Здравейте купих си лаптоп hp 250 g3 процесора е двуядрен Целерон n2840-2.16ghz 4gb ram с инсталирана Windows 8.1 64bit
установих че windows update товареше много процесора .влязох в services.msc забраних ъпдейтите и всичко кротна ,като периодично го включвам за да изтегля някои ъпдейти и пак го забранявам.
Сега проблема който забелязвам и не мога да реша е следния: след като компа излезе от режим-„заспиване„ процеса наречен „прекъсване на системата„ който виждам в таск мениджъра товари около 50% от процесора без причина. моля за съдействие

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 2Одобрявам
2Одобрявам

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 
  Първоначално публикувано от Alexi
 Първоначално публикувано от Alexi 
 Само да вметна, че Q6600 си е два C2Duo процесора залепени на обща подложка ...
 Само да вметна, че Q6600 си е два C2Duo процесора залепени на обща подложка ...
						 факт е че процесора на колегата е мега слаб за това му лагва уина .. да спирал ръчно процеси които не се ползват мвааххахахахаа
 факт е че процесора на колегата е мега слаб за това му лагва уина .. да спирал ръчно процеси които не се ползват мвааххахахахаа

имам проблем само че не мога да гледам 1080 тубе видеота но това май е от нета ми...
 имам проблем само че не мога да гледам 1080 тубе видеота но това май е от нета ми...

.
.