Вижте резултатите от анкетата: Ще участвате ли?

Гласували
95. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

22 23.16%
  • Не

23 24.21%
  • Искам, но нямам възможност

50 52.63%
Страница 15 от 18 ПърваПърва ... 51314151617 ... ПоследноПоследно
Резултати от 211 до 225 от общо 258

Протест срещу нарушаването на правата на интернет потребителите

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Re: Протест срещу нарушаването на правата на интернет потребителите

Снимки и впечатления от мястото на събитието:

http://www.bloodys.com/?p=185

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2004

И аз да споделя своите впечатления от митинга...
    Първо, очаквах наистина повече хора да дойдат, но като се вземат предвид врътките - първо в четвъртък, после в събота... айде да не е на пл. "Ал. Невски", ами в парка на чист въздух (е, малко кално, ама като искаш митинг, ще търпиш и ще си траеш....... )
    Но един друг факт заслужава по-голямо внимание - митинга е разрешен от 17 до 19 ч.
    Не щеш ли, тока спира преди да започне митинга, служителите от Енергоснабдяване се борят с проблема, даже две коли бяха дошли на място и като истински професионалисти успяха да отстранят проблема !!!
    Захранването беше възстановено в 18.50 ч. !!! Какъв професинализъм, какво себераздаване.... Все пак оставаха 10 минути до края на мероприятието, а можеше и към 22 ч. да го пуснат.

Някак си не мога да приема всичко това за случайно... ама знае ли човек....

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Е, това с тока едва ли беше плануван саботаж, но номера с градинката е изпитан стар трик - ако се стигне до пердах, не е пред очите на всички, а също така, ако митинга е в центъра, събира сеирджии и случайни хора:
    - Какво става тука, що сте се събрали?
    - Ами протестираме с/у...бла-бла-бла
    - ООО! Ами и аз съм с вас!

5. Member
    Тук е от
    Dec 2004

Цитат Първоначално публикувано от Ghost
    Е, това с тока едва ли беше плануван саботаж.......
    Не съм сигурен! На 30 метра от сцената в капанчето си имаше ток, хладилниците светеха, хората си работеха...

разбирам да е спрял тока в целия квартал, ама така...

6. Member
    Тук е от
    Oct 2003

7. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от NO CARRIER
    Крайно време беше! Те пак много устискаха да не се турят "Барабар Петко с мъжете". Господа политиците "от дясно", ако имаха малко повече мозък и фантазия щяха да си пуснат младежките организации да организират и участват в протеста, а не пост фактум да пищят: "Помощ - днешната милиция бие User-ите".

8.  

9. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

1. Невероятен митинг!

2. @Ghost, Вместо да правиш сложни заключения в сложни изречения Ghost, просто би могъл да предположиш, че нямам възможност да отговоря, работя някъде на края на света, пътувам или каквото и да е друго. Или още по просто можеше да погледнеш датата на последното ми влизане.
    Ще прескоча ПМ-а, направил съм отделна тема, ТУК. За "разсеяността" ти по този въпрос иде реч, нищо лично.
    Чак сега забелязах въпроса ти за Списък 301, толкова е забележителен. Въпроса пред мен не стои дали ще се срамувам, а как ще се отрази на джобовете ни. Филтрирането на [БГ] торентите не ме ощетява с нищо и въобще не ме е срам. Ще ме е срам, ако се филтрира някой обективен новинарски сайт. Торентите на arena, на zamunda, на bol, а и самите сайтове не попадат в тази графа [IMHO].

3. @clikk Пожелавам на милата ни Родина ти никога да не станеш съдия. И за нейно и за твое добро е. Под начина ти на изразяване личат адвокатски думопади, нямащи нищо общо със справедливостта, цел на Закона. Нищо лично, не искам нито да те обиждам, нито по някъкъв начин да те унижа, просто безмислено е да спорим. Ти не четеш какво пиша, а бързаш да отговаряш крайно, неучтиво обвивайки твърденията си в терминологична мъглица. Жалко, останах с впечатлението, че можем да разменим някоя и друга идея.

«EDIT»
    BTW, пише се абсурд, а не "ъпсурд". В немските университети по право на държавния изпит се отнемат невероятно много точки за правопис. Юрист, който не може да пише правилно е нещо недопустимо там. Но тук сме България. За съжаление.

10. Member
    Тук е от
    Oct 2003

Цитат Първоначално публикувано от Lupus
    Крайно време беше!
    Очаквах да са Атака, честно казано... :-)

11. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Цитат Първоначално публикувано от boishin
    Не съм сигурен! На 30 метра от сцената в капанчето си имаше ток, хладилниците светеха, хората си работеха...

разбирам да е спрял тока в целия квартал, ама така...
    Факт. От там си купувах бира, правеха и "Принцеси".

Цитат Първоначално публикувано от Lupus
    Крайно време беше! Те пак много устискаха да не се турят "Барабар Петко с мъжете". Господа политиците "от дясно", ако имаха малко повече мозък и фантазия щяха да си пуснат младежките организации да организират и участват в протеста, а не пост фактум да пищят: "Помощ - днешната милиция бие User-ите".
    Дам. Чувствата ми по въпроса са смесени. От една страна не ги интересуваше, докато не се видя, че в този спор има доста потенциални избиратели. Сега, разбира се, развяха знамето и взеха да крещят 'ние сме с вас". От друга страна това е най-лесния начин да се реши проблема - голяма политическа сила да го ескалира до вниманието на правителството и Народното събрание [НС].

Има и вариант да се организира партия, чиято основна цел е да представлява интересите на (Интернет) потребителите в НС. Чувствата ми и по този въпрос са противоречиви - от една страна да се заемат места в НС от организация, която има само 1 конкретна цел ми се струва доста нередно. От друга страна, като гледам от кого са заети местата в момента, май ще е най-добре там да влезнат хора от народа, които наистина да отстояват (поне малко) интересите на избирателите си.

[color=blue]
    ----------------------------offtopic-------------------
    ДОБАВЕНО:

@Malone:
    След като си вземал активно участие в темата е нормално да предположа, че ще продължиш да го правиш и съвсем нелогично да предположа, че те е блъснала кола, внезапно са те арестували, взели запас и т.н. Да не говорим, че след обещанието да ми пишеш ЛС имаш няколко публикации.

Наистина не вдявам за какво говориш във връзка с линукс ядрото, разясни ми на ЛС, моля.

"ъпсурд" е заради името на известната RAP група. Дали не бяха даже "ъпсурт"...

btw нямаш ли усещането, че целият ти преден пост е извън сегашния контекст на темата и връща някакви неактуални спорове отпреди 2 седмици?

12. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от Ghost
    Е, това с тока едва ли беше плануван саботаж, но номера с градинката е изпитан стар трик - ако се стигне до пердах, не е пред очите на всички, а също така, ако митинга е в центъра, събира сеирджии и случайни хора:
    - Какво става тука, що сте се събрали?
    - Ами протестираме с/у...бла-бла-бла
    - ООО! Ами и аз съм с вас!

Ти по паркове не ходиш, но аз ходя често, така че, въобще не съм убеден в събота в 17ч къде има повече преминаващи и евентуални присъединяващи се - в центъра или в Юния парк. Аз лично бих заложил на парка...
    По отношение на пердаха и да не бил пред очите на всички... без коментар. Не виждам каква е разликата да има пердах в центъра или в парка - и на двете места е пълно с хора, камери.

13. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Разбира се, правилно си предположил, но когато съм на работа, в повечето случаи, нямам нито време, нито възможност да се разсейвам с нещо подобно, макар и да ми доставя[ше] удоволствие, поне до един момент.
    Просто можеше да провериш преди да ме "нападаш".
    За теб, като един от най-старите членове на форума съм сигурен, че се ориентираш прекрасно във възможностите му.

Ако аз бях използвал "Ъпсурт", в някъкъв шеговит смисъл, бих го оградил в кавички. За да личи, че не съм неграмотен, а "грешката" е умишлена.

Ще ти пиша Ghost, обещавам, само малко да поспя, тъй като не съм мигвал 72 часа, тъкмо се прибрах.

«EDIT» след твоя «EDIT»
    Да, имам такова усещане, но нали държиш да отговоря? В първия удобен случай го правя.
    А точка 1 от моя пост е точно по актуалното състояние на темата.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2004

В последния брой на в. КАПИТАЛ има няколко много свястно написани статии. Има и неточности и не са съвсем безпристрстни, но са на светлинни години от останалите писания по темата. Естествено задават много въпроси и (почти) никакви отговори, но...

Има и 30 минутно филмче от митинга! Не съм го гледал още, но мисля, че не само на мен ще ми е интересно как са видели нещата "капиталистите".

16. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Цитат Първоначално публикувано от pimpirlit
    В последния брой на в. КАПИТАЛ има няколко много свястно написани статии. Има и неточности и не са съвсем безпристрстни, но са на светлинни години от останалите писания по темата. Естествено задават много въпроси и (почти) никакви отговори, но...

Има и 30 минутно филмче от митинга! Не съм го гледал още, но мисля, че не само на мен ще ми е интересно как са видели нещата "капиталистите".
    http://capital.bg/show.php?storyid=321758 - IMHO една доста обективна статия и авторът си е написал домашното. Браво!

17. Тук е от
    Aug 2003

Re: Протест срещу нарушаването на правата н

3. @clikk Пожелавам на милата ни Родина ти никога да не станеш съдия. И за нейно и за твое добро е. Под начина ти на изразяване личат адвокатски думопади, нямащи нищо общо със справедливостта, цел на Закона. Нищо лично, не искам нито да те обиждам, нито по някъкъв начин да те унижа, просто безмислено е да спорим. Ти не четеш какво пиша, а бързаш да отговаряш крайно, неучтиво обвивайки твърденията си в терминологична мъглица. Жалко, останах с впечатлението, че можем да разменим някоя и друга идея.

[/quote]

@Malone
    сори, ама чак сега намерих време да влезна във форума.
    Не съм целял да нанасям оскърбления никому, още повече че твоите постове, както тези на Лупус ги чета винаги с удоволствие.
    Идеи съм готов да обменям винаги и като мога да отделя повече време съм доста по-търпелив. Едва ли ти дължа обяснение, но все пак ще ти кажа защо изобщо се включих в темата:
    1. Подразних се от това че сте се събрали със супер "известни" адвокати и се смеете над изказаните мнения, които били най-общо казано некомпетентни??? (моля за извинение, но цитирам по памет) Същевременно от написаното стана ясно, че така събралите се забавляващи се, си нямат идея от НП и процес - НО стана ясно само на мен, а т.к. ти си безспорен авторитет и не само във форума, вероятно без да искаш заблуди част от съфорумците, което заблуждение се опитах да разсея, може би по не най-добрия начин.
    Не смятам да отговарям повече, т.к. си исказал мнение, но може би е по-добре да има повече съдии, които мислят като мен - така може и да имаме, както правосъдие, така и справедливост някой ден и БГ.
    Това което вземаш за празнодумство и словоблудство, аз не само го мисля, но и се опитвам да живея така, включително го прилагам и в работата си, когато е възможно.

С уважение.

18. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Няколко неточности.
    1. Не са адвокати.
    2. Аз не съм юрист, въпреки, че имам над 600 влизания в съдебна зала [не като обвиняем разбира се].
    3. Продължавам/е да поддържам мнението си/ни, че при кумулативно наличие на престъпление, извършител и помагач, факта че извършителя не е известен или са неопределен брой, не оневинява помагача.
    И тогава подчертах, подчертавам го и сега, това е валидно, ако съществува и може да се докаже престъпление. Напълно естествено е, ако няма престъпление, да няма и помагач на извършителя. Това го написах още в началото на поста си, прегледай го отново. Ако смяташ, че няма престъпление, спора ни е излишен, затова казах, че си правиш гимнастика на езика.
    Моята хипотеза е, че съществува престъпление и доказателства могат да се съберат в рамките на 20 минути. От там нататък стигаме до помагача, но наистина не искам да спорим повече.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 15 от 18 ПърваПърва ... 51314151617 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Три от ЕС внесоха протест срещу България и Румъния
    От roumen68 във форум Коментирай новина
    Отговори: 10
    Последно: 06-05-07, 17:06
  2. Протест срещу строителството във Варна
    От Silviya във форум Коментирай новина
    Отговори: 2
    Последно: 11-10-06, 11:08
  3. Отговори: 8
    Последно: 14-06-05, 14:45

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе