добавете и интел 6205 към неработещите неща - отваряш си компа след почивката и сега и х220-ката ми е тухла без уифи.
грубо. тетервам през усб но почват да ми свършат и телефоните... добре че пазя една седмица на 510-ката.
тая десятка ми срина фантазията.
почвам да си мисля да я виртуализирам върху някое убунту за да може да му бачкат железариите...
тия драйвери проработиха - сега само не иска да си взема ip през dhcp-то на рутера - но сега ще се бачка и това ще се оправя нататък.
версията на драйвера е 15.18.0.1 за Intel (R) Centrino (R) Advanced-N 6205 за PCI\VEN_8086&DEV_0085&SUBSYS_13118086&REV_34 за windows 10
Wireless_19.1.0_Driver64_Win10.zip
даибозата...
Този пост е редактиран от estqwerty; 12-09-16 в 21:54.
Какво да ти кажа. Това може да направиш. Ъпдейт на BIOS до последно. Най-новите драйвери. Disk Cleanup. Ъхгрейд до Windows 10 1607. Изглежда MS са на път да изпълнят заканата си---> всяка версия на Windows да върви с актуалните за момента процесори. Днес забелязах един странен проблем на 3 компютъра. Windows беше маркирал хард дисковете като SSD-та . Голям майтап.Иначе трябва да се признае ,че Windows 10 е най-добрия Windows досега.
някакси това последното ми прозвуча като:
заради само някакви си 99% от циганите, на всичките им е излязло лошо име
Хм, едва ли това ще е първият четен Windows, който да е читав...
Аз съм много доволен от Windows 10. Много по-малко проблеми създава от Windows 7 и 8.
и всичко е оптимизирано за 4к дисплеи - винаги трябва да скролваш нанякъде ако си с ху-де.
Може и да е маркирал твърдите дискове като SSD-та. Аз пак намерих начин да го излъжа, дефрагментирах ги през Command Prompt.
Хм , на 10-та от известно време не ми излиза таск бар-а при ползване на Хром - уж пробвах разни "решения" на проблема ама ефект - нула ...
То и при Хром е така ама няма оправия - досадна работа ... Преди време пък понякога не превключваше езиците на клавиатурата и оправията беше рестарт ама тук нещо не мога да го оправя ...
п.п. Редно е да спомена , че е "излекувана" версия на 10-ка , но същия проблем е често срещан и в редовния Уин10 ...
Светльо не съм срещал до сега проблем с таскбара и хром или кирилицата при Win10 - но работя основно с лицензни ОС...
Ми може и да се дължат на "лекуването" , ама едва ли , щото като се получи при мен се разтърсих за решения и има доволно количество подобни оплаквания, но нищо от споменатите решения не помогна ... Преди последния голям ъпдейт пък на служебния често "губеше" Wi-Fi флашката и се налагаше рестарт ... накрая пък "загуби" и старт менюто и се оправи чак след големия ъпдейт ... абе веселба с марка М$