На мен любимата ми книга от тях е "Понеделник започва в събота". Приятен хумор и тънка подигравка със системата! НИИЧАВО!
На мен любимата ми книга от тях е "Понеделник започва в събота". Приятен хумор и тънка подигравка със системата! НИИЧАВО!
от доста време не съм препрочитал стругацки, но новото поколение (лукяненко и глуховски) е на не по-ниско ниво
не че няма тема за книги, но е толкова прашасала, че ще си докараме астма, ако я съживим![]()
Днес се повозих на ей това на картинката (като пътник).
Един приятел му е собственика от месец някъде.
Точно както сме го коментирали по-назад в темата - през деня се кара, а през нощта ако има нужда се зарежда в гаража.
Карането е основно градско, а също така има "привилегията" да не плаща за синя и зелена зона.
Безшумно и с невероятно ускорение, което те "залепя" за облегалката на седалката.
.... Колата вчера е била на автомивка, но покрай "чистите улици" днес пак е за измиване.
![]()
Този пост е редактиран от MitkoS; 08-02-18 в 20:38.
не знам за останалото, но егати уродливата предница
като човек с проблеми с щитовидната жлеза
дизайнерът трябва да го пребият с камъни насред мегдана
Не са проблеми със щитовидната жлеза, а с аеродинамиката. Ти създай кола с такава аеродинамичност, а пък после някой българин може да те пребие с камъни насред мегдана, защото ги разбира нещата къде къде повече.... Или точно обратното.
На кой му пука за аеродинамика при градско каране, със съответните ораничения в скоростта !
... Гроздето е кисело
Тази електричка колко пари идва.
Гледай да не пребиете и японските инженери, че ще се возите на коне, ако разчитате на българските.![]()
А!
Това вече е приказка.
Доста пари е това e-i3, аз лично съм се ориентирал към други модели, по същата причина.
А отделно от това нещо не се справям с гаража.
Тук около мен има три строящи се блока, единия току-що завършен, другия е на довършителни работи, а третия е в начален груб строеж.
При първите два инвеститорите отказаха да ми продадат само гараж, а третия още не съм го питал.
... Добър повод утре да се задействам с тоя третия
За градско каране и собствен гараж това няма никакво значение дали пробега е около 200км (толкова е на това BMW) или около 400.
Признавам си, в първия момент и на мен ми се стори грозно, но после след возенето когато го снимах даже ми беше симпатично.
Напомня за Audi A2 - има сходен силует.
За градско каране не, но ако ти е единствената кола има голямо значение, колко е пробега. Ето още двама (американец и кореец) на опашката да ги бием с камъни![]()
и кое точно им е грозното на хюндая и лийфа?