Вижте резултатите от анкетата: Одобрявате ли бунта в Катуница срещу циганските безчинства?

Гласували
81. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Да, напълно - писна ми!

67 82.72%
  • Не, нещата трябва да се решават на политическо ниво.

5 6.17%
  • Не, това е работа на правоохранителните органи.

7 8.64%
  • Не ме интересува.

2 2.47%
Страница 4 от 8 ПърваПърва ... 23456 ... ПоследноПоследно
Резултати от 46 до 60 от общо 109

Бунта в Катуница - началото?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:Бунта в Катуница - началото?

Само 'дето не хората от Катуница се вдигнаха, а разни други субекти, които като си тръгнат и като забравят медиите и хората за селото ще го ядат циганския пак. Нито ще го изселят от там, нито ще го вкарат в затвора по това смешно и чисто пиар обвинение. Не че не заслужава, но такава е действителността.

2.  

3. Moderator Аватара на glowndark
    Тук е от
    Oct 2004

@hristoslav2

И аз отдавна се отказах да споря с тебе Наистина мнението ти е много грешно, но както и да е, всеки има право да мисли каквото иска.
    Аз лично по-добър сценарии от този не виждам... Другия вариант беше всичко да се покрие, и в новините да се чуе "блъснаха момче разхождащо кучето си"... Не, че с това медийно затъмнение което се получи (почти 24 часа) не си нагласиха всичко, дори се твърди, че арестувания не е шофиора, ама все пак...

Предполагам и адвокатите на обвиняемия така лекуват гузната си съвест(ако имат такава)
    - Абе той може да не е виновен, може случайно да го е ударил и да не е разбрал... А бай киро и хабер си няма от цялата тази работа...

А ако имаш по-добър сценарии сподели го, но реален не виртуален (в смисъл които няма как в БГ да се случи)
    - И при тотално НЕ работеща система, и тотално зависими институции...

4. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Само 'дето не хората от Катуница се вдигнаха, а разни други субекти,...
    @lazarus18 - и ти ли Бруте? Абе това от христослав да не е заразно? Някаква форма на ешерихия коли подозирам? Вземи прочети пак "хронологията на събитията" и кога се включват "разните други субекти" Ето ти хинт: https://www.youtube.com/watch?v=OiJAxfFocKk#
    Моите "съболезнования" за това, че "лумпени" са смутили работния ти ден и са викали пред офиса ти, но сигурно си даваш ясна сметка, че с недоволството си демонстрираш типичния български непукизъм който ни доведе до тук. Извинявам се от тяхно име и ако имам възможност, но нямам, бих ги посъветвал следващия път да минават по терлици покрай теб в гробна тишина. А пък и " циганите на сапун " си е покана за баня. Да се поизкъпят малко.

5. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от glowndark
    @hristoslav2

Аз лично по-добър сценарии от този не виждам... Другия вариант беше всичко да се покрие, и в новините да се чуе "блъснаха момче разхождащо кучето си"... Не, че с това медийно затъмнение което се получи (почти 24 часа) не си нагласиха всичко, дори се твърди, че арестувания не е шофиора, ама все пак...
    А-а-а, не така. ПО-ДОБРОТО тепърва предстои. След ревизията от НАП, ще го емнат за укриване на данъчни задължения в особено големи размери -над 12000 лева, след това за пране на пари.
    След тях идва ред на Комисята за отнемане на имущество придобито по престъпен начин(известна като комисията Кушлев)-то, не че нещо остана от къщите му(тълпата свърши работата на полиция, прокуратура, съд, НАП и комисиите Кушлеви взети заедно-пък те що ЗИМАТ заплати ...) и автомобилите, но виж фирмите и банковите сметки -неговите, на родата и н афирмите им...

6. Member
    Тук е от
    Feb 2005

Както и преди е ставало ясно - аз съм един романтик...
    И много романтично си мечтая за времето някой да бъде обвиняван и съден за нещата, които е направил... В случая има един шофьор, който е извършил престъпление. Дали е неволно или виновно - това е тема на разследването. После на Прокуратурата и най-накрая на съда... Поне три инстанции.
    Кирил Рашков дали има вина като подбудител или в случая (както никога) е невинен, е тема на същите тези разследвания. Аз лично предпочитам едно тихо, кротко и хубаво дело за укриване на доходи и данъци и/или такова за присвояване на общински терени, и/или такова за рекет, заплаха за саморазправа и заплаха за убийство, и/или за производство и разпространение на акцизни стоки без нужните лицензи и разрешителни, по което/които дело/дела да бъде осъден, му бъде отнето имуществото, придобито по престъпен начин и пратен на топло в затвор с много загорели за женска ласка мъже, отколкото едно гръмко, шумно и напълнено само и единствено с обществени очаквания и настроения дело за подбудителство на убийство, по което съвсем спокойно може да бъде оправдан... Тогава, повярвайте, няма да пропусне да излезе насред селото (държавата) да се изтъпани и да каже "Съда каза, че съм невинен! А сега ще видите кон боб яде ли!" Тогава, разбира се отново упрека ще бъде към полицаите, прокурорите и съдиите...
    Това че цяло село се вдигна срещу местен феодал е нещо голямо! Бих казал, че в новата ни българска история няма друг такъв пример! И мисля, да бъдат обиждани селяните, че са си траяли не е честно... Тия хора години са живеели в страх. Страх, насаждан системно и методично. И съвсем нарочно. Не е лесно да прескочиш този страх... И самия факт, че са го направили е достоен за уважение... И то огромно уважение. Поводът е ужасен. Но може би нещо такова трябва да разтресе хората, за да могат да преборят страха си. В България е пълно с местни феодали. Навремето имаше един във Велинград. Фидел Беев се казваше. Дон Корлеоне ряпа да яде. Ами Дупница? Ами Кюстендил? какво да ги изброявам, сигурно всеки град или село си имат по един.
    Но келешите от агитките са нещо друго... Те по принцип са там, заради радостта си да бъдат от тълпата. И защото ако са в тълпата са по-силни отколкото са сами. Защото ако са сами ще трябва да мисля. а така тълпата мисли вместо тях. Тълпата има собствен мозък... Той управлява тъпия малоумен келеш. Този келеш се бие с други келеши покрай, а понякога и в стадионите за защита на червения/синия/жълтия/зеления отбор, макар, че може и да не знае кога се свири засада и какво значи авантаж... Важна е тълпата. И боя, защото така лично ти показваш на тълпата, че си достоен за нея.
    Тия келеши предишния ден съвсем спокойна са можели да пребият (и убият) убитото момче, защото носи неправилния цвят шалче, но виждате ли, изведнъж тръгват да защитават... ами българското... предполагам. За тия хора факта, че някъде става меле е много по-важен от смъртта на едно момче. Циганите са следващия естествен избор за побой след тия с неправилния цвят шалче. За това, разбира се има само едно единствено условие... Тълпата да е много по-многобройна от противника. Съотношението много срещу един циганин/неправилно шалче е идеално. Виж - срещу двама - също става. Така са почти честно. Така и тия от по-задните редици на тълпата могат да ударят нещо... Да запалят кофа за боклук, да обърнат кола, да изпочупят витрина, телефонна будка или цветята в градинката сигурно също е проява на патриотизъм срещу "разбеснелите се мангали"... Само че тия пишлегари, които много вероятно да не са изкарали с работа и пет лева през живота си с кое точно право обръщат мерцедес за сто или двеста хиляди лева? Бил на Рашков... Ами ако докажат, че е престъпник нали ще го конфискуват? И ще бъде продаден на търг. И парите ще влязат в бюджета... Сега още чувам как някой казва: "Ще влязат, ама друг път. Ще ги откраднат тия пари". Може и така да стане. Но няма да ги е откраднал този път Рашков...
    С какво обаче са виновни циганите от Варна, Стара Загора, София, та и тези от Катуница за конкретното престъпление? Че са цигани? Че са мръсни цигани? Че са мръсни гадни долни мангали? Честно казано на мен ми стана малко обидно, когато във Франция събеседник, с който си говорихме много хубаво, насред разговора разбра че съм българин, каза само едно "Оооо, Бюлгариии..." обърна се и почти избяга... Да ви кажа честно идваше ми да го настигна и да го фрасна в носа, защото... Ами защото предполагам точно това се очаква от "Оооо, Бюлгариии..."
    На хората им било писнало от циганския произвол... Избийте им зъбите. Счупете им краката и ги накарайте да работят! Циганите? Нееее! Политиците! Всяка една политическа партия се надява, разчита и се моли за циганските гласове. Като молбите са във вид на кебапчета, 20 лева и... И на заплахи от страна на Циганските Барони. Много по-скъпо е да се дават хиляди левове на отделните цигани. Пък и е тъпо! Купи си един Кирил Рашков и той ще се постарае подчинените му цигани да гласуват точно както трябва. И ако някой им даде 20 лева те съвсем спокойно могат да го излъжат. Но ако Цар Киро нареди, тогава мърдане няма... Та точно преди изборите атаката срещу Рашков е много удобна (за тези, които не успяха в наддаването), и ужасна (за тези, които успяха)...
    Та освен бунта в душите на хората от село Катуница, лумпените с маски има и трети играч...
    Политическите партии, разбира се! Едни яхнаха вълната и я използват за атака срещу властта. Други директно яхнаха хората, надявайки се говорейки за национализъм и патриотизъм да вдигнат опърпаните си рейтинги върху тупа на прегазеното момче. Трети - да консолидират и капсуловат уплашените цигани... Това чудо Цветелин Кънчев много дълго време не се беше показвало из под камъка - пък ето на! А ще има и такива, които ще искат да заемат овакантеното място на Цар...
    А едно момче почина...
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1317219234[/time]_________________________________________________

Мале, олял съм се!

7. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Не се сещам за голям силов престъпник с известна доза ум в главата, който да е вкаран в затвора, защото е престъпник.
    Единствения начин от средата на 20-ти век досега това да стане е да имаш желание да му разровиш финансовите дела и да го заключиш за неплатени данъци и недоказани доходи.
    По обвинението в закана за убийство е смешно да се вярва, че ще получи нещо повече от условна присъда и някой друг лев глоба. Но ако проверката на НАП е истинска /в това разбира се не вярвам, а и вие съм сигурен не вярвате/, то оттам може да дойде невероятното за България - богата мутра с отнети авоари и бутната зад решетките за дълги, дълги години.
    За съжаление, естествено, че няма да стане - ако стане... кой знае колко други трябва да тръгнат за панделата - като почнем както от бивши, така и настоящи Членове на правителството и властта.
    До края на седмицата всичко ще отшуми и тъпо или не - не виждам аз с какво мога да помогна за да не стане така. Вече съм дърт, с дете... - тази евентуална революция трябва да е на друго поколение колкото и тъпо да звучи.

Това по отношение на бунта срещу новобогаташите.
    Другата вълна - срещу циганите... и тук не виждам какво може да се промени /поне не бързо и качествено/ - девизът децата нема кво да ядат затова крада ще продължи да си действа. Във всяка държава има измет, която ебава майката на нормалното населени и е хрантутена - и тук има и ще има.
    Манговците ще продължават да престъпничат, просят, цапат, крадат, да се возят без билети, да раждат на 12 години още дълги години безнаказано.
    Единствено може би ще намалеят нормалните хора, които плещят, че видиш ли било обидно на рома да се каже циганин.

Цитат Първоначално публикувано от Chertoianov
    Само че тия пишлегари, които много вероятно да не са изкарали с работа и пет лева през живота си с кое точно право обръщат мерцедес за сто или двеста хиляди лева?
    С какво право... Със същото, с което германски или английски или американски пишлегари го правят.
    Изведнъж на масите, било то заради интернет, който те държи непрекъснато в час с това, какво става по света, било поради друго им просветна, че има нещо адски извратено в устройството на света и обществото. Рано или късно сегашното устройство ще рухне... безумие е да се поддържат толкова големи разлики в качеството на живот между група избрани и останалите. Тоест, възможно е, когато държиш масите в информационно затъмнение, но... това вече няма как да стане.
    Бас на бира, че все по-често ще четем за погроми над скъпи коли, яхти, къщи и в България, и навсякъде другаде по света.
    Просто няма честен и справедлив начин за печелене на милиарди - било то с убийства, било с копане на нефт или с измисляне на на ОС като Microsoft или търсачка като Google. Ще кретаме още няколко десетки години с тази идиотска организация, после всичко ще рухне и ще се подреди по друг, надявам се по-норамлен начин.
    Преди няколко дни в Генуа изпитах желание и аз да паля. Огромно впечатление ми направи и че поне 60% от минаващите туристи около мен също гледат с отвращение. Става въпрос за една 5-етажна яхта, някакво руско име имаше със страшно, старшно много безумно скъп кич по нея. Трудно е за обяснение, трябваше да я снимам, но даже и това ми беше неприятно да направя и я отминах бързо. Моята гледна точка е, че не е правилно светът да е така организиран, че да има индивиди, които да могат да похарчат за дръжки на вратите на яхтата си например толкова пари, колкото трябват на едно средно африканско село за да се изхрани за година напред.
    Убеден съм, че подобна яхта преди 5-10-50 години щеше да буди възхищение, радвам се, че с очите си видях, че вече не го прави.
    Най-лесно ще се почне от разни ритнитопковци, за които по някакъв нелеп начин стана нормално да взимат 150000 - 250000 лири седмична заплата. При положение, че една медицинска сестра във Великобритания взима от порядъка на 400 лири седмично - има няма 500 пъти разлика.

8.  

9. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България

Браво @Chertoianov - удоволствие е човек да чете някой който вниква добре в нещата.
    добавка : не се сърди на футболните запалянковци и лумпените. Те са първосигнални, необременени, такива каквито бяхме като студенти 89-90г - там на барикадите. Кой да отиде? Кой друг да подкрепи катунци? Тия дето в главата им са само подобни неща като следните ли?....ами децатаааа, ами колата трябва да закарам на ремоонт, ами - то не ме касае, кво ми дреме, ами не мога да отсъствувам от работааа, шефа ще ме изгонии а имам кредииит..ами имам работа в офисааа, чакам клиентии...есенния панаир започна в пловдииив...
    Нали разбираш, че в "клиничната смърт" в която е обществото ( почти перманентна ако изключим 89-90 и 97 ) няма кой да отстоява позиции. Добре че са лумпените да ни отсрамват, независимо, че подбудите им не са изобщо благородни.

10. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от Tommorow
    Браво @Chertoianov - удоволствие е човек да чете някой който вниква добре в нещата.
    Да, и на мен ми хареса анализа. Имам обаче едно принципно възражение срещу това да се измества проблема от циганските безобразия към политиците. Да се изкарат те за всичко виновни и респективно да очакваме те да решат сами проблема. НЕ ЧЕ НЕ СА! Са и още как! Но политиците са рожба на СИСТЕМАТА. И сега какво? Като не можем да си изберем читави политици за 20 години значи трябва да си променим системата. Но това е трудно, защото лостовете за промяната и се държат пак от тези политици. И какъв извод се налага от такава логика - нищо не може да се промени, така че си трайте! Удобно нали? Това е като да виниш планината, че реката, която ти залива всяка година къщата извира от нея. И вместо да се организират всички потърпевши и да изградят здрав бент или да променят посоката на реката, да казват: "Ами защото не можем да бутнем планината, ще търпим".

11. Moderator Аватара на glowndark
    Тук е от
    Oct 2004

Цитат Първоначално публикувано от КрИс
    До края на седмицата всичко ще отшуми и тъпо или не - не виждам аз с какво мога да помогна за да не стане така. Вече съм дърт, с дете... - тази евентуална революция трябва да е на друго поколение колкото и тъпо да звучи.
    Ами едва ли тук във форума някои е първа младост, но и пък каските да ти пребиват детето докато ти си седиш кротко в къщи и си гледаш листопад си е срамна работа...

Относно конфискацията на имуществото... Човека си е скатал 350 кила злато, които не могат да му вземат(щото няма да го намерят) така, че кавтото и да му вземат няма да остане беден и гладен...

Цитат Първоначално публикувано от Lupus
    Имам обаче едно принципно възражение срещу това да се измества проблема от циганските безобразия към политиците.
    циганските безобразия се дължат на правата които има дават политиците. Как преди 89г. циганите си стояха мирно и кротко, а сега минат на минат 2-3 седмици и убият някои...
    Всичко това може да се реши с няколко закона, стига да има желание. Ако няма желание или "политическа воля" както е модерно да се казва виновни са ПОЛИТИЦИТЕ. Мечката играе както и свири гадуларя...

Колкото и гадно да звучи - Саркози е много прав --> http://neverojatno.wordpress.com/2010/08/20/sarkozi/
    За съжаление, докато той-може да ги натовари на автобуси и да ни ги върне, ние няма да кого да ги върнем (вече и в Бангладеш не ги щат
    Така, че положението може да се оправи само с закони...

12. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от glowndark
    Ами едва ли тук във форума някои е първа младост, но и пък каските да ти пребиват детето докато ти си седиш кротко в къщи и си гледаш листопад си е срамна работа...
    Детето ми, ако е достатъчно голямо да ходи да протестира ще е достатъчно голямо да си понесе боя.
    ПС - Листопад не гледам Чета си Влад Талтош.

13. Moderator
    Тук е от
    Mar 2005

От всичко написано в тая тема, най-много ме потресе изказването на Саркози публикувано от Tomorrow.
    Та нали всички тук в България досега смятахме, че именно Европа ни натиска да прекаляваме с толерантноста към циганите и да търпим тяхното антисоциално и криминално поведение !!!???
    А то не било така !!!
    В днешно време не само не ни натискат, а даже ни укоряват и то с такъв тон (на Саркози), че чак срам ме хваща.

Ако към днешна дата аз бях управляващ, то щях да заема такава позиция на поведение и управление:
    1. Директно признавам (публично), че напрежението е на етническа основа. Ама не щото на циганите кожата е по-мургава, а заради тяхното поведение и начин на живот (именно онова за което споменава Саркози).
    2. Обявявам най-безцеремонно (Европа очевидно вече не ни притеснява), че проблема с "интеграцията на циганите" не е проблем на държавата, а е проблем на самите цигани и да търсят начини да си се интегрират.
    3. От днешна дата, никаква толератност по отношение на циганските криминални прояви. Имам предвид онези прояви, които досега са подминавани и не са хващани - дребни кражби , измами със социални помощи и т.н.
    Нещо повече, ако до момента е имало някакъв бюджет за "интеграцията", то тоя бюджет се прехвърля към МВР именно за разкриване на тия дребни (дребни на пръв поглед) престъпления, тормозещи обществото с години. И като се замисля, то това май ще бъде "най-правилната интеграция" и така да се каже тия пари ще отидат точно по предназнечение.

Тия всичките неща, ще успокоят (би трябвало) българите, но също така ще успокоят и честните и почтени цигани (ако/май има такива). А за останалите не ми дреме, нека да са наясно, че те са тези които са причината за проблема и е крайно време този проблем да бъде решен.

14.  

15. Moderator Аватара на glowndark
    Тук е от
    Oct 2004

Цитат Първоначално публикувано от MitkoS
    2. Обявявам най-безцеремонно (Европа очевидно вече не ни притеснява), че проблема с "интеграцията на циганите" не е проблем на държавата, а е проблем на самите цигани и да търсят начини да си се интегрират.
    То си е абсолютно така... Не сте ли забелязали, че циганите които искат отдавна са се интегрирали без никаква помощ от държавата...
    А тези които не искат, как да ги интегрираш?

16. Senior Member Аватара на kalcheff1
    Тук е от
    Aug 2011
    Живее в
    Варна

@Техно. Извинявам се, моя грешка

Цитат Първоначално публикувано от Lupus
    Имам обаче едно принципно възражение срещу това да се измества проблема от циганските безобразия към политиците. Да се изкарат те за всичко виновни и респективно да очакваме те да решат сами проблема. НЕ ЧЕ НЕ СА! Са и още как! Но политиците са рожба на СИСТЕМАТА. И сега какво? Като не можем да си изберем читави политици за 20 години значи трябва да си променим системата. Но това е трудно, защото лостовете за промяната и се държат пак от тези политици. И какъв извод се налага от такава логика - нищо не може да се промени, така че си трайте! Удобно нали? Това е като да виниш планината, че реката, която ти залива всяка година къщата извира от нея. И вместо да се организират всички потърпевши и да изградят здрав бент или да променят посоката на реката, да казват: "Ами защото не можем да бутнем планината, ще търпим".
    Mмм, не можах да сгрея метафората с планината и реката. Политиците са наши рожби, не на системката. Те и само те са виновни , мама им да *** и още много звездички.... С налучкване все някога ще уцелим правилните. Дано малцина да са като мен отчаяни, примирени и отказващи и този път да гласуват демонстративно в знак на несъгласие. Ето изникна някаква нова групичка популярни от СКАТ-а, Фронт за спасение са се нарекли. Защо следващият път да не пробваме с тях, по- лошо може ли да стане ? Старите цветни болуци са ясни от давна...
    Циганското общество пък е рожба на държавата. Е как едно дете, като го оставиш на произвола, може да очакваш само( ударението на о) да се образова; да разграничава кое е редно и кое недопустимо. Иска се малко помощ от родителя... иначе става престъпник, наркоман ...

И пак, защо толкова расизъм ( в Европа ) ?? Много ми харесва американската логика, че е най -срамно е да си безделник,че срамна работа няма, както и че расизмът е мръсна дума. Спазваш ли закона и имаш ли работа- няма значение какъв цвят ти е кожата. И обратно, сгазиш ли лукя- жална ти майка- затвори колко щеш...

Крис, май те мори носталгия по социализма. Не е моя мисълта, че той е най -справедливия и идеален строй, където всички са равни, уви непостижим за изпълнение на практика. И все пак май има няколко все още чисто комунистически държави, ако много си се затъжил...
    Животът е шибан и несправедлив и капитализмът се вписва идеално в него , като естествена обществена организация, така че мечтай си да има равенство . ..

17. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от MitkoS
    От всичко написано в тая тема, най-много ме потресе изказването на Саркози публикувано от Tomorrow.
    .......
    Няма такова изказване на Саркози! Вие се навързахте като деца на близалка.
    Ето източника: http://neverojatno.wordpress.com/2010/08/20/sarkozi/
    Саркози все пак е старо куче, с опит и никога публично не би произнесъл такива думи по повод други страни. Той да не е политически самоубиец???
    @kalcheff1,
    Метафората просто онагледява цитираното по-горе от теб. Прочети го внимателно и ще ме разбереш. Не се плъзгай по повърхността.

18. Member
    Тук е от
    Feb 2005

Студентите от 90-та години и от 97-ма нямат нищо общо с лумпените от агитките! Нищо! Ама нищичко! Студентите искаха различна България. Агитките искат да пребиват. Да палят и рушат. Без значение какъв е повода... Просто този им дойде добре дошъл, защото се видяха в собствените си очи герои. А това, че в Англия, Германия и Франция някой си е позволил да унищожава чужда собственост му е излязло през носа и му е влязло през задника...
    Може би преди време и аз съм искал да паля и руша... Вече не. Вече зная колко струва един лев...
    Циганския електорат е удобен. Удобен е както и този на етническите турци. Само че ако този на турците е гарантиран само за една партия, то този на циганите е на подноса и печели този с най-добрата оферта. Интегрирани цигани е същото като свободно мислещи избиратели... А това не е много добре за някои хора. Не е ли ясно, че гласовете на циганите са тези, които определят във всяко населено място кой ще стане кмет и кой - депутат.
    Проблемът тук според мен е, че всичко това ще доведе до още по-голямо капсулиране на хората от гетата... И тогава интеграция... нанайси!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 4 от 8 ПърваПърва ... 23456 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Нещо от началото на XIX век
    От MitkoS във форум Логически задачи
    Отговори: 5
    Последно: 26-07-08, 20:41
  2. Отговори: 2
    Последно: 15-04-07, 12:25
  3. Питон началото
    От homeoflove във форум Програмиране
    Отговори: 2
    Последно: 05-01-07, 12:14
  4. Началото на края
    От gkirev във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 26
    Последно: 03-08-03, 22:54
  5. Отговори: 19
    Последно: 05-04-02, 12:04

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе