За мен климатика е тих ,има безшумен режим с активирането не се усеща че работи.
За мен климатика е тих ,има безшумен режим с активирането не се усеща че работи.
Йонозатора изпробвал ли си го? Усеща ли се някаква промяна ако е пуснат?
Как се държи машината при тези студове? Сподели впечатленията ти относно дефростите.
За три дни има един дефрост с продължителност 7-8 мин. Топли много добре ,без да се напъва.
Това е много добре. А може ли да кажеш при какви външни температури и дали компресора работи непрекъснато, или спира от време на време?
Няма да е хич зле ако споделиш как варира и консумацията на енергия при тези отрицателни температури.
И мен ме интересува и колко му е минимума който държи продължително време без да изключва, защото видях че е доста нисък, но пък работел он офф което при ниски температури е много трудно постижимо
Според синоптиците на нова в Плевен тази сутрин температурата е била - 18 ,климатика спира защото е преоразмерен,г-н Велев ме предупреди че е голям за помещението,няма кой да слуша.
- - - - - - - - - -
Важното да е топло ,пък да консумира колкото иска .
Колегата спомена преди че слизал до 120 вата и изключва. Което си е характерно за топ клас машина. Страшни тези китайчета д'ге.
Това е много добре, но дали държи продължително време ниска консумация и чак тогава да изключи, а не примерно от 350 400 вата да падне на 100 и нещо и да изключи. А нагревател нямаше ли този модел или той се включва само при дефрост.
Има нагревател имам и снимки и троен кондензатор има класна машина си е.
Относно нагревателя (160W), писах до Грий България и ми отговориха, "че се включва при нужда от дефрост и по алгоритъм в зависимост от външната, вътрешната температура и зададената стойност".
Зимата започна, някакви по-нови наблюдения от ползватели на короната няма ли?