Страница 7 от 11 ПърваПърва ... 56789 ... ПоследноПоследно
Резултати от 91 до 105 от общо 154

Една тема почнала от YAMAHA RX-V363SI + JAMO S-606 HCS 3...

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2008

Re:YAMAHA RX-V363SI + JAMO S-606 HCS 3 DARK APPLE

Перфектни...евала, нямам думи...като нови. Убеден съм, че дори изглеждат по хубави от някога, когато са били току-що произведени. Боядисани, изчистени и блестящи...Огромно браво и благодарност за това, че ми показа в завършен вид моите мисли.
    Абсолютна класика от края на 80-те...
    Аз моите ще си ги направя сам. Само се колебая дали да търся изглед в посока на това да подчертая дървото в корпуса им или като теб да заложа на изцяло нова визия. При всички случаи обаче ще искам да съчетая комбинация от два цвята. Мисля че няма да е никак зле да се запази оригиналното черно отгоре (подновено разбира се) - ще прави връзка с черния цвят на Тв-то ми, а дървото ще се връзва на естествения ми паркет.
    Въпрос на вкус и предпочитания...но идеята е ясна...класиката в жанра идва отново на дневен ред, с внесен идивидуален елемент...и много удоволствие

2.  

3. Member
    Тук е от
    Feb 2006

Re:YAMAHA RX-V363SI + JAMO S-606 HCS 3 DARK APPLE

Не съм променял цвета,бяха си бели.Само ги направих с една идея в топлата гама.

4. Member
    Тук е от
    Feb 2006

Re:Една тема почнала от YAMAHA RX-V363SI + JAMO S-606 HCS 3...

Днес допълних системата с Denon DVD-1920,което прекрасно се съчета с взетият наскоро DENON AVR-3805.
    Имам и едно СД Denon DСD-735,на което за сега още не съм му намерил място.
    И по-този начин финиширах окончателно ъпгрейда.Резултатът си заслужаваше усилията.

Имам си нови играчки.

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Честито!
    Не са ли много близо колоните една до друга?

6. Member
    Тук е от
    Feb 2006

Няма къде да сложа компютъра.Единствено мога да му разменя мястото с това на лявата колона.
    Това ДВД по-принцип има проблем със субтитри при Див-Х,който лесно реших с вграждането им във файла.Така се избира и големината им.Процедурата отнема около 2-3 мин.
    Дизайна е супер.

7. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България

@Bojidar_Iliev, @n8852 - да са ги ползвате със здраве. Разбира се свирят по-добре от новите боклуци. Осемдесетте години на миналия век се правеше HI-FI без компромис със вложените материали и компоненти и нямаше значение нито за производителя, нито за купувача колко струва. DIY общностите по света блестят с някой свои решения именно копирайки стари забравени консепции и схемни решения. Аз пък се зарадвах с едни 22 годишни JBL L100T GI ( 1986 ) в оригинално състояние и след кратко колебание се спрях на Marantz PM-5 Class A стерео усилвател ( 1979 г ) и Marantz 2110 тунер ( 1978 ) ама много ми се влачат от немско, но се надявам другата седмица да се ухиля Затруднявам се още обаче в намирането на Marantz 7700 в добро колекционерско състояние и това ме нерви...

8.  

9. Тук е от
    Apr 2009

Интересувам се тая yamaha 363 защо са я написали 7х105 като немогат да свирят всички канали едновременно. Свирят или 5х1 или 2 в стерео режим тия изходи които са на бананшейкерите ми казаха че май са за колони например в другата стая та ако има някои компетентен по тоя въпрос моля да ме светне че в книгата има 1000000 езика ма не и на бг а в магазина ми паказаха само копчето за включване и изключване на предния панел

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Този модел си е 5х105 /на хартия/.
    Правилно си се ориентирал, че 2-те допълнителни клеми за за Зона Б - примерно в друго помещение.
    Няма как да сушаш в режим 7.1.

11. Moderator
    Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от qnkooo
    а иначе като усилвател да знае някои става ли
    Ползвай бутона за редакция на постовете, така е по лесно да добавяш в текста. А и няма да ти трият постовете.
    По въпроса:
    Става разбира се, защо да не свири като усилвател ? Това му е основна функция на това устройство - да свири!
    Друг е въпроса на какво ще го слушаш и от там идва въпроса струва ли си да вземеш много скъп стерео усилвател. Ако имаш някакви нормални колони в къщи (разбирай до 400-500 лева на чифт) ще ти свири прекрасно, защото от тях и да искаш няма как да изкараш някакви чудеса от слава.

ПП. Сега само не ме начеквайте на тема колони, че не ми се спори

12. Тук е от
    Apr 2009

А ВМЕСТО ДА СИ КУПЯ АКТИВЕН БУФЕР 12 НА ТЪНДЪР МОЖЕЛИ ДА ПОДАМ СИГНАЛ ОТ ПАСИВНИЯ ИЭХОД ЭА БУФЕР НА ЯМАХАТА КЪМ ДРУК СТЕРЕО УСИЛВАТЕЛ 2Х100 ТЕХНИКС И ОТ ТАМ КЪМ ПАСИВЕН БУФЕР С 12 ИНЧА СТЕРЕО ГОВОРИТЕЛ А ПРЕДИ НЕГО ФИЛТРИ ЭА БАС С ТЕНДЕНЦЙ ЭА 15 ИНЧА

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

А ВМЕСТО ДА СИ КУПЯ АКТИВЕН БУФЕР 12 НА ТЪНДЪР МОЖЕЛИ ДА ПОДАМ СИГНАЛ ОТ ПАСИВНИЯ ИЭХОД ЭА БУФЕР НА ЯМАХАТА КЪМ ДРУК СТЕРЕО УСИЛВАТЕЛ 2Х100 ТЕХНИКС И ОТ ТАМ КЪМ ПАСИВЕН БУФЕР С 12 ИНЧА СТЕРЕО ГОВОРИТЕЛ А ПРЕДИ НЕГО ФИЛТРИ ЭА БАС С ТЕНДЕНЦЙ ЭА 15 ИНЧА
    Първо не си взимай Тъндър и второ не пише с главни букви.
    Варианта с отделен усилвател е възможен.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Feb 2006

Цитат Първоначално публикувано от Tommorow
    @Bojidar_Iliev, @n8852 - да са ги ползвате със здраве. Разбира се свирят по-добре от новите боклуци. Осемдесетте години на миналия век се правеше HI-FI без компромис със вложените материали и компоненти и нямаше значение нито за производителя, нито за купувача колко струва. DIY общностите по света блестят с някой свои решения именно копирайки стари забравени консепции и схемни решения. Аз пък се зарадвах с едни 22 годишни JBL L100T GI ( 1986 ) в оригинално състояние и след кратко колебание се спрях на Marantz PM-5 Class A стерео усилвател ( 1979 г ) и Marantz 2110 тунер ( 1978 ) ама много ми се влачат от немско, но се надявам другата седмица да се ухиля Затруднявам се още обаче в намирането на Marantz 7700 в добро колекционерско състояние и това ме нерви...
    Tommorow,
    Пусни снимки на тези красоти ,като ти дойдат.

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

А как пускате снимки ж саита
    долу си има бутонче- предварителен преглед
    след това се появяват екстрите за качване на снимки

Tommorow- тези JBL L100T GI дето си ги взел на 22 години? Няма ли да им е поомекнал баса ?

17. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България

То хубаво ама ни вест ни кост до днес. Някой да има идея т.н. DHL paket post от немско за колко време си домъква задника до тук ( изпратени на 6 април със документи сканирани и мейлнати ) че съм на кантар другата седмица вторник сряда да отида до пощата и да им изпея цялата дискография на Биг Мама Скендъл.

Ами вероятно ще са поомекнали, по снимков материал и по описание и твърдение на продавача не са сменяни досега, както и средните и високите, но няма проблем да ги реставрирам ако се появи такава необходимост http://cgi.ebay.de/JBL-L100t-Speaker...3286.m63.l1177

18. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Нямаш ли tracking number да провериш къде е пратката онлайн?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 7 от 11 ПърваПърва ... 56789 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помощ за избор между Yamaha и Jamo
    От Odysseus във форум Тонколони
    Отговори: 26
    Последно: 23-11-15, 15:15
  2. Отговори: 11
    Последно: 10-12-13, 10:38
  3. Съвет за 5.1 система или YAMAHA NS-777 vs Jamo S 606 HCS 3
    От NightWalkeR във форум Тонколони
    Отговори: 11
    Последно: 03-12-12, 19:05
  4. YAMAHA RX-V671+JAMO S-608 HCS 3 - добра комбинация ли е ?
    От maddog9 във форум Аудиотехника
    Отговори: 19
    Последно: 08-03-12, 03:19
  5. Продавам Субуфер JAMO и съраунд колони Yamaha
    От Mihailov във форум Приключили продажби
    Отговори: 2
    Последно: 13-02-12, 16:56

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе