10 е осезаемо по бърз от 7
тоя ъпгрейд до 10 е хазартна работа .. 2 машини в нас ги ъпгрейднах ,имам една на 7 дето хлапето цъка ,уж е регистриран ( с активатор както и останалите ) но него не иска да го ъпгрейдва .. тегли се пускам го и по някое време дава уиндоуса ви не е лицензиран моля въведете кода и до там ..
нищо подобно няма ,много статии четете .. същото е като 7 и 8 .. ако мислите ,че до сега не са ви наблюдавали къде влизате и т.н. - недейте така наивно ..
Чак толкова нагло се съмнявам...С новите ъпдейти на 8.1 вече е възможно.
аз твърде не играя но имам 2-3 игри - тръгват .. то реално ми изглежда като 8.1 тоя 10 ,само дето има старт бутон .. нищо особено ново няма домашната мрежа отново не върви както си е от 7 насам трябва да шарваш всяка папка
Сложих го тоя джам на компа на съпругата и може да го метна и на лаптопа в магазина. Харесва ми че има приложения който ползвам и на тсблета едното е тапаталк фейса също без да отварям браузера. А и кеф ти пс или таблетен режим при 8цата нямаше избор.
Също мисля че е по бърз от уин7 пс то е HP all in one100 с4гб рам но процесора е слаб и се вижда че е доста по добре.
интересно дали мога да си ъпгрейдна телефона до 10
Ако е в списъка на подържаните за ъпдейт към 10.
Октомври ще има ъпдейт за телефони и таблети. Но само за тези с вградена 8 GB памет и над четриядрен 1.2 MHz процесор /Qualcomm Snapdragon 200/
е нали е уж по лек 10 ,що за изисквания ..
не знам къде си ги чел, аз намерих това:
In terms of device hardware, the minimum amount of RAM is listed as 512MB, which is unchanged from Windows Phone 8.1. Minimum storage required to run Windows 10 for phones will be 4GB, although Microsoft mentions that mobiles that offer 4GB internal memory should have an SD card installed to facilitate future updates
http://www.windowscentral.com/microsoft-lists-minimum-hardware-requirements-windows-10-phones-and-desktops
Пътя към ада е осеян с добри намерения
Windows 10 automatic updates: Get over it | ZDNet
Между другото, да се "похваля", че в момента съм с нов компютър с оригинално купен Win 10 Pro инсталиран начисто и с оригинален диск и лепенка.
Изглежда ми доста по-различно от оня Win 10 в къщи който сам се надстрои и запази всички съществуващи надстройки от Win 7
Този пост е редактиран от klingonoid; 27-08-15 в 14:26.