Страница 6 от 7 ПърваПърва ... 4567 ПоследноПоследно
Резултати от 76 до 90 от общо 96

Windows 7 Drivers

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator Аватара на fXOrange
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Lyon

Re:Windows 7 Drivers

не е от това нещо, няма нищо общо с него.

Казах ти дай името на дивайса да ти намеря драйвер ама кой да чуе.

2.  

3. Тук е от
    Feb 2011

32 a блутота устроиството неще драивери аи нали уш автоматично
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1299138069[/time]_________________________________________________

купих един лаптоп гатеваи 2000 соло 9100 ако някои знае дави ехубав и дали става за разглеждане на снимки

4. Тук е от
    Mar 2011

Здравейте, Преди да споделя проблема си с вас и да помоля за помощ, искам да ви кажа,че познанията ми в областите COMPUTER HARDWARE и SOFTWARE, са доста оскъдни и затова се извинявам предварително, ако на някого този проблем се стори смешен. Та, въпроса ми е следния - Имам лаптоп IBM, модел R51, с процесор PENTIUM M 1,5 GHz, видеокартата ми е ( ако не греша ) ATY MOBILITY RADEON 7500, операционна система WINDOWS 7 и когато си пусна да играя шах - CHESS TITANS - ми изписва съобщение, че поради това, че липсва драйвър на видеокартата не може да включи хардуерното ускорение, в резултат на което нямам 3D графика и играта е много бавна - как да си изтегля драйвър и да си реша проблема - предварително благодаря!

5. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

caessar за седмицата мисля, че няма дравйвер за 7500 но можеш да провериш дали няма за windows vista. Двете операицонни системи са доста съвместими от към драйвери. А ако искаш съвет, върни се на windows xp и не си мъчи машината и себе си с тежки операционни системи.

6. Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от stenly
    caessar за седмицата мисля, че няма дравйвер за 7500 но можеш да провериш дали няма за windows vista. Двете операицонни системи са доста съвместими от към драйвери. А ако искаш съвет, върни се на windows xp и не си мъчи машината и себе си с тежки операционни системи.
    Благодаря за съвета, но за съжаление CHESS TITANS работи само с WINDOWS 7 и VISTA, а VISTA е още по- тежък от 7. Какъв е твоят съвет в този случай?

7. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Честно казано ми е трудно да ти дам съвет. Я провери при хубостниците от omegadrivers.net дали няма за седмица тяхни драйвери.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Sep 2002

Цезаре потърси из глобалната мрежа нещо от рода на wddm 1.1 или нещо такова беше, не помня в момента какъв беше точно драйвера. Помня само, че беше на майкрософт леко тунингован от някакъв пич - с него успях да подкарам ати 7000 на уин7

10. Тук е от
    Mar 2011

Благодаря и на двама ви, ще пробвам и двете прдложения и ще постна тук какъв е резултата!
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1301232343[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от caessar
    Благодаря и на двама ви, ще пробвам и двете прдложения и ще постна тук какъв е резултата!
    Като ви казах, че съм доста на Вие с компютрите не ви излъгах, та сега ето го и следващия въпрос - изтеглих и двата драйвъра, но няма промяна - съобщението, което компютъра ми изписва преди началото на играта е същото - ХАРДУЕРНОТО УСКОРЕНИЕ ИЛИ НЕ СЕ ПОДДЪРЖА, ИЛИ Е ЗАБРАНЕНО. МОЛЯ, ИНСТАЛИРАЙТЕ НАЙ-НОВИЯ ДРАЙВЪР ЗА ВИДЕОКАРТАТА И ВКЛЮЧЕТЕ ХАРДУЕРНОТО УСКОРЕНИЕ - какво трябва да направя?

11. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

пробва ли от Options да намалиш графиката до най-ниското ниво?
    опитах се да намеря изискванията на играта, но понеже е част от самия windows, то никъде не са обявени изрично.

при мен на 7 х64 ultimаte, home prem x86 с intel и на home prem с via chrome работи, а особено chrome-ът е доста по-слаб от 7500. и според мен имаш проблем с драйвер.

намерих ти това:

за 64 бита: http://driverscollection.com/?H=Radeon%207000&By=ATI
    за 32 бита: http://driverscollection.com/?H=Rade...SS=Windows%207

12. Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от FearMe
    пробва ли от Options да намалиш графиката до най-ниското ниво?
    опитах се да намеря изискванията на играта, но понеже е част от самия windows, то никъде не са обявени изрично.

при мен на 7 х64 ultimаte, home prem x86 с intel и на home prem с via chrome работи, а особено chrome-ът е доста по-слаб от 7500. и според мен имаш проблем с драйвер.

намерих ти това:

за 64 бита: http://driverscollection.com/?H=Radeon%207000&By=ATI
    за 32 бита: http://driverscollection.com/?H=Rade...SS=Windows%207
    Благодаря ти, че си се потрудил, свалих и предложения от тебе драйвър,който е по-нова версия на вече свалените от мен, но - за съжаление - проблема продължава...какво представлява това хардуерно ускорение и какво означава, че играта се изпълнява в режим на софтуерно рендиране - не разбирам нищо и - ако е възможно - ми го обяснете като на кретен, моля ви! Трябва ли изрично да активирам драйвърите, след като съм ги свалил, или те автоматично си запчват да действат?

13. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

след сваляне трябва да се инсталират

т.е. стартираш ги с двоен клик, те се инсталират, рестартираш после за по-сигурно и тогава гледаме какво става

14.  

15. Тук е от
    Mar 2011

след сваляне трябва да се инсталират

т.е. стартираш ги с двоен клик, те се инсталират, рестартираш после за по-сигурно и тогава гледаме какво става
    Е, да, извърших процедурата по инсталирането, рестартирах - никаква промяна, изписва ми мсе същите работи...

16. Тук е от
    Mar 2011

Е, явно ви се изчерпаха идеите, благодаря сърдечно за опитите да ми помогнете, за съжаление - безрезултатно... ЖЕЛАЯ УСПЕХ НА ВСИЧКИ!

17. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

ами то не са възможни безкраен брой идеи, така че...
    а и от разстояние е по-трудно да се действа. друго си е да седне човек пред машината, някак си да влезе в настроението й...

18. Тук е от
    Mar 2011

ами то не са възможни безкраен брой идеи, така че...
    а и от разстояние е по-трудно да се действа. друго си е да седне човек пред машината, някак си да влезе в настроението й...
    Да, така е, но аз - за съжаление - не разбирам езика на машината ... Не ме разбирай погрешно - не съм проявил язвителност, просто изразих искрена благодарност към всички!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 6 от 7 ПърваПърва ... 4567 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Какъв Windows i Drivers да избера ?
    От sjkjmjnj във форум Windows
    Отговори: 14
    Последно: 01-07-10, 21:48
  2. спешна помощ windows 7 drivers
    От albo във форум Windows
    Отговори: 6
    Последно: 07-03-10, 22:21
  3. Windows SP3 проблем с drivers
    От Bvlgari във форум Windows
    Отговори: 1
    Последно: 17-05-09, 08:17
  4. ATI DRIVERS
    От Az_sum_bre_ombre във форум Общ - софтуер
    Отговори: 2
    Последно: 18-06-05, 17:30
  5. need drivers help!!!
    От CECI86 във форум Общ - софтуер
    Отговори: 2
    Последно: 12-11-02, 20:28

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе