Тц, проблема е как да покрием пиковата консумация.
жалко
ловя бас, че 250 няма да го затруднят![]()
Приятел си взе Leaf оня ден. Голям кеф е количката, хич не е малка,багажника също.
Изстерлва се като ракета.22500лв 2014г на 60000км , американка.Автономия около 110-120км.
Наистина икономичен градски автомобил с добро поведение на пътя. Обаче, обърни внимание на евтината сглобка, която мен лично ме дразни. Лошо напасване на линиите на външните елементи(калници, брони и т.н.), отвратителни материали в интериора, боята все едно аз съм я нанасял...застани отвън и погледни през предното пасажерско стъкло надолу към седалката, която е прихваната за пода с болтове, които яко се набиват на очи и ...ужааас, даже няма елементарни гумени декоративни тапи, които да ги прикриват. Като цяло, елементарен градски автомобил, но с големи предимства - страшно икономичен и много пъргав.
е тя се представя направо като нова!
поне съгласно тези наблюдения:
https://www.quora.com/What-is-the-li...n-LEAF-battery
Изглежда португалците се справят
Португалия доказа, че възобновяемата енергия е най-печелившият ход | Терминал 3
Бе тя Португалия и зима няма, ама за нашите ширини трудна работа.Немците май зимъска усетиха как стоят нещата със слънцето и вятъра, че даже взеха да се чудят, дали да ликвидират въглищните централи.И аз искам ток от вятър и вода, ама според мен няма как да стане, иска си и други допълнителни мощности.
Ще стане като с гръцките любеници и македонските червени чушки - който може да ги произвежда по-евтино, печели продажби.
Същото и с тока - рано или късно слънчевите страни ще почнат да произвеждат евтин ток (почти безплатен) в по-големи количества от колкото самите те консумират.
ПП
Уфф, ми то точно това пише в посочената статия за Португалия, ама я прочетох със закъснение.
Пресс-релизы и новости компании | Volvo Trucks
Volvo май ще изпреварят Тесла(та) при камионите.
Ами това е реализация на писаното от мен в темата преди година - мястото на електрическите товарни автомобили е града. Има двоен ефект - понижава се цената на превоза и се намалява значително замърсяването на градската среда. Абе Волво си е Волво!
От както наш Коко се изнесе от тук темата взе да се вмества в границите на здравия разум.