Страница 19 от 98 ПърваПърва ... 917181920212969 ... ПоследноПоследно
Резултати от 271 до 285 от общо 1459

Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Apr 2011

Re:Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 2

"Здравейте, дали можете да ми посочите как мога да заключа телевизионни канали на телевизор от серията VL. През дистанционното на копче "QUICK" стигнах до заключване на каналите, но се оказва, че предварително трябва да въведа PIN-код, а как да го въведа нямам представя. Дали имате представа, какво точно да направя?"

"Те от Тошиба трябва да са го написали в ръководството за употреба как става !"

Civica, благодаря за препоръката. Случайно ми дойде на ум да прочета ръководството. Все пак, ако нямаш конкртна препоръка, не е нужно да се ангажираш с проблема ми, вместо да ми даваш отговор като от държавната администрация.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Сигурно не ти е приятно такъв отговор да получиш, обаче има два варианта:
    - или наистина не си си прочел упътването, щото на 56-а страница го пише пределно ясно
    - или някой преди теб го е заключвал, за което надали можем да ти помогнем, освен да си ресетнеш всички настройки на телевизора

Шегичка (с доста истина в нея), ама 50% от въпросите по форумите са от хора, които ги мързи да си прочетат упътването (и още 50% от хора, които не четат първа страница )

4. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Колега qwerty7 , нищо лично , но за да си решиш проблема , понякога е нужно да си помогнеш сам , а не да чакаш отговор след като по въпроса има доста инфо само трябва да го намериш ! И без лоши чувства !
    И това с държавната администрация е неуместно , най-малкото понеже тя не работи събота и неделя !

5. Тук е от
    Mar 2010

Цитат Първоначално публикувано от qwerty7
    Здравейте, дали можете да ми посочите как мога да заключа телевизионни канали на телевизор от серията VL. През дистанционното на копче "QUICK" стигнах до заключване на каналите, но се оказва, че предварително трябва да въведа PIN-код, а как да го въведа нямам представя. Дали имате представа, какво точно да направя?
    Аз съм само на ефирна ТВ и на ATV нямам опция за ПИН. При минаване на DTV до ПИН настройката се стига от Меню -> Настройка -> Настройки DTV -> Настр.PIN .
    За серия VL74* ПИН настройката е на стр. 61 в упътването http://eu.consumer.toshiba.eu/en/pro...etailDownloads

6. Тук е от
    Apr 2011

p1leto, благодаря ти за съвета!
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1313300509[/time]_________________________________________________

Да, така вече го открих. Аз пробвах да получа информацията само от дебелото хартиено указание на няколко езика, което е приложено в кашона, игнорирайки он-лайн указанието, като си мислех, че то съдържа същата информация.

7. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Хартиеното е бързо описание за първоначално пускане на уреда , а диска съдържа пълно описание за употреба или си го търсиш он- лайн !
    Но ти вече си го разбрал и си се информирал !

8.  

9. Тук е от
    May 2011

Какво е мнението на спецовете тук за този телевизор ----TOSHIBA 42RL833G
    за 1100лв. има ли подобър модел? може и от други марки....

10. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Не съм спец , но това е бюджетен , нисък клас ТВ без много екстри , но с ЛЕД подсветка !
    Аз лично бих се замислил за друг ТВ за тези пари ! Примерно - http://technomarket.bg/products/09107599/lg-42lk450 или http://technomarket.bg/products/0910...sung-le-40d550 , а защо не - http://technomarket.bg/products/09071506/lg-42ld650 - ако намериш запечатан кашон !

11. Member Аватара на Shmi
    Тук е от
    Mar 2007

Цитат Първоначално публикувано от bonebiker
    Преди около месец и нещо го предлагаха промоционално за 999 лв. в Техномаркет. По-добре изчакай, имат навика да въртят едни и същи модели от време на време...

12. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

А ако все още има този: http://www.technomarket.bg/products/...shiba-40xv733g -взимай него и с останалите пари един мултимедиен плеър /че и за почерпка може да останат /.

13. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от bonebiker
    Този модел е в средата на гамата и е почти аналогичен с 42SL833G ,но без 100хц.( Active Vision M100 pro) има Resolution+ , интернет функции , медия плеър и добра картина на SD сигнал. Ако не ти трябват 100хц.(гледане на спорт) това е добър избор .

14.  

15. Тук е от
    May 2011

А ще се усеща ли трепкане на картината на СД сигнал,
    по принцип ще се гледадт от време на време и ХД филми от ПС с тях дали ще е добре, да не ме .......забоги главата от трепкане на картината :rolleyes:

16. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

И защо картината трябва да трепка - не виждам логика ?

17. Тук е от
    May 2011

Логиката е , че не знам дали ще е добра картината на СД сигнал.Не съм го виждал, не го пускат на СД , картина в техноМ.
    Това е.
    И стрелям с 1100лв. в секунда

18. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Ако мислиш ,че 100хц служат да намаляват трепкането като на CRT TV -не е точно така-имат малко по-различно действие.Моделите на Тошиба с функция "Резолюшън+" имат една от най-добрите картини на СД сигнал.По-скоро трябва да се притесняваш от неравномерната подсветка в EdgeLED моделите /особено в ниската ценова категория/ и да го огледаш хубаво на тъмно .

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 19 от 98 ПърваПърва ... 917181920212969 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 19:47
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе