЗАХА ,ЧЕ СЕ ОБЪРКАЛИ И "БЕЗ ДА ИСКАТ+МИ БИЛИ ИЗПРАТИЛИ ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА ДРУГ ОТРЕМОНТИРАН ТЕЛЕВИЗОР! АЗ ЛИЧНО МИСЛЯ,ЧЕ ПРОСТО МИ БЯХА ПРАТИЛИ СТАР 32XV733-АКО МИНЕ НОМЕРА!-САГАТА ПРОДЪЛЖИ 2 МЕСЕЦА И ПОЛОВИНА-ЗА ТОЛКОВА ВРЕМЕ МИ ДОКАРАХА КОЛА ОТ ГЕРМАНИЯ-ЧИСТО НОВА ПО ПОРЪЧКА СЪС ЕКСТРИТЕ ВКЛ!

И ДА ПОПИТАМ ЗА ЕДИН НЕПРИЯТЕН И ДРАЗНЕЩ БЪГ-МНОГО ЧЕСТО МИ ИЗЛИЗА НАДПИС "СЛАБ СИГНАЛ"-НА МОГА ДА ЧЕТА ОТ НЕГО СУБТИТРИТЕ НА ФИЛМА!МОЖЕ ЛИ ОТ НЯКЪДЕ ДА СЕ ИЗКЛЮЧИ ТОЗИ НАДПИС?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 30 от 98 ПърваПърва ... 2028293031324080 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 19:47
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе