Вижте резултатите от анкетата: Каква марка е вашият ресийвър ?

Гласували
374. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Pioneer

47 12.57%
  • Onkyo

54 14.44%
  • Denon

52 13.90%
  • Yamaha

103 27.54%
  • Sony

59 15.78%
  • Marantz

27 7.22%
  • Tehnics

9 2.41%
  • Panasonic

7 1.87%
  • Harman Kardon

7 1.87%
  • Thunder

3 0.80%
  • NAD

3 0.80%
  • Anthem

0 0%
  • Integra

1 0.27%
  • Kenwood

2 0.53%
Страница 6 от 63 ПърваПърва ... 456781656 ... ПоследноПоследно
Резултати от 76 до 90 от общо 931
Like Tree107Одобрявам

Помощ при избор на AV ресивър / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Помощ при избор на AV ресивър / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2012

Отговор: Помощ при избор на AV ресивър / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения

Здравейте! В момента съм свързал тези колони: Домашни колони THS-8003F Black, Thunder - автоговорители, автоусилватели, и тези Домашнa съраунд системa THS-8000 S/C WOOD, Thunder - автоговорители, автоусилватели, с този ресивър: Домашен усилвател/ресийвър THC-3006 USB, Thunder - автоговорители, автоусилватели,. Имам желание да сменя ресивъра с нещо такова: http://www.technopolis.bg/b2c/detail...NEER-VSX-322-K и въпроса ми е дали колоните ще издържат. Дали ще има по-добро звучене? Дали няма да се наложи да сменя и колоните ако е прекалено мощен усилвателя?
    Искам да свържа телевизора с оптичен кабел, защото в момента е през изхода за слушалки и няма никакви настройки на звука, а и не е удобно постоянно да включвам кабела. Има ли смисъл според вас това упражнение или да не се занимавам?

пп
    Пропуснах, че имам и буфер тъндер 12", но мисля, че няма да е проблем да го свържа и него към пионеер-а?

4. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2012

Цитат Първоначално публикувано от KalojaN Виж публикацията
    Здравейте! В момента съм свързал тези колони: Домашни колони THS-8003F Black, Thunder - автоговорители, автоусилватели, и тези Домашнa съраунд системa THS-8000 S/C WOOD, Thunder - автоговорители, автоусилватели, с този ресивър: Домашен усилвател/ресийвър THC-3006 USB, Thunder - автоговорители, автоусилватели,. Имам желание да сменя ресивъра с нещо такова: http://www.technopolis.bg/b2c/detail...NEER-VSX-322-K и въпроса ми е дали колоните ще издържат. Дали ще има по-добро звучене? Дали няма да се наложи да сменя и колоните ако е прекалено мощен усилвателя?
    Искам да свържа телевизора с оптичен кабел, защото в момента е през изхода за слушалки и няма никакви настройки на звука, а и не е удобно постоянно да включвам кабела. Има ли смисъл според вас това упражнение или да не се занимавам?

пп
    Пропуснах, че имам и буфер тъндер 12", но мисля, че няма да е проблем да го свържа и него към пионеер-а?
    Знам, че не сте фенове на тъндер, но може ли все пак да ми помогне някой? Избързах с покупката и съжалявам още от първия ден (като видях на началния дисплей на ампа да се изписва : "Welcom to digital AV World") :D

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Няма проблем за озвучителните тела - ще издържат.

Защо не погледнеш 5-та серия на Pioneer
    http://www.pioneer.eu/eur/products/4.../overview.html
    Ресийвъри Pioneer - Pioneer България
    http://www.avitel-bg.com/categories.php?cid=19

6. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2012

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Няма проблем за озвучителните тела - ще издържат.

Защо не погледнеш 5-та серия на Pioneer
    Pioneer Audio - Video Amplifier, AV Receiver
    Ресийвъри Pioneer - Pioneer България
    Усилватели и Ресивъри За дома | Avitel
    Погледнах ги и ми харесват, но бюджета е ограничен. Да разбирам ли, че с този 322 няма да има кой знае каква разлика от тъндера като звучене? Сега видях, че има модел 323 и единствената разлика е USB-то при по-новия, което е добре да го има, но на ТВ имам USB и май няма смисъл да го има и на ампа...
    До 450 лева мога да дам за усилвател, но едва ли в ниския клас има голяма разлика между екстрите и звученето при различните марки. Гледах и Yamaha, но Pioneer-a ми харесва повече като дизайн

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Съмнявам се да чуеш разлика между двата, но е добре ресивъра който вземеш да има система за автокалибрация с микрофон. Тогава вече ще забележиш разликата в звученето.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2012

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Съмнявам се да чуеш разлика между двата, но е добре ресивъра който вземеш да има система за автокалибрация с микрофон. Тогава вече ще забележиш разликата в звученето.
    Да разбирам,че моделите от ниските серии го нямат това като екстра?

За сега мисля да изчакам още малко и да видя дали имам нужда от нещо по-скъпо или да си търпя тъндера

10. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от KalojaN Виж публикацията
    Да разбирам,че моделите от ниските серии го нямат това като екстра?......
    Да , нямат го . Може и без него , но си е улеснение .

11. Тук е от
    Jun 2007

И аз да питам:

Искам да вържа това:

DENON AVR-F100 ресивър + DENON POA-F100 усилвател

Receiver and Power Amplifier
    5x25 RMS Power Output
    RDS & Radiotext Tuner with 40 Station Presets
    24 hour Clock
    Dolby Digital & DTS Decoding Built-in

Specifications for the DENON AVR-F100 Receiver
    Power Output25W+25W RMS @ 6 Ohms
    Power SupplyAC 230V, 50 Hz
    DimensionsWidth 270mm
    Height 84mm
    Depth 250mm
    Weight4.2 kg

Specifications for the DENON POA-F100 Power Amp
    Power Output3x5W RMS @ 6 Ohms
    Power SupplyAC 230V, 50 Hz
    DimensionsWidth 270mm
    Height 84mm
    Depth 250mm
    Weight3.9 kg

С това:

THS-8505F

• Домашни колони - комплект 2 броя
    • Цвят: Венге/Пиано-лак

• Входяща мощност: 50 - 150W
    • Импеданс: 6 Ohm
    • Честотна характеристика: 45 Hz - 20 kHz
    • Чуствителност: 90 dB
    • Говорители:
      • Високочестотен: 1" (2.52 см)
      • Средночестотен: 6.5" (16.4 см)
      • Нискочестотни: 2 x 8" (2 x 20.2 см)

• Размери:
      • височина/ширина/дълбочина - 1010/210/331 мм

Знам че ще кажете че Тъндера не препоръчвате, но искам нови колони , а нямам пари.Не съм претенциозен. Та става ли комбинацията, този ресивър като мощност 2х25W достатъчен ли е за тези колони или е слаб?

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Щом не си претенциозен ще е достатъчен. Липсата на захранване ще ти е най-малкия проблем с тези колони. Даже донякъде е по-добре, че ще е слаб, че току виж си решил да увеличиш малко повече и да се вкараш в приключение.

13. Member
    Тук е от
    May 2011

Решил съм да си купувам ресийвър,искам да си направя сгодно домашно кино,това става ли ,и има ли нещо прилично да е соптика,на радио не държа да има,искам да е с дистанционно случайно попаднах на това,става ли за нещо или не...Resiivar-THUNDER-THC-2002-USB

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Кое е това нещо ? Май се въртиш в омагъосан кръг и няма излизане . Без пари няма да стане !

16. Member
    Тук е от
    May 2011

Ами да,като видях какви марки и цени се въртят.....май нямя да стане без пари,затова спирам да пиша и да питам за разни ресиивъри за по 200лв.Извинявам се.....

17. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

То става , ама трябва да се дебне някоя добра оферта 2 ръка . Най-евтино , както ти казах , е една система за дом.кино , може и втора ръка .

18. Member
    Тук е от
    May 2011

Другият ми вариант е:ще по обикалям магазините за техника втора употреба ще записвам моделите на някой който ми харесат,и тогава ще споделям за мнения и съвети....Това май по ми е вариант.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 6 от 63 ПърваПърва ... 456781656 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 5417
    Последно: 28-12-24, 17:40
  2. Blaupunkt LCD Телевизори - обсъждане и мнения
    От avalon4o във форум Други телевизори
    Отговори: 224
    Последно: 01-06-21, 14:50
  3. Отговори: 0
    Последно: 17-12-13, 18:05
  4. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе