popov77 и при мен се получава нещо такова-филма както си върви просто по някое време спира...Някой може ли да обясни какво става и защо?
popov77 и при мен се получава нещо такова-филма както си върви просто по някое време спира...Някой може ли да обясни какво става и защо?
Toshiba 46TL868 - ревю
http://www.avforums.com/review/Toshi...elevision.html
Toshiba 32RL858 ревю
http://www.avforums.com/review/Toshi...elevision.html
Здравейте,
3D съдържание на Toshiba TL 838, само с определен модел очила ли може да се гледа? Ако да, само тези на Toshiba ли стават или има и други алтернативи?
Благодаря!
Първоначално публикувано от popov77И при мен се получава така ,когато гледам втори филм .Първият си върви добре а вторият свършва 30 -40 минути по-рано .Това е с Wild media server (същият като руската версия)Първоначално публикувано от marfi62
Първоначално публикувано от popov77Проверете дали имате достатъчно място на диска по време на гледането. При транскодиране на един филм от 700 МВ са му необходими над 10 GB място на диска. Ако не е зададен път (Настройки->Транскодер->Временные файлы->Каталог временных файлов->Путь), е възможно програмата да избере по подразбиране път до папка на диск С и там да не стига мястото. Най-добре създайте папка на диск с повече място и я посочете.Първоначално публикувано от marfi62
Здравейте,
Отскоро имам Toshiba 46TL838. Според етикета отзад ('К') е със Samsung S-Pva. Мога да кажа,че засега поне не забелязвам неравномерна подсветка, дори и в тъмна стая на празен тъмен екран. Все още не съм пробвал мрежови/мултимедия възможности, тъй като имам външен плеър и той ми прави всичко необходимо. Ъпдейтнах софтуера и мина гладко. Като цяло съм довоелн от телевизора.
Имам следния въпрос - не съм сканирал за канали, тъй като съм с външно у-во на Bulsat.Всеки пък, когато включвам ТВ, ми излизат менюта с избор на език, страна и т.н. както при първоначално включване. На какво се дължи това и как да бъде спряно?
Благодаря!
Благодаря на maikl за съвета!Звучи много логично.Като се прибера ще го проверя!
Сканирай и тогава няма да те пита . Преди това избери държава Германия .Първоначално публикувано от exciter101
Отново имам питане и дано някой ми отговори този път.тошибата ми е 40 рл 838 г.На обикновен кабелен оператор съм.хващам 236 канала.16 нд.Досега бях на страна германия.но там немога да си подредя каналите в мой ред.постоянно се наместват в начален вид,начело с немските.Преди малко смених германия с финландия и намирам същия брой канали но в друг ред.подредих 3 канала да видя дали ще стане но след 10 мин отново се разместиха до начален вид.та това мога ли да го оправя някак,бъг ли е или при всички е така.и на коя държава да остана при положение че всичко е едно и също,дори на финландия ми ссканира на пълно сканиране за 5 мин,а на германия около 20 мин.благодаря предварително.
Явно е бъг ,моята няма такива проблеми.Пиши на съпорта в Германия.
ее някой нямал ли етакъв проблем,какво да правя.помагайте.....
Нали си на "местоположение -в къщи" ?
да вкъщи съм.незнам кжо да правя.упдейт незнам дали ще го оправи.май така ще си карам.ако някой може да помогне може и лично съобщение да пиши.ще бъда благодарен.
Е ,ако има по-нова версия на софта -какво чакаш?
ми незнам бяха качили май и за рл ама аз не сам мн на ти и ме е страх да не прецакам нещо.ако някой го е тествал и може да ми каже стъпка по стъпка как се прави може и да пробвам.но ако стане нещо колко струва да ми качат нов софтуер,нямам представа като цена.помагайте.
свалих файловете за ъпдейт.ама пишете че се преименува бин фаила в размера на телевизора.но аз като разархивирам той ми е на 40рл какъвто е моя.трябва ли нещо да го променям или си остава така.а за колко време минава 1 ъпдейт.