значи става въпрос за лаптоп дел 1525 досега беше с виста но изгоря харда сложиха нов и се наложи преинсталация и така сложиха ми 7-цата!!!!
значи става въпрос за лаптоп дел 1525 досега беше с виста но изгоря харда сложиха нов и се наложи преинсталация и така сложиха ми 7-цата!!!!
Ами лесно е . Влез в сайта на Дел и си дръпни драйверче за звука. След инсталацията му ще имаш микрофон.
Имам принтер Canon S200x, не можах да намеря драйвери за windows 7 (64bit) моля за малко помощ!
това изглежда читаво:Първоначално публикувано от shutdawn
http://driverscollection.com/?H=S200&By=Canon
на мен ми се изтегли някакво aomwin110ea24.exe, но ще простиш, че не си го сложих. поне авастът не ревна за вируси...
polzvam windols7 no blutota neshto ne moshe da nameri telefona ne znam dali e ot draiverite
!!! пиши на кирилица, защото следващия път постът ти току виж изчезнал !!!
1. имаш ли блутут рисивър, закачен на компа?
2. марка/модел телефон?
3. какви драйвери/софтуер си инсталирал?
имам блуто телефон нокиа 6267 незнам какви драивери ми инста лираха аблутдта е без драивери от магазина ми казаха слагаж и тръгва
Значи в офиса новият ми комп си дойде със седмицата.Да ама аз понеже съм си село и много ги разбирам работите взех че си сложих кирилизатор.И оттогава ни кирилизатора бачка,нито заложената в операционната система.Просто българската фонетика не мога да я избера като дам на регионални и езикови настройки-пише я като опция,но няма избиране,прозрачна е.
Някой има ли идеи,че май се налага преинсталиране ?
@MAIMUI
дай си модела на лаптопа/устройството, да ти намеря драйвера, кажи също 7 каква е, 32 или 64?
da
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1298983385[/time]_________________________________________________
като искам да ис пратия пише уиндолс не оспия да превърли някои фаилове предоставен е невалиден аргомент
Ако може леко и правописа да оправиш. 6г ми син пише по-правилно от теб.
можели да ми кажете на какво се дължитова дали еот драиверите или от пре инсталирането постояно ми излиза едно съобщение ипише този компютър не работи с оргиналния уиндолс може би затова неработи и бутота