Страница 3 от 3 ПърваПърва 123
Резултати от 31 до 34 от общо 34

Колко пъти са ви спирали катаджии?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Вчера ме глобиха за пореден път и пак за превишена скорост, ми какво да правя, като ми е бърза колата?

<div align="right">Originally posted by ru-boy*-*28/07/2004*:* 12:02:04</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Ми сложи си антирадар - с два-три акта го изплащаш []

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

както казваше боби турбото:

жена шьофьор и негър скиор няма

това в елипсата на шегата.

Всичко си е до опит

4. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Вчера ме глобиха за пореден път и пак за превишена скорост, ми какво да правя, като ми е бърза колата?

<div align="right">Originally posted by ru-boy*-*28/07/2004*:* 12:02:04</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

<div align="right">Originally posted by Raid*-*28/07/2004*:* 12:15:40</div id="right">

Гадното на антирадарите е, че титкат за щяло и нещяло и не можеш да разбереш кога е истинска тревогата и кога фалшива[]

5. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">[quote]Вчера ме глобиха за пореден път и пак за превишена скорост, ми какво да правя, като ми е бърза колата?

<div align="right">Originally posted by Raid*-*28/07/2004*:* 12:15:40</div id="right">

Сложил съм си, естествено антирадар! И само от едно пътуване до София му избих парите, после, като мина покрай катаджия само си пресмятам печалбата. Само дето от свободното движение на захранващият кабел нещо е прекъснал и все си викам всяка сутрин, че "утре" ще си оправя кабела с един споялнил (защото на поялника е правилно да се казва споялник), после взех да си викам, че ще го оправя чак, като ме глобят, за да ми мине мързела, но не би. Той мързела не мори ами мъчи, е казал народа.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 3 ПърваПърва 123

Подобни теми

1. 12LGC - мига 5 пъти operation и 2 пъти timer
    От mihov79 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 135
    Последно: 01-08-12, 16:03
  2. 12LDC - operation и timer мигат 4 пъти, след това само timer 3 пъти.
    От nako-bako във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 9
    Последно: 06-01-12, 23:26
  3. ARM пуска 10 пъти по-бърз графичен чип
    От FearMe във форум Общ - хардуер
    Отговори: 0
    Последно: 11-11-11, 01:32
  4. Катаджии дебнат във Facebook за гонки
    От Usera във форум Коментирай новина
    Отговори: 0
    Последно: 14-06-11, 23:02
  5. Отговори: 6
    Последно: 30-10-03, 23:11

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе