Страница 4 от 4 ПърваПърва ... 234
Резултати от 46 до 51 от общо 51

Съвет за домашно кино и стерео

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2009
    Мнения
    43
    #46

    Re:Съвет за домашно кино и стерео

    @ lazarus 18-видях на предната страница едно предложение на Тойфел, и се питам дали е подходящо за хоум синема или трябва да предпочета модела с ресийвър?Нямам си на идея като техника какви са и що са , но понеже ти и още няколко човека в този форим си личите че си разбирате от тези неща -ти се доверявам на избора.А и на женами много и хареса диайна има.

  2.  
     
  3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006
    Мнения
    8,827
    #47

    Re:Съвет за домашно кино и стерео

    И аз по-едно време се бях запалил по техните модели, но нямам никаква информация за тях. Изглеждат добре и като че ли са добре направени. Държат прекалено високи цени за да не свирят.

  4. Member
    Тук е от
    Aug 2007
    Мнения
    247
    #48

    Re:Съвет за домашно кино и стерео

    Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Държат прекалено високи цени за да не свирят.
    Хи Хи Хи

  5. Member
    Тук е от
    Dec 2008
    Мнения
    359
    #49

    Re:Съвет за домашно кино и стерео

    Цитат Първоначално публикувано от philips_fan
    Вече вкъщи в кашони: Denon AVR-1910 и Monitor Audio Bronze комплекта, описан по-горе. Ще ги навържа по празниците - тогава и отзиви
    Казвай какви са отзивите. Размаза ли се от гледана на филми?

  6. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2009
    Мнения
    30
    #50

    Re:Съвет за домашно кино и стерео

    Противно на първоначалните ми очаквания употребата до момента е за музика, плейстейшън и филми в този ред. Не остана много време за кино, там тепърва ще наваксвам

    От системата съм повече от доволен. Няма да използвам суперлативи, защото нямам поглед върху нещо конкурентно, за да направя сравнение. Аудио-видео-гейминг изживяването за мен обаче е такова, че все още всеки път включвам рисийвъра с вълнение и да, после се размазвам от кеф.

    За колоните Monitor Audio Bronze:
    Доволен съм от предните BR2 и ниските им, за стерео въобще не ми е необходим субуфера.
    Прав беше lazarus за субуфера - рисийвърът автоматично коригира нивото му на -11,5 dB, дори и на 1/3 ми е силен обикновено стигам до филми късно през нощта и го държа на 1/4.
    Мога да потвърдя прочетеното в ревюта за Monitor Audio Bronze като комплект за домашно кино - предостатъчно мощ за колони и говорители с този размер, чисто и силно възпроизвеждане на сцени с диалог. Разговорите между агент Смит и Нео са истинско удоволствие за слушане - плътен, чист и мощен говор, усещане като в кино зала.

    За рисийвъра Denon AVR-1910:
    Много добре и красиво стои на секцията ми , много добър ъпскейлинг, лесен и удобен - за човек, който за пръв път се докосва до такава техника ми отне не повече от 2-3 часа да науча абсолютно всичко и да мина през всички настройки и менюта. Вързах на bi-amping предните колони. За звука не мога да кажа нищо друго освен, че ми харесва - както писах по-горе нямам база за сравнение.
    Това което ме изуми, е Audyssey MultEQ технологията и автоматичните настройки с микрофона. Разпозна перфектно всяка една от колоните и възможностите им (напр. че предните имат достатъчно силен бас, докато на центъра трябва да пренасочва под 60 Hz към субуфера) и разстоянието до всяка една от колоните. Беше като фокус - измери го с точност до сантиметър. Човек лесно може да се досети как става, но когато не очакваш е като магия.

    Много полезно и задълбочено мнение няма как да дам, но ето нещо за колеги на моето начинаещ-любител ниво. Чел съм поне още 2-3 теми във форума от рода "какво домашно кино да си купя", където се коментират както готови 5.1 системи - така наречената ширпотреба, така и сглобяването от компоненти. Ако поне малко изпитвате вълнение към слушането на музика или гледане на филми, а не си търсите нещо, което да дрънка или на което да си пуснете филм, и можете да си го позволите - сглобете си система. Това което имам в момента няма абсолютно нищо общо като качество и възможности със старата ми 5.1 Sony система. А преди няколко години бях много впечатлен от Sony-то

    Благодаря на всички, които се включиха със съвети и мнение!

  7. Banned
    Тук е от
    Aug 2009
    Мнения
    4,748
    #51

    Re:Съвет за домашно кино и стерео

    Радвам се , че си доволен и че си оценил по достойнство оказаната ти от нас помощ ! Продължавай с опитите , може на някой след време това инфо да му свърши работа ! Успех !

  8.  
     
Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 4 от 4 ПърваПърва ... 234

Подобни теми

  1. Съвет за домашно кино
    От Plam3n във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 2
    Последно: 07-10-15, 17:39
  2. Помощ за домашно кино + стерео система
    От pulsedriverbg във форум Аудиотехника
    Отговори: 29
    Последно: 05-01-14, 14:50
  3. съвет за избор на домашно кино
    От kasovnik във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 6
    Последно: 11-07-11, 12:06
  4. Отговори: 26
    Последно: 31-01-08, 15:07
  5. ДОМАШНО КИНО И СТЕРЕО
    От ceco7 във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 7
    Последно: 19-09-07, 00:55

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе