Логично е да е в Toshiba Places.Първоначално публикувано от mecha
Логично е да е в Toshiba Places.Първоначално публикувано от mecha
да де ама къде е опцията.за регистрация
E aз току що си направих рег.в Тошиба плейсес но не мога да се регн във фейсбук .Дава ми грешка при изпращане на мейл а.
при мене тая грешка се изчисти със смяна на езика на менюто - направих го на руски и регистрацията стана
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1330968780[/time]_________________________________________________
за регистрацията в Toshiba Places - меню - свързан ТВ- Toshiba Places - OK - после като зареди - Home- Accounts and settings - Accounts- Create an account - от там се попълват данните и би трябвало всичко да е тояно
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1330968839[/time]_________________________________________________
...точно
Petrov70 Благодаря човече стана работата .Но изгледа на фейса не е като оригинала май а ?
Ами честно казано аз нямам фейсбук - ползвам само скайп. Ама качих тоя на жената за да видя как работи - та за интерфейса не мога да дам мнение
А някоя друга благина да си открил за RL838.![]()
моя е 42SL863G
Аз помогнах ама кой да чете. Занимавате се с глупости....... написъл съм как да стигнеш до гугъл.Първоначално публикувано от mecha
на sl863 освен флашка може да се ползва и хард на usb
sega mi dava greska pri izprastane na imeila.napravih si registraciq.пробвах на руски и на английски все така.на пощата си имам имейл и ми каза че всичко е ок.ама.....
при мен изпрати мейла като смених от англ. на руски - пробвай смяна на френски ,немски - карай наред - ако стане - после можеш да го върнеш на който искаш
ама то ми прати имейл.потвърдих го и си виждам профила на нета.а на телевизора ми казва грешка при изпращането.нали си влизам с имейл и парола,този никнейм трябва ли ми.
Става ли? В спецификацията пише,че не поддържа ХДД.Каква марка и обем е диска и как възпроизвежда ХД клипове и филми?Първоначално публикувано от c_petrov70
помогни пак де ние сме малко неуки.Първоначално публикувано от milennyc