не е от това нещо, няма нищо общо с него.
Казах ти дай името на дивайса да ти намеря драйвер ама кой да чуе.
не е от това нещо, няма нищо общо с него.
Казах ти дай името на дивайса да ти намеря драйвер ама кой да чуе.
32 a блутота устроиството неще драивери аи нали уш автоматично
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1299138069[/time]_________________________________________________
купих един лаптоп гатеваи 2000 соло 9100 ако някои знае дави ехубав и дали става за разглеждане на снимки
Здравейте, Преди да споделя проблема си с вас и да помоля за помощ, искам да ви кажа,че познанията ми в областите COMPUTER HARDWARE и SOFTWARE, са доста оскъдни и затова се извинявам предварително, ако на някого този проблем се стори смешен. Та, въпроса ми е следния - Имам лаптоп IBM, модел R51, с процесор PENTIUM M 1,5 GHz, видеокартата ми е ( ако не греша ) ATY MOBILITY RADEON 7500, операционна система WINDOWS 7 и когато си пусна да играя шах - CHESS TITANS - ми изписва съобщение, че поради това, че липсва драйвър на видеокартата не може да включи хардуерното ускорение, в резултат на което нямам 3D графика и играта е много бавна - как да си изтегля драйвър и да си реша проблема - предварително благодаря!
caessar за седмицата мисля, че няма дравйвер за 7500 но можеш да провериш дали няма за windows vista. Двете операицонни системи са доста съвместими от към драйвери. А ако искаш съвет, върни се на windows xp и не си мъчи машината и себе си с тежки операционни системи.
Благодаря за съвета, но за съжаление CHESS TITANS работи само с WINDOWS 7 и VISTA, а VISTA е още по- тежък от 7. Какъв е твоят съвет в този случай?Първоначално публикувано от stenly
Честно казано ми е трудно да ти дам съвет. Я провери при хубостниците от omegadrivers.net дали няма за седмица тяхни драйвери.
Цезаре потърси из глобалната мрежа нещо от рода на wddm 1.1 или нещо такова беше, не помня в момента какъв беше точно драйвера. Помня само, че беше на майкрософт леко тунингован от някакъв пич - с него успях да подкарам ати 7000 на уин7
Благодаря и на двама ви, ще пробвам и двете прдложения и ще постна тук какъв е резултата!
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1301232343[/time]_________________________________________________
Като ви казах, че съм доста на Вие с компютрите не ви излъгах, та сега ето го и следващия въпрос - изтеглих и двата драйвъра, но няма промяна - съобщението, което компютъра ми изписва преди началото на играта е същото - ХАРДУЕРНОТО УСКОРЕНИЕ ИЛИ НЕ СЕ ПОДДЪРЖА, ИЛИ Е ЗАБРАНЕНО. МОЛЯ, ИНСТАЛИРАЙТЕ НАЙ-НОВИЯ ДРАЙВЪР ЗА ВИДЕОКАРТАТА И ВКЛЮЧЕТЕ ХАРДУЕРНОТО УСКОРЕНИЕ - какво трябва да направя?Първоначално публикувано от caessar
пробва ли от Options да намалиш графиката до най-ниското ниво?
опитах се да намеря изискванията на играта, но понеже е част от самия windows, то никъде не са обявени изрично.
при мен на 7 х64 ultimаte, home prem x86 с intel и на home prem с via chrome работи, а особено chrome-ът е доста по-слаб от 7500. и според мен имаш проблем с драйвер.
намерих ти това:
за 64 бита: http://driverscollection.com/?H=Radeon%207000&By=ATI
за 32 бита: http://driverscollection.com/?H=Rade...SS=Windows%207
Благодаря ти, че си се потрудил, свалих и предложения от тебе драйвър,който е по-нова версия на вече свалените от мен, но - за съжаление - проблема продължава...какво представлява това хардуерно ускорение и какво означава, че играта се изпълнява в режим на софтуерно рендиране - не разбирам нищо и - ако е възможно - ми го обяснете като на кретен, моля ви! Трябва ли изрично да активирам драйвърите, след като съм ги свалил, или те автоматично си запчват да действат?Първоначално публикувано от FearMe
след сваляне трябва да се инсталират
т.е. стартираш ги с двоен клик, те се инсталират, рестартираш после за по-сигурно и тогава гледаме какво става
Е, да, извърших процедурата по инсталирането, рестартирах - никаква промяна, изписва ми мсе същите работи...Първоначално публикувано от FearMe
Е, явно ви се изчерпаха идеите, благодаря сърдечно за опитите да ми помогнете, за съжаление - безрезултатно... ЖЕЛАЯ УСПЕХ НА ВСИЧКИ!
ами то не са възможни безкраен брой идеи, така че...
а и от разстояние е по-трудно да се действа. друго си е да седне човек пред машината, някак си да влезе в настроението й...
Да, така е, но аз - за съжаление - не разбирам езика на машината ... Не ме разбирай погрешно - не съм проявил язвителност, просто изразих искрена благодарност към всички!Първоначално публикувано от FearMe