Страница 92 от 98 ПърваПърва ... 42829091929394 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,366 до 1,380 от общо 1459

Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Re:Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 2

Цитат Първоначално публикувано от augata
    "Direct LED" is not a high-end technology, it's a low-end technology. It's designed to be cost competitive with CCFL but is actually a different implementation than what Sharp and Sony do to offer full array locally-dimmed sets.
    Direct LED uses relatively few LEDs, will almost certainly never be coupled with local dimming, and will typically lead to thicker TVs. Let's not get excited about this.

http://www.avsforum.com/avs-vb/showt...1395050&page=2
    Едва ли е така -в чистият си вид ,може и да е донякъде вярно-имаше такива модели на Шарп и Филипс ,но едва ли е по-евтин от две лентички светодиоди горе/долу или ляво/дясно /EdgeLED/. В сегашните модели обикновено върви в комплект с локално затъмняване на зони /32-512/. Ако се гледа CCFL -естествено е по-евтино производството./да не забравяме и "еко" таксите за луминисцентните тела/

2.  

3. Member
    Тук е от
    Sep 2008

някой пробва ли ъпдейтите.интересувам се за рл 838.той направо като го разархивирам за 40 инча ли е готов.40RL838_546304_INIT_CLEAR .това е файла.инсталирането по същия начин ли е.оправя ли слййпа и подредбата на каналите.

4. Тук е от
    Jul 2011

Здравейте, имам Тошиба 40VL748, страхотен телевизор. Скоро от кабеларката пуснаха инфо на цифровите канали - т.е. какво в момента се излъчва, какво следва и тн. Пише и по време като мога да си настройвам тв-то да обръща на еди кой си канал когато започне еди кое си предаване. Така обаче не мога да сверя точно часовника на смото ТВ. това е важно защото примерно в момента ми изписва че има 32 минути до края на Шоуто на Слави а то приключи преди около 30 минути Намерих в настройките къде се настройва местно време но опцията е да се мести таймера през 30 минути и няма възможност ( поне не откривам ) за по-финна настройка на часа. Моля за помощ!

5. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2011

Цитат Първоначално публикувано от pako87
    Намерих в настройките къде се настройва местно време но опцията е да се мести таймера през 30 минути и няма възможност ( поне не откривам ) за по-финна настройка на часа. Моля за помощ!
    Най-вероятно няма опция за сверяване на часовника.Излъчва се от самия оператор в телевизионния сигнал.Аз съм на Булсат и техния приемник се сверява автоматично (но винаги е точен).Същото е и с радиата - в колата слушам Z-rock и часовника им е с един час назад.Самия радиоприемник няма опция за сверяване.

6. Тук е от
    Jul 2011

Хм, възможно е но като се замисля по-дълбоко в тв-то имам опция за сверяване но просто точността е до 30 минути и не мога да го настроя вярно. Ако не се лъжа на приятел на панасоника сме настройвали часовника успешно по текущият час. Явно просто тошибката толкова са и оставили като възможнот.

7. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2012

Часовникът се настройва автоматично и няма възможност за финна настройка за съжаление (освен +/- 30 мин.). Пробвай да го оставиш за няколко минути на БНТ.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Sep 2008

здравейте.сега бях при достав4ика ми на нет.казах им че искам нет на телевизора директно от кабела за компютъра.прибрах се обадих им се дадох им мак адреса и след 10 мин ми пуснаха нет и на двете сега имам само трябва да си местя кабела при нужда.тошибаплейс тругна без проблем,ютуб също.незнам само този медия сървър за какво е.намира едно устроиство митко но казва че неможе да се свърже.
    и другото по важно кога ще ми иска ъпдейт .трябва ли да съм на някой сайт или няма значение.и така като си го менкам кабела ще ме пита ли за ъпдейт.колко време трябва да има нет в телевизора.а и ако ме пита за ъпдейт да му давам ли или има някоя тънкост. а кое е подобре:ъпдейт с флашка или през нета. ще съм благодарен ако ми отговори някой на всички питания че не съм много на ти.

10. pci
    pci е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    May 2008

[/quo
    Цитат Първоначално публикувано от mecha
    здравейте.сега бях при достав4ика ми на нет.казах им че искам нет на телевизора директно от кабела за компютъра.прибрах се обадих им се дадох им мак адреса и след 10 мин ми пуснаха нет и на двете сега имам само трябва да си местя кабела при нужда.тошибаплейс тругна без проблем,ютуб също.незнам само този медия сървър за какво е.намира едно устроиство митко но казва че неможе да се свърже.
    и другото по важно кога ще ми иска ъпдейт .трябва ли да съм на някой сайт или няма значение.и така като си го менкам кабела ще ме пита ли за ъпдейт.колко време трябва да има нет в телевизора.а и ако ме пита за ъпдейт да му давам ли или има някоя тънкост. а кое е подобре:ъпдейт с флашка или през нета. ще съм благодарен ако ми отговори някой на всички питания че не съм много на ти.
    През нета малко ме съмнява да те попита скоро..........така че дърпай си ъпдейта от.......http://ibm-network.com/downloadbereich.html......... слагай смело...........по назад в темата имаше подробни указания как точно се прави......

11. Member
    Тук е от
    Sep 2008

как се влизаше в фейса през тошиба плеис.пиша си имейл и парола ама ми дава грешен имеил или парола,някой знае ли.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1330873857[/time]_________________________________________________

айде де спите ли някой ще помага ли

12. Тук е от
    Mar 2012

Имам 42sl863G и успях да вляза в фейсбука след като смених езика на менюто в TOSHIBA Places на руски - преди това ми пишеше че не може да прати мейл.

13. Member
    Тук е от
    Sep 2008

и аз пробвах на руски и на английски но все дава грешка.куде се праща този имейл.нова регистрация ли се прави.незнам.дайте точка по точка.

14.  

15. Тук е от
    Mar 2012

демек влизаш в Toshiba Places и после като регистрираш фейсбука и напишеш име и парола за потвърждение ти дава грешка - така ли е ?

16. Member
    Тук е от
    Sep 2008

ммм да.ама къде се регистрира.направо отивам и пиша имейл,парола и като се логвам ми казва грешен имейл или парола.

17. Тук е от
    Mar 2012

регистрация в Toshiba Places имаш ли ?

18. Member
    Тук е от
    Sep 2008

май не,къде става регистрацията

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 92 от 98 ПърваПърва ... 42829091929394 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 19:47
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе