TOSHIBA 40XV733G в момента в ТМ е 699 лв.
TOSHIBA 40XV733G в момента в ТМ е 699 лв.
телевизора ми е в хола а компа в спалнята.няма място в хола за комп.разстоянието е 12 метра.струва ли си да се вързват двете машини при това положение,няма ли да е скъпо.изходите са HDMI КЪМ DVI.какво значи wi fi readi.мога ли да хващам нет от безжичен рутер или трябва друго устройство към телевизора.имам кабел лан към лан за нет .колко струва такъв рутер и струва ли си да си пускам нет.даъте някое евтино и практично решение.
40RL838G
Цена на рутър - 35-40 лв, Wi-fi ready, означава, че може да си купиш WI-fi dongle който струва към 60-70 лв е ТМ и да ловиш безжично нет и да ползваш медия сървър. най добре прекарай си един ЛАН кабел до стаята и го вържи към рутъра. ХДМИ кабел 10-15 метра може да си вземеш от ибей за 20-25 лв, може и тук да си намриш, но колко ще е ефикасно не знам.Първоначално публикувано от mecha
Колега, mecha, ако видео картата ти не е подходяща (има изход DVI) няма да можеш да пуснеш звук - този вариант отпада.
Ако пък можеш да й пуснеш (на видео картата) звук - ок.
Варианта с рутер и донгъл пък би натоварил излишно бюджета ти и е със съмнителен ефект - имам предвид, че от две различни стаи да стриймваш видео с рутер за 30-40 лв...
Стримването в с рутер за толкова пари няма проблеми, въпроса е с донгъла, дали е N или G стандарт, ако е G няма да стане за фул ХД иначе няма проблеми, а другия стандарт на 5400 MHz май беше няма как да го подкара, а и не се знае колко е полезен. И да няма как да подкара звук, иначе за картина може да си намери адаптер, но до там.Първоначално публикувано от kotarankat
ясно.връзката с кабелите отпада разбрах.но поне нет с рутер (кабел лан )мога да си пусна поне да си ъпдейтвам през мрежата нали.без тия донгъли и т.н.т
Да можеш, можеш и ютюб и тошиба плейсис да ползваш, и медиа сървър да си ползваш.Първоначално публикувано от mecha
Здравейте! Искам да си купя от ТМ TOSHIBA 32HL833G. На брошурата пише USB медия плейър - MultiCodec - видео, аудио и снимки. Вчера си записах от Замунда на флашка филм със субтитри/Двама мъже и половина, последен сезон, първа серия/ и дублирана на български стара серия/от същия филм/. В магазина обаче първия тръгна без субтитри/само някаква точка под центъра на екрана на нивото на субтитрите/, а за втория изписа "непознат формат". На компютър в магазина и двата тръгнаха. Молбата ми е, ако някой има такъв телевизор, да даде съвет как мога да гледам филми на телевизора от флашката. Какво и как да запиша, за да направя нова проба в магазина. Благодаря предварително!
още нещо.на настр на компа ми липсват данни за аипи,днс,маска.в такъв случай на телевизора кви данни да задам.на автоматично нощо не става.
Ами значи доставчика ти раздава нет по МАК адрес, който не може да се смени на телевизора. Клонираш МАК адреса в рутера и трябва да стане.
По-назад в темата е описано как да си конвертираш субтитрите във формат UTF8,за да тръгнат.Първоначално публикувано от 0013
Защото инфото в поста е опреснено за модели 2011 година.Първоначално публикувано от pa6kyl
WL753 е модел от 2010 година без 3Д
Здравейте, нов съм във форума притежател съм на Toshiba 40TL 838G. Дали някой реши проблема с неизпълнението на функцията sleep? И само двама трима ли имаме този проблем или е масов? Настройвам телевизора да се изключи след определено време примерно 30мин или 50 мин няма значение и след зададеното време една минута преди изтичането му излиза син правоъгълник долу в ляво на който пише 00:01 и след изтичането и на тази минута не се променя нищо а правоъгълника си остава долу в ляво, докато не се натисне което и да е копче от дистанционното и чак тогава се изключва??? А понякога като го пробвам пък се изключва
Благодаря предварително.
"Direct LED" is not a high-end technology, it's a low-end technology. It's designed to be cost competitive with CCFL but is actually a different implementation than what Sharp and Sony do to offer full array locally-dimmed sets.Първоначално публикувано от svetlio1
Direct LED uses relatively few LEDs, will almost certainly never be coupled with local dimming, and will typically lead to thicker TVs. Let's not get excited about this.
http://www.avsforum.com/avs-vb/showt...1395050&page=2
Пробвай да смениш Firmware.......между другото гледам са пуснали нов......старият беше 6.4.0F.1.........сега гледам 6.4.0H.1....Първоначално публикувано от vladimir_ls1914
http://ibm-network.com/downloadbereich.html