Скоро карах едно служебно Зои...сега в тия студове и снегове и задръствания в София,повече от 100-120 км. не можа да изкара...
Скоро карах едно служебно Зои...сега в тия студове и снегове и задръствания в София,повече от 100-120 км. не можа да изкара...
къде се зарежда?
ако помня правилно, преходник към домашен контакт съществува, но го продаваха за 4-цифрена сума...
Ще се карат батерий на колела, явно....
А бе, да ви попитам - ненужните вече батерийки къде ги хвърляте, щото аз в кофата за боклук. Екологията е странно нещо....
Екологията дотук е на ниво "събиране на екотакси" Последващо развитие, ако не почнат да глобяват от Европа, едва ли ще има. Само да напомня, че задължението за събиране на излезлите от употреба електроуреди, държавата натътрузи на общините, като забрави да сподели финансирането им от тези такси, и така.
Този пост е редактиран от fbr; 20-01-17 в 11:59.
Да,старото Зои е....зареждах го на Интер Експо Център,там е безплатно за сега..иначе 22Кw/h излизат 12 лв. което е към 4,8 литра бензин и общо взето е на кантар с малолитражката на жена ми,която не харчи повече от 5-6 градско.Далаверата остава в синята зона ,данъка на ел.колата и поддръжката и ...няма масла,филтри,ремъци и т.н.
Абе за града става да си ходиш на работа и на пазар.И да е служебна...че цената и още доста висока за нашите географски ширини
![]()
И като ги сложи да не би да се счупи кантара? А след някоя година като трябва да смени "резервоара" за ток, кантара гаранция ще се строши.
Е,хайде сега....да не изпадаме в такива подробности...плюсове и минуси,колкото искате ..всеки си решава сам за себе си какво и кога да кара
![]()
Ами точно парите ми се въртяха в главата, ама май някой не е разбрал.
Този пост е редактиран от boje; 21-01-17 в 09:54.
Този пост е редактиран от MitkoS; 21-01-17 в 15:34.
Ами на година правя поне по 30000 км (с лична кола, че иначе няма какво да си говорим) и доста по-евтино ми излиза да си карам кола на няколко години (не на ток), отколкото да си купя нова електрическа.
От елавтомобилите с по-мощна батерия (да не забравяме, че тези са и от по-скъпия клас коли) около 85kWh по книга, минава до 500км (идеални условия). Реално може би 400км. Е т.к. няма зарядно с КПД 100% реално от мрежата ще консумираме поне 90kWh. При средна цена 0.15лв (дневна/нощна) сумата е около 13,5лв, ама в домашния гараж и разхода излиза 3.5лв на100км (ако зарядът е на платено място тази цена е немислима). Карам на газ и в момента разходът ми е 9л/100 (лятно време 8л/100), а като пари около 8лв/100км за гориво. Разликата е двойна, но за 30000км е 1350лв в полза на AC/DC, масло и ремъци още около 300лв. Гуми, граждански и т.н. не влизат в сметката (еднакви са за двете). За 8г имам грубо разходи около 13200лв в повече, че карам на газ. Но в този момент изтича гаранцията на батерията (със сигурност ще е за смяна) на електричката и влизаме в едни цифри водещи до инфарктни състояния. Като първоначална цена въобще няма място за сравнение, а и за това време и км вече съм сменил колата. На всичкото отгоре трябва постоянно да смятам къде ще ме "удари тока" и да се озъртам за контакти.
Та аз май съм разбрал къде се къса синджира.