имам проблем с 10-ката още докато съм на 7. забива им приложението за упгрейд gwxux... можете да си гугалнете има го проблема описан и как се решава. ама проблеми още преди упдейта , чак ми е смешно. пробвах го на бета но го махнах. ще се слага когато спрат съпорта на 7, не че трябва супорт де.
Големия ми син каза, че седмицата вече ще я гледа само в хайпърви мениджъра на десетката.
Не може да не тръгва!
How to Open Registry Editor in Windows 8/8.1
сложих тоя регистър и нищо .. стои си долу иконката както беше и преди - Изтегляне на 10 но без да се тегли .. пуснах уиндоус ъпдейт - дава ми ъпдейти за 8.1 и това е .. ще се слага начисто явно
С какво се изтегля? Ако не е с това, пробвай с него. Може да го изтеглиш от тука.
Lfc8wwG.png
успях да го сложа .. не знам точно как реши да ми предложи ъпдейта ,сложих някои ъпдейти на осмицата и цъфна тоя за 10 .. след като го инсталирах ( бързичко става но имам ССД ) нямах мрежа .. странен бъг който се отстрани с рестартиране на РС-то .. сега го разглеждам ,не виждам нищо революционно ,уиндоус като уиндоус ,новия браузър ме дразни много е беден някак си ( примерно ако искаш да си инсталираш сертификат за банкиране - не видях откъде е възможно май не е ) .. бързичък е ама той и 8 е така ,много бързо стартира на ССД-то ,връщането на старт бутона радва окото всичко за сега работи добре ще видим по нататък
Много разнопосочни мнения...едни много доволни вече 2 седмици, други обхванати от параноя за следене и бъгове. Отзиви от "по-стари" ползватели? Имате ли проблем с автономността, при лаптоп?
От вчера и аз съм с 10-ката. Засега не намирам кой знае каква разлика със 7-цата. Направи ми впечатление, че антивирусната програма ми изчезна. Бях с Microsoft Security Essentials. Трябва ли наново да я инсталирам или няма смисъл от нея?
Едно сравнение от екипа на laptopmedia.
Късно е. Бастисах 10-ката и си върнах 7-цата. Експериментът за мен свърши.
Ами след 4 и половона години като му спрат поддръжката какво ще правиш?