Първоначално публикувано от
justify В моят мансарден хол от подписа ми(76 куб метра)- северозападно изложение, тошиба 13-ка шеста серия ще се справи, но за фуджицу 12 LT не бих рискувал в никакъв случай, защото при мен температурата зимата започва от 23 градуса нагоре.
12LT няма да преживее много зими настроен на 23 или 24 градуса в този хол, в който дори подовият дайкин 50-ка вижда зор...
В този форум има вече достатъчно потребители с 13-ки дайсекай 6-та серия които пишат и са доволни, но няма нито един с 12 LT който да има ясно изразено мнение дали смогва да стопли или не.А аз на теоретични писания и на теоретици не вярвам-"Око да види, ръка да пипне, климатик зима да изкара..."
Та не преклявайте с хвалбите, защото някой наистина може да повярва, че 12 LT би могло да се справи с 75-85 кубика северозападно помещение и да играе "Ва банк" , лошото е че след това когато човека/потребителя дойде да се оплаче давалите съвети и насърчавали го да си "го сложи" ще се изпокриете
както вече се е случвало ...
Когато се разбра че ще има LT серия бях се навил да сменя подовата 50-ка дайкин с 12 ЛТ, но сега разбирам, че това би било доста наивно, да на кажа глупаво/тъпо от моя страна...
Чувствата/фенщината е едно, а разума и логиката са нещо различно...