Вижте резултатите от анкетата: Каква марка е вашият ресийвър ?

Гласували
374. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Pioneer

47 12.57%
  • Onkyo

54 14.44%
  • Denon

52 13.90%
  • Yamaha

103 27.54%
  • Sony

59 15.78%
  • Marantz

27 7.22%
  • Tehnics

9 2.41%
  • Panasonic

7 1.87%
  • Harman Kardon

7 1.87%
  • Thunder

3 0.80%
  • NAD

3 0.80%
  • Anthem

0 0%
  • Integra

1 0.27%
  • Kenwood

2 0.53%
Страница 8 от 63 ПърваПърва ... 6789101858 ... ПоследноПоследно
Резултати от 106 до 120 от общо 931
Like Tree107Одобрявам

Помощ при избор на AV ресивър / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2013
    Живее в
    София/Самоков

Отговор: Помощ при избор на AV ресивър / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения

Здравейте фен съм на Ямаха, но да попитам, не съм се венчал за тях, така, че ако има и по добро споделете. Yamaha RX-V673 или Yamaha RX-A730? Почти на една цена са. Изобщо ямахите хубави ли са за видео. Имам една стара стерео машина А-1060 и съм много доволен, не че съм разбирач някакъв. Благодаря.

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Отговор: Помощ при избор на AV ресивър / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения

Да , става ! Втория е от друга серия , AVENTAGЕ , AVENTAGE AV Receivers: Designed to Deliver the Highest Levels of Audio Performance ,

4. Тук е от
    Sep 2013
    Живее в
    София/Самоков

Цитат Първоначално публикувано от logic Виж публикацията
    Да , става ! Втория е от друга серия , AVENTAGЕ , AVENTAGE AV Receivers: Designed to Deliver the Highest Levels of Audio Performance ,
    С една дума вторият, така ли да разбирам?

5. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Принципно да , ако се сравняват само тези двата ! Винаги има и по-добро , но дали е оправдано като покупка , само купувача си знае .

6. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Да , по-висок клас е .

7. Banned
    Тук е от
    Dec 2011

Като си фен , карай си с Yamaha , няма да сбъркаш ! Лично мнение .
    mercy одобрява това.

8.  

9. Тук е от
    Sep 2013
    Живее в
    София/Самоков

Цитат Първоначално публикувано от logic Виж публикацията
    Принципно да , ако се сравняват само тези двата ! Винаги има и по-добро , но дали е оправдано като покупка , само купувача си знае .
    Както казах, не съм се женил за марката. Сподели нещо по добро в този ценови диапазон?

10. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Ако си прочетеш въпроса , сам ще разбереш , че не си определил ценови диапазон . Марки много , модели също на цени разни у нас и по Европа .
    Това , което ми харесва на мен , може да не се харесва на теб . Всичко опира до сравнение наживо , а не по прочетеното по ревюта и мнения по форуми - всичко е индивидуално и се разбира от всекиго по различен начин . Не мога да ти дам съвет как да си харчиш парите .

11. Тук е от
    Sep 2013
    Живее в
    София/Самоков

Добре logic, за ценовия диапазон, ако прочетеш първият ми пост, ще разбереш какъв е той, нали си logic все пак? Поздрави.

12. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Да не се заяждаме , че все пак си mercy , или бъркам ?
    Чета го така , като е написан и не търся логика , ако има такава . Има и модели на Онкио , Денон и Пайнър , които са сравними с тези Ямахи . Но това явно , не те вълнува много . Като питаш нещо постарай се да е максимално точно зададено като въпрос и ще получиш и точен и конкретен отговор .
    Поздрави и на теб !

13. Member
    Тук е от
    Jan 2009
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от mercy Виж публикацията
    Здравейте фен съм на Ямаха, но да попитам, не съм се венчал за тях, така, че ако има и по добро споделете. Yamaha RX-V673 или Yamaha RX-A730? Почти на една цена са. Изобщо ямахите хубави ли са за видео. Имам една стара стерео машина А-1060 и съм много доволен, не че съм разбирач някакъв. Благодаря.
    Здравей колега, моделите за които питаш са две различни поколения - 673 е от 2012 година а 730-ката е от 2013 г. RX-A730 мисля че е по-слаб като характеристики или равен на 673, но се води че е изработен от по-качествени елементи. Принципно моделите на ямаха са добре позиционирани ценово в България, сравнено с другите марки, което си е значим плюс.
    Ползвам ямаха и мога да кажа, че съм доволен. Нямам някакви големи изисквания, но като музикалност ми допада.
    Имай предвид, че основното в купуването на ресийвър е да бъде в добра комбинация с тонколоните (имам и ресийвър H/K който смятам че свири по-добре с едни колони Dali, отколкото ямахата, докато ямахата свири по-добре с Monitor Audio), както от голямо значение е и каква част от екстрите на ресийвъра ще ползваш - HdMI, DLNA, дали модела има pre-out изходи, както и други екстри.
    Има доста аспекти в цялата покупка. Също така не каза какви колони ще свързваш, филми ли ще гледаш и ще гониш многокален звук, или смяташ да слушаш музика.
    Иначе бюджета го уточнихме - около 1100 лв :D
    mercy одобрява това.

14.  

15. Member Аватара на frizera
    Тук е от
    Mar 2011

Аз също използвам Yamaha с активен суб, но е важно да отбележа че всеки един говорител е от същата марка и звука е невероятен. Ресивера е нисък клас (3) , но щом поддържа 4К видео какво повече да говорим. Бримча го редовно на макс и няма никакви грижи. Не залитам по DLNA защото плеъра, лаптопа, компютъра и телевизора имат тази функционалност и не е необходимо и ресивъра да я поддържа според мен.Той само миксира картина и звук между входовете си и за мен това е достатъчно. Има и чудесната опция с неговото дистанционно да управлявам клиповете и снимките на фотоапарата когато е свързан чрез HDMI кабела или да си управлявам медия плеъра....

16. Тук е от
    Dec 2011

Здравейте колеги,помогнете с мнения ... добре ли е покупката- колони DALI ZENSOR 7 5.1 system и ресивър Pioneer VSX-922-K

17. Banned
    Тук е от
    Dec 2011

Като идея е добре , като компоненти също , но като съвместимост сам трябва да си прецениш , дали звука ти харесва .Искам да кажа тест на място , но то пак не е 100% сигурно , понеже помещенията са с различна големина и акустика и как са разположени озвучителните тела . Нали ти ще си ги слушаш ? Различните хора , чуват по различен начин и харесват различни неща .
    За колко голямо помещение иде реч ?

18. Тук е от
    Dec 2011

Дневна около 25 квадрата...няма да мога да прослушам не съм от София.Надявам се на отзивите до сега никога не съм се разочаровал от такива мои покупки...

- - - - - - - - - -

Само да добавя,че освен филмите ......ще се ползва и за музика ПРЕДИМНО РОК ....

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 8 от 63 ПърваПърва ... 6789101858 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 5451
    Последно: 30-01-25, 22:37
  2. Blaupunkt LCD Телевизори - обсъждане и мнения
    От avalon4o във форум Други телевизори
    Отговори: 224
    Последно: 01-06-21, 14:50
  3. Отговори: 0
    Последно: 17-12-13, 18:05
  4. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе