Страница 89 от 98 ПърваПърва ... 39798788899091 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,321 до 1,335 от общо 1459

Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Sep 2008

Re:Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 2

моя 40RL 838 G СЪЩО СИ РАБОТИ ПЕРФЕКТНО.КАРТИНАТА Е МН ДОБРА.ПОДСВЕТКАТА СЪЩО МОГА ДА КАЖА.ТРЯБВА ДА ИДА МНОГО ВСТРЪНИ 4Е ДА ЗАБЕЛЕЖА МАЛКО ПО СВЕТЛА ИЛИ ТЪМНА ЧАСТ.САМО КАНАЛИТЕ НЕМОГА ДА СИ ПРЕНАРЕДЯ.ВЧЕРА ГИ РАЗМЕСТИХ СТОЯХА 2 ДЕНА И ЕТО ПРЕДИ МАЛКО СЕ ВЪЗВЪРНАХА ПАК.ВЕЧЕ СЕ ОТКАЗВАМ.ЩЕ СИ ГИ ЗАПОМНЯ.НЕ МИ СЕ ЪПДЕЙТВА ЗАСЕГА ЧЕ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НЕЩО ДРУГО СЛЕД ТОВА.А ТОВА НЕ Е БОЛКА ЗА УМИРАНЕ.ТОЙ МОДЕЛА ИЗЛЕЗЕ 11 И ЯНУАРИ ЪПДЕЙТ.КАТО МИНЕ ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ ДА ПУСНАТ НАИСТИНА НЕЩО ПОЛЕЗНО ТОГАВА ЩЕ ПРОБВАМ.

2.  

3. Тук е от
    Nov 2011

Цитат Първоначално публикувано от mecha
    моя 40RL 838 G СЪЩО СИ РАБОТИ ПЕРФЕКТНО.КАРТИНАТА Е МН ДОБРА.ПОДСВЕТКАТА СЪЩО МОГА ДА КАЖА.ТРЯБВА ДА ИДА МНОГО ВСТРЪНИ 4Е ДА ЗАБЕЛЕЖА МАЛКО ПО СВЕТЛА ИЛИ ТЪМНА ЧАСТ.САМО КАНАЛИТЕ НЕМОГА ДА СИ ПРЕНАРЕДЯ.ВЧЕРА ГИ РАЗМЕСТИХ СТОЯХА 2 ДЕНА И ЕТО ПРЕДИ МАЛКО СЕ ВЪЗВЪРНАХА ПАК.ВЕЧЕ СЕ ОТКАЗВАМ.ЩЕ СИ ГИ ЗАПОМНЯ.НЕ МИ СЕ ЪПДЕЙТВА ЗАСЕГА ЧЕ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НЕЩО ДРУГО СЛЕД ТОВА.А ТОВА НЕ Е БОЛКА ЗА УМИРАНЕ.ТОЙ МОДЕЛА ИЗЛЕЗЕ 11 И ЯНУАРИ ЪПДЕЙТ.КАТО МИНЕ ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ ДА ПУСНАТ НАИСТИНА НЕЩО ПОЛЕЗНО ТОГАВА ЩЕ ПРОБВАМ.
    Точно в този момент бих препоръчал ъпдейт и ще обесня защо.
    Една компания обявява. че еди си кой модел ще е наличен еди си кога (обикновенно маркетинга и продажбите без договорка с инженерите си) и когато дойде този момент без значение какво работи и какво не модела се пуска, софтуера се докарва до ниво освновните неща да работят за обявената дата. След обявяването се пуска ъпдейт точно за да може да се навакса и добави това което е било планирано.
    Този метод е наличен в 99% от софтуерните фирми а и не само, мога да дам пример с Бизнес парк София. 2004 наехме офис в сграда с пусков период 2005 април месец. Април месец се нанесохме и имаше откриване на сградата, съответно всичко бе почистено излъскано и навън пред сградата подредено и наредени пличи и всичко общо взето. Така седмица след откриването обаче и сградата и пред нея беше като работна площадна на етап довършителни раоти, тротоари, плочи озеленяване бяха разкопани, вътре половината изолация и плочи махнати и в рамките на следващите 4 месеца сградата доби вида в който е планиран.
    Същото и с автомобилите, всеки модел се пуска тества, събират се данни от ползващи, оправят се бъгове, така наречени детски болести и след половин година се пуска модел който е читав. Та в крайна сметка пърия ъпдейт е хубаво да се прави, но ако ви устройва работата на машината ви във вида който е не е задължителен.

4. Member
    Тук е от
    Sep 2008

здравейте.искам да попитам,през интернета как става ъпдейта.нямам връзка още с компа,но питам как става.като вкарам кабела на нета има ли други настройки.и веднага ли ще ми иска да ъпдейтва или някой ден ще се сети.мисля ако е веднагада преместя тевизора при компа за бързо и пак да го върна.и друго трябва ли да има кабел в телевизора за ъпдйт или може и само нета без кабелна.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

здравейте.искам да попитам,през интернета как става ъпдейта.нямам връзка още с компа,но питам как става.като вкарам кабела на нета има ли други настройки.и веднага ли ще ми иска да ъпдейтва или някой ден ще се сети.мисля ако е веднагада преместя тевизора при компа за бързо и пак да го върна.и друго трябва ли да има кабел в телевизора за ъпдйт или може и само нета без кабелна.
    Свързваш рутера с телевизора чрез LAN кабел /eдин от портовете на рутера - Еthernet входа на ТВ/.
    В менюто на телевизора има настройки за свързване с интернет.
    След като направи връзката, телевизора автоматично се свързва със сървъра и проверява за нов фирмуер.

6. Member
    Тук е от
    Sep 2008

аз нямам рутер.боднах направо кабела от компа в телевизора ама нищо не става.уж са ми на автом.там за мрежата,какво трябва да направя.
    тошиба и ю тюб са ми бледи.немога да ги избирам.за ап адрес днс трябва ли да пи6а нещо или автом става.помогнете
    всичко е на автоматично и като му дам тест с мрежата ми казва.-няма връзка с мрежата проверете си мрежовите настройки.някой ще се включи ли.

7. Тук е от
    Jan 2012

Христослав ти е писал .Трябва да имаш рутер за да ползваш тези неща . Без рутер не става ,знам защото и аз пробвах без рутер и нищо не ставаше .Сега всичко си работи нормално .Смо дето филмите ми през Мулти медиа сървъра спират 20 ина минути по рано . А имам 12 ГБ.свободно място

8.  

9. Member
    Тук е от
    Sep 2008

аха.разбрах но няма логика.както ида е.мерси

10. Тук е от
    Nov 2011

аха.разбрах но няма логика.както ида е.мерси
    '
    Има логика и то е. че интернет доставчика ти най вероятно ти доставя интернет ограничен по така наречения MAC адрес. Демек идентификациония номер на мрежовата карта на компютъра ти. Така те ограничават краденето. Друг е въпроса, че може да имаш настройки и на IP, DNS, Gateway, възможно е да си по DNS, но ограничението по MAC не допуска ползването на нет на друго устройсвто и тъй като н еможеш да клонираш мак адреса на компа върху телевизора ти, няма как с пъхане на кабел да работи. Трябва ти рутер и да клонираш адреса на компютъра на него и така да допускаш повече устройсвто да ползват нет.

11. Тук е от
    Oct 2011

Здравейте,
    закупих си Тошиба 40RV733 . С много зор успях да намеря цифровите канали на моя достаавчик,като търсенето ми отне няколко часа. Това е първия ми "модерен" телевизор и представа си нямам как да използвам функциите му.
    Като впечатления мога да кажа,че картината е много добра,и то дори на канали,които не са ХД.Мои познати с други марки реват от кофти сигнала на телевизията и на размазаната си картина,но Тошибата ме изненада много приятно.Звука също е добър,а и доколкото гледах в характеристиките-има доста опции и цифрови входове. Имам много проблеми с настройките,но ще започна с най-важните за мен проблеми в началото:

1.Как да подредя каналите,които излязоха при сканирането, по мое желание?

2.Не може да подкара никаква медия през УСБ-то! Записах на флашка няколко песни,няколко снимки и няколко хд клипа,но за съжаление като мушна флашката в ТВ-то ме пита да стартира ли медия плеъра,давам му ок,но не става нищо.Не иска да отвори нищо от тези файлове.Трябват ли някакви специални настройки в менюто на телевизора и какви точно? Уточнявам,че флашката съм я форматирал под ФАТ32,пробвах и с друга флашка и пак същото.

Предварително благодаря за отговорите!

12. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2012

Здравей, колега! Честито за покупката! Ако не знаеш точните данни с честотите на каналите търсенето наистина отнема много време. Или ги поискай от доставчика си или влез на Настройки -> Системна информация и при следващото търсене ги търси на ръчно.
    По първи въпрос: Влизаш на Настройки->Настройки DTV-> Канали, след което с червения бутон ( за телетекста ) преномерираш каналите. Ще отнеме известно време, защото не може директно да се сменят позициите на два канала. После с жълтия бутон сортираш по номер.
    По втори въпрос: няма да пуснеш друго освен снимки JPEG. Вариантите са външен медия плеър, HDMI->HDMI кабел или Медия сървър.

13. Member
    Тук е от
    Jun 2010
    Живее в
    Varna

Малко инфо за модели 2012-та...
    http://www.hometheaterequipment.com/...What-to-Expect

14.  

15. Тук е от
    Dec 2011

През март дали могат да се очакват новите модели по магазините? Интересувам се от 40 инчов L5200.

16. Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от kotarankat
    По втори въпрос: няма да пуснеш друго освен снимки JPEG. Вариантите са външен медия плеър, HDMI->HDMI кабел или Медия сървър.
    Това е много,много неприятно! Има ли възможност за някакъв софтуерен ъпдейт,така че да може да чете филми и музика? Все пак предполагам,че ограничението е софтуерно,тъй като сходни модели спокойно си четат и видео и музикални формати!

Ако все пак няма никаква възможност,някой може ли да ми даде подробно обяснение като за абсолютен лаик как да ползвам този медиа сървър?
    Като за начало-имам рутер и компютър в наличност

17. Member
    Тук е от
    Sep 2008

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Свързваш рутера с телевизора чрез LAN кабел.
    В менюто на телевизора има настройки за свързване с интернет.
    След като направи връзката, телевизора автоматично се свързва със сървъра и проверява за нов фирмуер.
    a rutera ima li nqkakvi nastroiki zastoto ste vzemam edin nazaem. nqmam kirilica zatova sori ...

18. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2012

Цитат Първоначално публикувано от trubadur_73
    Това е много,много неприятно! Има ли възможност за някакъв софтуерен ъпдейт,така че да може да чете филми и музика? Все пак предполагам,че ограничението е софтуерно,тъй като сходни модели спокойно си четат и видео и музикални формати!

Ако все пак няма никаква възможност,някой може ли да ми даде подробно обяснение като за абсолютен лаик как да ползвам този медиа сървър?
    Като за начало-имам рутер и компютър в наличност
    https://forum.setcombg.com/index.php/topic,53353.0.html

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 89 от 98 ПърваПърва ... 39798788899091 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 19:47
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе