Страница 87 от 98 ПърваПърва ... 3777858687888997 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,291 до 1,305 от общо 1459

Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2012

Re:Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 2

popov77 и при мен се получава нещо такова-филма както си върви просто по някое време спира...Някой може ли да обясни какво става и защо?

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

4. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2009

Здравейте,
    3D съдържание на Toshiba TL 838, само с определен модел очила ли може да се гледа? Ако да, само тези на Toshiba ли стават или има и други алтернативи?
    Благодаря!

5. Тук е от
    Jan 2012

Цитат Първоначално публикувано от popov77
    Като си пусна филм през домашния сървър след известно време прекъсва филма и започва следващия.Струва ми се даже,че след едно и също време ги прекъсва,но не съм го засякъл още.С руската програма съм.Дали е от програмата или от телевизора - ТЛ 838.Или пък интернет връзката нещо да се бъзика???
    Цитат Първоначално публикувано от marfi62
    popov77 и при мен се получава нещо такова-филма както си върви просто по някое време спира...Някой може ли да обясни какво става и защо?
    И при мен се получава така ,когато гледам втори филм .Първият си върви добре а вторият свършва 30 -40 минути по-рано .Това е с Wild media server (същият като руската версия)

6. Тук е от
    Sep 2007

Цитат Първоначално публикувано от popov77
    Като си пусна филм през домашния сървър след известно време прекъсва филма и започва следващия.Струва ми се даже,че след едно и също време ги прекъсва,но не съм го засякъл още.С руската програма съм.Дали е от програмата или от телевизора - ТЛ 838.Или пък интернет връзката нещо да се бъзика???
    Цитат Първоначално публикувано от marfi62
    Проверете дали имате достатъчно място на диска по време на гледането. При транскодиране на един филм от 700 МВ са му необходими над 10 GB място на диска. Ако не е зададен път (Настройки->Транскодер->Временные файлы->Каталог временных файлов->Путь), е възможно програмата да избере по подразбиране път до папка на диск С и там да не стига мястото. Най-добре създайте папка на диск с повече място и я посочете.

7. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2009

Здравейте,
    Отскоро имам Toshiba 46TL838. Според етикета отзад ('К') е със Samsung S-Pva. Мога да кажа,че засега поне не забелязвам неравномерна подсветка, дори и в тъмна стая на празен тъмен екран. Все още не съм пробвал мрежови/мултимедия възможности, тъй като имам външен плеър и той ми прави всичко необходимо. Ъпдейтнах софтуера и мина гладко. Като цяло съм довоелн от телевизора.
    Имам следния въпрос - не съм сканирал за канали, тъй като съм с външно у-во на Bulsat.Всеки пък, когато включвам ТВ, ми излизат менюта с избор на език, страна и т.н. както при първоначално включване. На какво се дължи това и как да бъде спряно?
    Благодаря!

8.  

9. Тук е от
    Feb 2012

Благодаря на maikl за съвета!Звучи много логично.Като се прибера ще го проверя!

10. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от exciter101
    Здравейте,
    Отскоро имам Toshiba 46TL838. Според етикета отзад ('К') е със Samsung S-Pva. Мога да кажа,че засега поне не забелязвам неравномерна подсветка, дори и в тъмна стая на празен тъмен екран. Все още не съм пробвал мрежови/мултимедия възможности, тъй като имам външен плеър и той ми прави всичко необходимо. Ъпдейтнах софтуера и мина гладко. Като цяло съм довоелн от телевизора.
    Имам следния въпрос - не съм сканирал за канали, тъй като съм с външно у-во на Bulsat.Всеки пък, когато включвам ТВ, ми излизат менюта с избор на език, страна и т.н. както при първоначално включване. На какво се дължи това и как да бъде спряно?
    Благодаря!
    Сканирай и тогава няма да те пита . Преди това избери държава Германия .

11. Member
    Тук е от
    Sep 2008

Отново имам питане и дано някой ми отговори този път.тошибата ми е 40 рл 838 г.На обикновен кабелен оператор съм.хващам 236 канала.16 нд.Досега бях на страна германия.но там немога да си подредя каналите в мой ред.постоянно се наместват в начален вид,начело с немските.Преди малко смених германия с финландия и намирам същия брой канали но в друг ред.подредих 3 канала да видя дали ще стане но след 10 мин отново се разместиха до начален вид.та това мога ли да го оправя някак,бъг ли е или при всички е така.и на коя държава да остана при положение че всичко е едно и също,дори на финландия ми ссканира на пълно сканиране за 5 мин,а на германия около 20 мин.благодаря предварително.

12. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Явно е бъг ,моята няма такива проблеми.Пиши на съпорта в Германия.

13. Member
    Тук е от
    Sep 2008

ее някой нямал ли етакъв проблем,какво да правя.помагайте.....

14.  

15. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Нали си на "местоположение -в къщи" ?

16. Member
    Тук е от
    Sep 2008

да вкъщи съм.незнам кжо да правя.упдейт незнам дали ще го оправи.май така ще си карам.ако някой може да помогне може и лично съобщение да пиши.ще бъда благодарен.

17. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Е ,ако има по-нова версия на софта -какво чакаш?

18. Member
    Тук е от
    Sep 2008

ми незнам бяха качили май и за рл ама аз не сам мн на ти и ме е страх да не прецакам нещо.ако някой го е тествал и може да ми каже стъпка по стъпка как се прави може и да пробвам.но ако стане нещо колко струва да ми качат нов софтуер,нямам представа като цена.помагайте.
    свалих файловете за ъпдейт.ама пишете че се преименува бин фаила в размера на телевизора.но аз като разархивирам той ми е на 40рл какъвто е моя.трябва ли нещо да го променям или си остава така.а за колко време минава 1 ъпдейт.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 87 от 98 ПърваПърва ... 3777858687888997 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 19:47
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе