Страница 91 от 98 ПърваПърва ... 41818990919293 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,351 до 1,365 от общо 1459

Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Re:Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 2

TOSHIBA 40XV733G в момента в ТМ е 699 лв.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Sep 2008

телевизора ми е в хола а компа в спалнята.няма място в хола за комп.разстоянието е 12 метра.струва ли си да се вързват двете машини при това положение,няма ли да е скъпо.изходите са HDMI КЪМ DVI.какво значи wi fi readi.мога ли да хващам нет от безжичен рутер или трябва друго устройство към телевизора.имам кабел лан към лан за нет .колко струва такъв рутер и струва ли си да си пускам нет.даъте някое евтино и практично решение.
    40RL838G

4. Тук е от
    Nov 2011

Цитат Първоначално публикувано от mecha
    телевизора ми е в хола а компа в спалнята.няма място в хола за комп.разстоянието е 12 метра.струва ли си да се вързват двете машини при това положение,няма ли да е скъпо.изходите са HDMI КЪМ DVI.какво значи wi fi readi.мога ли да хващам нет от безжичен рутер или трябва друго устройство към телевизора.имам кабел лан към лан за нет .колко струва такъв рутер и струва ли си да си пускам нет.даъте някое евтино и практично решение.
    40RL838G
    Цена на рутър - 35-40 лв, Wi-fi ready, означава, че може да си купиш WI-fi dongle който струва към 60-70 лв е ТМ и да ловиш безжично нет и да ползваш медия сървър. най добре прекарай си един ЛАН кабел до стаята и го вържи към рутъра. ХДМИ кабел 10-15 метра може да си вземеш от ибей за 20-25 лв, може и тук да си намриш, но колко ще е ефикасно не знам.

5. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2012

Колега, mecha, ако видео картата ти не е подходяща (има изход DVI) няма да можеш да пуснеш звук - този вариант отпада.
    Ако пък можеш да й пуснеш (на видео картата) звук - ок.
    Варианта с рутер и донгъл пък би натоварил излишно бюджета ти и е със съмнителен ефект - имам предвид, че от две различни стаи да стриймваш видео с рутер за 30-40 лв...

6. Тук е от
    Nov 2011

Цитат Първоначално публикувано от kotarankat
    Колега, mecha, ако видео картата ти не е подходяща (има изход DVI) няма да можеш да пуснеш звук - този вариант отпада.
    Ако пък можеш да й пуснеш (на видео картата) звук - ок.
    Варианта с рутер и донгъл пък би натоварил излишно бюджета ти и е със съмнителен ефект - имам предвид, че от две различни стаи да стриймваш видео с рутер за 30-40 лв...
    Стримването в с рутер за толкова пари няма проблеми, въпроса е с донгъла, дали е N или G стандарт, ако е G няма да стане за фул ХД иначе няма проблеми, а другия стандарт на 5400 MHz май беше няма как да го подкара, а и не се знае колко е полезен. И да няма как да подкара звук, иначе за картина може да си намери адаптер, но до там.

7. Member
    Тук е от
    Sep 2008

ясно.връзката с кабелите отпада разбрах.но поне нет с рутер (кабел лан )мога да си пусна поне да си ъпдейтвам през мрежата нали.без тия донгъли и т.н.т

8.  

9. Тук е от
    Nov 2011

Цитат Първоначално публикувано от mecha
    ясно.връзката с кабелите отпада разбрах.но поне нет с рутер (кабел лан )мога да си пусна поне да си ъпдейтвам през мрежата нали.без тия донгъли и т.н.т
    Да можеш, можеш и ютюб и тошиба плейсис да ползваш, и медиа сървър да си ползваш.

10. Novice
    Тук е от
    Feb 2012

Здравейте! Искам да си купя от ТМ TOSHIBA 32HL833G. На брошурата пише USB медия плейър - MultiCodec - видео, аудио и снимки. Вчера си записах от Замунда на флашка филм със субтитри/Двама мъже и половина, последен сезон, първа серия/ и дублирана на български стара серия/от същия филм/. В магазина обаче първия тръгна без субтитри/само някаква точка под центъра на екрана на нивото на субтитрите/, а за втория изписа "непознат формат". На компютър в магазина и двата тръгнаха. Молбата ми е, ако някой има такъв телевизор, да даде съвет как мога да гледам филми на телевизора от флашката. Какво и как да запиша, за да направя нова проба в магазина. Благодаря предварително!

11. Member
    Тук е от
    Sep 2008

още нещо.на настр на компа ми липсват данни за аипи,днс,маска.в такъв случай на телевизора кви данни да задам.на автоматично нощо не става.

12. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2012

Ами значи доставчика ти раздава нет по МАК адрес, който не може да се смени на телевизора. Клонираш МАК адреса в рутера и трябва да стане.

13. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2011

Цитат Първоначално публикувано от 0013
    Какво и как да запиша, за да направя нова проба в магазина.
    По-назад в темата е описано как да си конвертираш субтитрите във формат UTF8,за да тръгнат.

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от pa6kyl
    Здравейте, искам да питам защо нямам 3D на WL753, a на първата страница пише ''WL - флагманска серия 3D Led''. Mерси предварително!!!
    Защото инфото в поста е опреснено за модели 2011 година.
    WL753 е модел от 2010 година без 3Д

16. Тук е от
    Mar 2012

Здравейте, нов съм във форума притежател съм на Toshiba 40TL 838G. Дали някой реши проблема с неизпълнението на функцията sleep? И само двама трима ли имаме този проблем или е масов? Настройвам телевизора да се изключи след определено време примерно 30мин или 50 мин няма значение и след зададеното време една минута преди изтичането му излиза син правоъгълник долу в ляво на който пише 00:01 и след изтичането и на тази минута не се променя нищо а правоъгълника си остава долу в ляво, докато не се натисне което и да е копче от дистанционното и чак тогава се изключва??? А понякога като го пробвам пък се изключва
    Благодаря предварително.

17. Member
    Тук е от
    Jun 2010
    Живее в
    Varna

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1
    Да, по-добра е ,но доста по скъпа за производителите на ТВ .
    "Direct LED" is not a high-end technology, it's a low-end technology. It's designed to be cost competitive with CCFL but is actually a different implementation than what Sharp and Sony do to offer full array locally-dimmed sets.
    Direct LED uses relatively few LEDs, will almost certainly never be coupled with local dimming, and will typically lead to thicker TVs. Let's not get excited about this.

http://www.avsforum.com/avs-vb/showt...1395050&page=2

18. pci
    pci е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    May 2008

Цитат Първоначално публикувано от vladimir_ls1914
    Здравейте, нов съм във форума притежател съм на Toshiba 40TL 838G. Дали някой реши проблема с неизпълнението на функцията sleep? И само двама трима ли имаме този проблем или е масов? Настройвам телевизора да се изключи след определено време примерно 30мин или 50 мин няма значение и след зададеното време една минута преди изтичането му излиза син правоъгълник долу в ляво на който пише 00:01 и след изтичането и на тази минута не се променя нищо а правоъгълника си остава долу в ляво, докато не се натисне което и да е копче от дистанционното и чак тогава се изключва??? А понякога като го пробвам пък се изключва
    Благодаря предварително.
    Пробвай да смениш Firmware.......между другото гледам са пуснали нов......старият беше 6.4.0F.1.........сега гледам 6.4.0H.1....
    http://ibm-network.com/downloadbereich.html

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 91 от 98 ПърваПърва ... 41818990919293 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 19:47
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе