Вижте резултатите от анкетата: Ще участвате ли?

Гласували
95. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

22 23.16%
  • Не

23 24.21%
  • Искам, но нямам възможност

50 52.63%
Страница 14 от 18 ПърваПърва ... 41213141516 ... ПоследноПоследно
Резултати от 196 до 210 от общо 258

Протест срещу нарушаването на правата на интернет потребителите

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

Re: Протест срещу нарушаването на правата на интернет потребителите

усещам как утре ще се сберат 200-300 неразбрали, ще теглят по една майна и в събота няма да идат никъде.
    да ма прощаваш Ghost, че ти развалям анкетата, ама този 'протест' си е чист курвенски номер
    оплагали го щото било по-удобно и щото щяло да вали, сакън да им не развали прическите
    и кво правим ако в петък излязат с нов призив - да се сберем на Широка поляна, на Великден, там да протестираме, че ще е по-хубаво времето, а ще има и дърва за пържолите.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Нещо май или ти не си разбрал, или аз. Бат Бойко Борисов в качеството си на кмет на София е разрешил митинга да се проведе в събота. Това не е хрумване на организаторите. Доколкото разбрах, основниоят аргумент на кмета е да не си пречат двата митинга - в четвъртък ще се проведе митинг на пенсионерите. Поне аз така прочетох. Не проумявам защо първоначално искаха да направят този митинг през седмицата и в едно такова време, когато още доста хора не са си тръгнали от работа. Събота според мен е по-добре.

4. Member
    Тук е от
    Oct 2003

Ха ха, понеже Бат Бойко се е уплашил, че интернетаджиите ще светнат пенсионерите на някоя хитринка и е решил двата митинга да са отделно.

5. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

А...много му е зор на него - направил е каквото е могъл, за да няма допълнителни задръствание в работните дни и спокойно може да си се прибере да удари в събота няколко ракии с чиста съвест - свършил си е работата ;-))))

6. Senior Member Аватара на Wise
    Тук е от
    Oct 2004

Усещах аз, че Призрак броди из Европа, но не знаех кой е....
    Вече знам
    http://www.revolucia.ru/wallpaper_che2.jpg

7. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Цитат Първоначално публикувано от Wise
    Усещах аз, че Призрак броди из Европа, но не знаех кой е....
    Вече знам
    http://www.revolucia.ru/wallpaper_che2.jpg
    lol

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2004

Ghost , мисля си, че е разумно да се разберем за някаква среща в събота... как мислиш?
    А и всички, които ще ходят де...
    И подкрепата ще е по-организирана... и напитката - по-сладка

10. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Аз отивам с няколко съседа. Там очаквам да се срещна с още няколко приятели, които ще са с техни компании и ми става малко сложно. Още повече, ако се събере доста народ, както се надявам. Май е по-добре да си направим отделно софийска среща на форума, когато се пооправи времето, за да се съберам и със съфорумци, които няма да ходят на митинга.

100 пъти повече предпочитам да ида на типична сеткомска сбирка, където се пие много бира, похапва се по -помалко, настроението е прекрасно и не се говори за футбол и политика ;-)))))) , вместо да ходя по студа да протестерим, защото някой каубой с голям пищоФ решил, че може да прави каквото му скимне.

Та, накратко, за митинга не знам - ако се организира нещо с членове на форума, ще се постарая да дойда, но не смея да обещавам.

11. Тук е от
    Aug 2003

12. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

ИЗТОЧНИК: ВИЦОВЕ КОМ

http://vicove.com/list_vic_open.php?...ttype=&catid=1

[i]
    - Ще ходя днес в 17 часа на Ал. Невски?
    - Ама нали митинга е събота от 17 в Южния парк.
    - Аз ще ходя да запаля една свещичка за здравето на торентите.

13. Member
    Тук е от
    Dec 2004

Re: Протест срещу нарушаването на правата н

Цитат Първоначално публикувано от Ghost
    - Ще ходя днес в 17 часа на Ал. Невски?
    - Ама нали митинга е събота от 17 в Южния парк.
    - Аз ще ходя да запаля една свещичка за здравето на торентите.
    Басии... за пореден път се убеждавам, че в родната ни държавица всичко е възможно...  всичко се случва, ама някак по-така.. по-иначе...  от много канене, много шум, накрая - ВИЦ !
    Вероятно в събота в Южния парк картинката няма да се различава много от коя да е събота... пенсионери, семейства с деца... кученца.... мила картинка ще е... 

Торентите в сетовен мащаб няма да изчезнат, на нас обаче ще ни е нужно много време, за да се промени съзнанието ни!
    За изграждане на гражданско съзнание ще са нужни години... дано за децата ни стане по-добро място за живот тук...

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2004

Някой "вярващ" ходи ли да пали свещичка? Да сподели впечатления от първа ръка, де. Доколкото разбрах е имало двадесетина ентусиасти все пак.

А в другите градове? Имаше ли митинги и как минаха?

16. Member
    Тук е от
    Nov 2001

Maй всеки дато се е бил в гърдите, че ще ходи и не е отишъл се срамува да си признае... Ама голяма патардия беше тук във форума - 11 страници се изписаха и накрая след толкова агитации - какво стана?
    Нека тия дето са ходили да драснат някой ред или да дадат линк към други форуми дето се пише по въпроса. Аз поне съм на 400 км от СФ и физически не можех да присъствам,ама след толкова словоизлияния тук все очаквах масовост поне в парка.

17. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Ами..бях. Не че съм очаквал 20 000 души, както пишеше в в анкетата на замунда нет, но се надявах на повече народ, отколкото се събрахме. Като се има предвид студеното време и калната ливада, пак е добре. Към 17 часа взе да се събира народ към 18 може би имаше най-много хора, към 19 пуснаха ток на сцената, но вече доста хора си бяха тръгнали. Имах приятели, които бяха дошли за по 30 мин - колкото да ги преброят. От направилите изявления от сцената, най-много ми хареса как говори собственикът на арена-бг.

18. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

И аз ходих, видях се с Ghost и няколко стари познати от ГУКИС, пийнах бира, окарах колело и си тръгнах... Трагична организация.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 14 от 18 ПърваПърва ... 41213141516 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Три от ЕС внесоха протест срещу България и Румъния
    От roumen68 във форум Коментирай новина
    Отговори: 10
    Последно: 06-05-07, 17:06
  2. Протест срещу строителството във Варна
    От Silviya във форум Коментирай новина
    Отговори: 2
    Последно: 11-10-06, 11:08
  3. Отговори: 8
    Последно: 14-06-05, 14:45

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе