Вижте резултатите от анкетата: Каква марка е вашият ресийвър ?

Гласували
373. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Pioneer

47 12.60%
  • Onkyo

53 14.21%
  • Denon

52 13.94%
  • Yamaha

103 27.61%
  • Sony

59 15.82%
  • Marantz

27 7.24%
  • Tehnics

9 2.41%
  • Panasonic

7 1.88%
  • Harman Kardon

7 1.88%
  • Thunder

3 0.80%
  • NAD

3 0.80%
  • Anthem

0 0%
  • Integra

1 0.27%
  • Kenwood

2 0.54%
Страница 5 от 63 ПърваПърва ... 345671555 ... ПоследноПоследно
Резултати от 61 до 75 от общо 931
Like Tree107Одобрявам

Помощ при избор на AV ресивър / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Помощ при избор на AV ресивър / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения

Този пост е редактиран от hristoslav2; 05-10-12 в 20:08.

2.  

3. Тук е от
    Oct 2012

Отговор: Re:Помощ при избор на AV ресивър / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения

Oтдавна чета препоръките при избор на ресивър и тонколони за домашно кино.Искам да ми препоръчате такива до 1000-1200лева.Както разбирате от цената, вазможностите ми са ограничени ,а и в едно с това и изискванията.
    Предварително благодаря за всеки ценен съвет!

- - - Обновено - - -

Oтдавна чета препоръките при избор на ресивър и тонколони за домашно кино.Искам да ми препоръчате такива до 1000-1200лева.Както разбирате от цената, вазможностите ми са ограничени ,а и в едно с това и изискванията.

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Re:Помощ при избор на AV ресивър / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения

Цитат Първоначално публикувано от vasil_t Виж публикацията
    Oтдавна чета препоръките при избор на ресивър и тонколони за домашно кино.Искам да ми препоръчате такива до 1000-1200лева.Както разбирате от цената, вазможностите ми са ограничени , а и в едно с това и изискванията.
    Pioneer VSX-922-K - Ресийвъри - Pioneer България
    Pioneer VSX-1122-K - Ресийвъри - Pioneer България
    цени
    http://www.avitel-bg.com/categories.php?cid=19

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Отговор: Помощ при избор на AV ресивър / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения

Дадения бюджет само за ресийвъра ли е или и за колоните?

6. Тук е от
    Dec 2009

Здравейте,
    Моля за мнение относно промоцията в technomarket - ресивър YAMAHA HTR-3065 5.1 + колони JAMO S-426 HCS WENGLE; JAMO SUB-210 BL за 1000 лв. 4-та страница http://www.technomarket.bg/files/PRO...NE/193/pdf.pdf
    Това ще бъде първа система вкъщи, а и цената ми се струва ок. Не съм мислил да си купувам на този етап, но днес видях и ми се прииска. Не съм маниак на тема филми и музика, но се кефя, когато гледам или слушам музика да е по-качествено.
    Помещението е холна част 20 кв.м. от интегрирано помещение с дневна (общо 33 кв.м.)

7. Тук е от
    Feb 2012

Здравейте приятели, мавремето ми помогнахте да си избера TV и съм много доволен от избора си Panasonik plasma.
    Сега моля отновоза помощ имам плеърче на ASUS с външен диск, то има оптичен изход 7.1, досега не го ползвах защото няма домашно кино с оптичен вход. Харесах си две оферти и ще съм благодарен много да чуя вашето мнение:
    1. YAMAHA HTR-3065 BLACK :: Ресивъри :: Ресивъри :: Аудио системи :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    2. http://www.technopolis.bg/b2c/detail...NEER-VSX-421-K + http://www.technopolis.bg/b2c/detail...ONEER-S-ESR2TB
    Искам да уточня, че никога досега не съм имал или ползвал такава техника (само 5+1 луксеон за ПС) ще ги ползвам 90% за филми. Пожелавам на всички от този страхотен форум успешен ден.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

10. Member Аватара на vdsvicky
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    София/Созопол

Не зная какъв ти е бюджета, но съм фен на : Pioneer AV Receivers: Compare & Choose - Pioneer Europe

11. Тук е от
    Feb 2013

Здравейте всички
    В момента се намирам в Саудитска Арабия и ми падна тука една оферта за ресиивър HARMAN-KARDON AVR-158 и колони JBL-SCS-140 ВСИЧКО НА ЦЕНА ОТ 800 ЛЕВА. Моля за мнения и дали си заслужава каот се има в предвит че не търся мега мощна музика?

12. Тук е от
    Feb 2013

Е вече няма значение аз го купих :D

13. Тук е от
    Jun 2013

След като видях колко материал е изписан в темата ,без да се засегнат основните критерий за избор на ресивър,не се сдържах да напиша нещо!
    1.Преди да преминем към слушане и оценка на звуковите му качества, трябва да разгледаме техническите му и конструктивни детайли.
    2.Основен параметър за качествата на един ресивър е захранващия блок или с други думи консумираната мощност. Колкото повече толкова по-добре.Изклщчваме импусните захранвани които на този етап дават най-лоши резултати като звук. Все пак това е наи-скъпата част от ресивъра.
    3.Използването на хибридни крайни стъпала е за предпочитане пред интегрираните в един чип.
    4.Охлаждането! Някои от производителите поевтиняват и тази част като използват гофрирана ламарина вместо масивен алуминиев радиатор.Това влияе на работата на крайните стъпала при продължителна работа /при загряване променя звуковите характеристики/.
    5.Интерфес за управление! Желателно е да е опростен и понятен за обикновенния потребител/доста от марките са с доста непонятен интерфейс и дистанционни/
    6.Свързване. Колкото повече връзки по-добре.Вече се предлагат и ресивъри с Wi-Fi и Bluetooth за поточно аудио и управление с мобилни приложения.
    7.Съотношение качество-цена. Големите модели на повечето фирми са конструирани прилично за разлика от ниските.

Колкото до звука, той е зависимост от напасване на компоненти като ресивър ,тонколони ,кабели.

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    [img width=624 height=600]http://fotkidepo.ru/photo/148486/3321vVXnvwN01s/v1DwbzWAlQ/571943.jpg[/img]

Ето и класация-подредени
    http://www.testfreaks.com/a-v-receivers/?sort=score
    Тия верно са изроди (freaks), по-комерсиална класация не съм виждал! А даже не обясняват защо са класирали някой на първо място! От 20 години се занимавам с домашно кино, по идиотски ресивъри от Yamaha и Denon не съм виждал /може би Sony/. Гореизброените са user-enemy преди всичко и после са некави свирки. Направо не разбирам критерийте на такива класаций!

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Тя идеята на подобна класация, че е малоумна е вярно, но и ти нямаш право да отхвърляш на общо основание две сериозни марки в домашното кино.
    Специално Ямаха, особено с Aventage серията си, последните 2-3 години има голям успех. Като добавим и коректната ценова политика, която води у нас вносителя им, смятам, че са отличен избор.

16. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    София

Господина с 20 годишния опит вероятно не е и чувал за ЕS серията ресивери на SONY.......,а сега като се замисля, през 93г. , колко ли хора бяха чували за домашно кино.....
    Този пост е редактиран от iveto; 28-06-13 в 18:25.

17. Member
    Тук е от
    Jun 2007

Колеги, някой да е срещал информация за рeсивър поддържащ DAB? Четох че до 2015 ЕС минава на цифрово радио и ми стана интересно. Рових по сайтовете на по-известните производители но нищо, само тунери има засега.

18. Member
    Тук е от
    Oct 2011

Едно мнение ако може да дадете за тазиРесийвър Sony HTDH540SSHI(STRDH540+FCR3000+SAW2500) - Търговска верига "Зора" система .Струва ли си парите,ще я изпозвам за гледане на филми от комп. и звука на телевизора ще минава през нея.След дълго ровене не можах да разбера има ли два оптични входа за звука.В моя град я няма като наличност и затова не мога да я видя на живо за какво става въпрос.Стаята ми е 5*4*2,40м.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 5 от 63 ПърваПърва ... 345671555 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 5385
    Последно: 26-10-24, 19:26
  2. Blaupunkt LCD Телевизори - обсъждане и мнения
    От avalon4o във форум Други телевизори
    Отговори: 224
    Последно: 01-06-21, 14:50
  3. Отговори: 0
    Последно: 17-12-13, 18:05
  4. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе