Дай впечатления... Кое не ти харесва и какви са проблемите? На каква машинка си го пробвал?
Дай впечатления... Кое не ти харесва и какви са проблемите? На каква машинка си го пробвал?
щом Чък Норис е успял да сложи дограма на 10ката значи са ок нещата
Какво усещане? Още първия екран за настройка си пише какво се предлага...
DSC_0021.jpg
За опциите... просто вече има 2 инструмента за настройка. Контролния панел си е все същия!
Оправих се с проблема грешка 80240020 и чакането да ми дойде реда за ъпдейта!
Ето как:
1. Regedit
2. Отивате на - [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\WindowsUpdate\OSUpgrade]
3. Създавате новDWORD (32-bit) Value с Име= "AllowOSUpgrade” (без кавичките), и сетвате Value = 0x00000001 . Това става със стойност 1 в модификацията.
4. Проверка за ъпдейт и .... Опа имате го.
На въпросите - Харесва ми Уиндоуса защото ме побъркаха с тази версия 8.1.
Никой не ме следи, а и не ми пука дали ме следи ....
Ето какво изписа при мен vaio care: win 10.jpgwin 101.jpg
Уиндоуса ми казва -"Ъпгрейдвай", "вайо грижа" ми казва :" Изчакай тестваме го за съвместимост и дали е подходящ"
Поне сони поддръжката е налице донякъде, за да не си направя сепуку ...
Всъщност аз имам огледален образ на УИн 7 на дискове, така че дори Уин 10 да не е добър за моят лаптоп, ще инсталирам наново Уин 7.
Windows 10 ще изтрива пиратски софтуер от компютрите
Този пост е редактиран от justify; 08-08-15 в 22:40.
Хе-хе, те ще ми кажат какво да инсталирам и какво не на собствения си компютър.
Правилно съм се усъмнил в безплатния ъпдейт. Както винаги, безплатен обяд няма.
Ъпдейтнах две от щайгите удома. Очарован съм определено. И след това си го инсталирах на чисто.
За останалото си има Destroy Windows 10 Spying 1.4.3 x86 x64
И аз днес се престраших.
Windows 10 се самоактивира (въпреки, че Win 7 не беше редовен), но съществуващия Office 2013 изгърмя.
Наложи се премахване на Office с Fix It.
След което нова инсталация на x64 версията на Office и Toolkit 2.5.2 / AutoKMS
От това което видях до момента от Win 10, определено ми харесва.
добре де имам боза 8.1 .. седи си долу иконката и не се ъпдейтва ..
Аз преминах на десктопа от 7 направо на 10. Дори не съм опитвал 8 и 8.1. Очаквах драматична преинсталация, а то си беше обикновен ъпдейт. Бързо и елегантно. Всичко си работи. Нито препоръчвам, нито плюя, изглежда всичко зависи от това колко омазана е основата, върху която се надгражда.
На десктопа десетката успя да се самокачи, готино изглеждаше обаче няколко програми се прецакаха, предполагам защото са платени пък аз още не ги бях платил
Прост юзър съм, но след като разгледах тази статия реших, че за сега си оставям със седмицата щото до колкото виждам, май голяма полза няма-
Windows 10 vs. Windows 8.1 vs. Windows 7 Performance > Faster, Slower, Better? - TechSpot
Може и да бъркам.....
Един глас против, изтраях два дена и после още два дена си връщах 7-та и т.н. Както се казва нищо лично.....
Аз имам следния проблем.Без да съм правил абсолютно нищо,са ми блокирани уиндоус ъпдеитите от системния администратор.А, аз такъв нямам,защото съм администратор на компютъра си.От там и имам проблем със ъпгреидването до Уиндоус 10.Дава ми съобщение,че сваля ъпдейта и като поискам да видя прогреса на даунлоуда ми казва, че програмата уиндоус- ъпдеит, не работи и нещо се обърка...Моля за съвет и помощ...
Поне има ли по добра пройзводителност с Джам 10 от 7?
Ако не е за програмата са сайта ми и за лизига джама ще го счупя. Като рестартирам от линукса в уин все едно съм без рам.