Имах неблагоразумието да се снабдя с EQ Pioneer SG 550 . Недостига на парите ми изигра лоша шега . Вьобще не е това което очаквах и е по-зле от Rotel RE-840. Rotel-а е направо фантастичен като корекциѝ спрямо цитирания Pioneer. Пенило се не пенило ще го слушам на някоя от другите ми системиЖивот и здраве ще си сьбирам за 9800 или 9500

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 5Одобрявам
5Одобрявам

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 
  Да си се замислял относно отварянето на магазин? Аз бавно бавно се насочвам към HEAD-FI, че всичките тези "чудовища" започват да ме уморяват, а и създават проблеми със жената, комшиите, витрините .... Жената иска всичко да продаде, не мога да слушам както искам. Сега искам един портабъл DAT на Сони и много, много качествени слушалки затворен тип - само така всички ще са щастливи
 Да си се замислял относно отварянето на магазин? Аз бавно бавно се насочвам към HEAD-FI, че всичките тези "чудовища" започват да ме уморяват, а и създават проблеми със жената, комшиите, витрините .... Жената иска всичко да продаде, не мога да слушам както искам. Сега искам един портабъл DAT на Сони и много, много качествени слушалки затворен тип - само така всички ще са щастливи  . Сега се боря за един Pioneer SA-8500 , ама явно няма да ме огрее. Аз имам страхотни слушалки на Toshiba ,но е твьрде егоистично само аз да слушам . Друго си е и комшиѝте . Ако трьгнеш един ден да продаваш тонколоните си , то непременно ми се обади . Знам прекрасно ,че няма да ги продадеш и ти пожелавам още дьлги години да им се радваш и не само ти , ами и комшиѝте ти . Някоѝ пьт си казвам - "Ще продам всичко" , ама не мога. Всяко от тези неща си има собствен чар и звук . Радвам им се като на малко детенце. То маѝ вече само това ни е удоволствието.
. Сега се боря за един Pioneer SA-8500 , ама явно няма да ме огрее. Аз имам страхотни слушалки на Toshiba ,но е твьрде егоистично само аз да слушам . Друго си е и комшиѝте . Ако трьгнеш един ден да продаваш тонколоните си , то непременно ми се обади . Знам прекрасно ,че няма да ги продадеш и ти пожелавам още дьлги години да им се радваш и не само ти , ами и комшиѝте ти . Някоѝ пьт си казвам - "Ще продам всичко" , ама не мога. Всяко от тези неща си има собствен чар и звук . Радвам им се като на малко детенце. То маѝ вече само това ни е удоволствието.
						 Първоначално публикувано от vdsvicky
 Първоначално публикувано от vdsvicky   . Така станах собственик на още един дек, коѝто се оказа много запазен и свири и пише чудесно. Даже по-добре от CT-737II. Декчето разполага сьс системата Auto BLE и сам си прави калибровката на лентата - Bias,level и EQ. Чудесна машинка.
. Така станах собственик на още един дек, коѝто се оказа много запазен и свири и пише чудесно. Даже по-добре от CT-737II. Декчето разполага сьс системата Auto BLE и сам си прави калибровката на лентата - Bias,level и EQ. Чудесна машинка.