Aбе, здраве да е, просто се загледах в анкетата.
Aбе, здраве да е, просто се загледах в анкетата.
Абе я си събери такъмите и ела на протеста - нали знаеш, че всичко ще свърши в кръчмата над няколко бири ;-)))))))))))))))Първоначално публикувано от ru-boy
Е то вече сме сряда, митинга демек е утре, последно:
Ще го има ли, няма ли да го има и къде?
Кой ще го ръководи?
Кой ще го охранява?
Какви ще са последно исканията и какво ще се отстоява на протеста?
На кой ще бъдат представени исканията?
От кой ще бъдат представени и в каква форма?
Ще има ли пресконференция за медиите и ако да - кой ще говори?
Митинга е отложен за 24ти (събота) от 17часа в Южен Парк. Не знам подробности защо, но предполагам че така им е удобно на разрешилите (не разрешилите) митинга - по далеч да не се вдига глъчка.
Интервю с Елиан Гешев по ТВ Европа
https://forum.setcombg.com/*************************/details.php?id=70606&hit=1
Сутринта няколко човека бяха на гости на Бареков и Цолова. Ебаси. За кой пореден път да кажа, че мразя журналистите?! Всички викаха вкупом и почти нищо не се разбираше от целия разговор, а накрая ги и изгониха най-безславно.
Хрумна ми да попитам...дали някои от отговорилите "Искам, но нямам възможност" няма да си смени гласа "Да"? ;-)
/ все пак във събота малко хора са на работа /
Моят глас е "Искам, но нямам възможност"- , защото трябва да пътувам почти триста километра за да присъствам. Предполагам, че голяма част от отговорилите по този начин им се налага да пътуват.Първоначално публикувано от Ghost
И аз така предполагам, ама ...съм длъжен да попитам ;-))))))))))))
Ти сега изнудваш ли ни нещо, а?Първоначално публикувано от Ghost
Ако приготвиш завидна софийска софра, включваща 2 бъчви бира, 5-6 прасета, 15 кокошки, 13 кила картофи, 10 буркана лютеница и 7 кутии клечки за зъби, може и да наминем...
Майтапа настрана, аз също като ViK съм "само" на 300 км. от столицата и ми е невъзможно да присъствам.
Но ще "викам" заедно с вас!
Аз съм по близко до София, ама пак не достатъчно. Ако има протест и в Пловдив, ще го подкрепя.
МИТИНГ В ПЛОВДИВ
ИЗТОЧНИК: ZAMUNDA.NET
ЦЯЛАТА ТЕМА: ********************/forums.php?action...&topicid=43549
Днес 19.03.2007, инициативен комитет депозира в Пловдивска община, молба за провеждане на митинг, с който желаем да изразим своя протест срещу нарушаването на правата на интернет потребителите, интернет обществото като цяло, собствениците на сайтове в България и неправномерния натиск от страна на държавните органи върху тях.
Митингът е насрочен за 22.03.2007, на главната улица пред пощата от 17:00 часа.
Каним всички заинтересувани да се присъединят към нашия протест.
Всички общностти и организации, които желаят да участват в организирането на митинга, могат да се свържат с нас на имейл miting@philippopolis.com.
Призоваваме всички, на които не им е безразлично ставащото в България, да организират подобни мероприятия в собствените си градове и населени места, на същата дата или възможно най-близка.
Само аз ли нямам достъп до Zamunda-та, или БТК и нея са филтрирали???Първоначално публикувано от Ghost
достъп има, торенти няма
Благодаря!Първоначално публикувано от FearMe
За торентите ясно
Явно проблемът си е при мен. Но тъй като не мога да отварям нищо от zamunda.net, реших, че БТК са я клъцнали и нея.