А направи ли си тест /за себе си поне/ дали правиш разлика в звука между стария ти Pioneer и въпросния процесор+стъпало?
Pioneer
Onkyo
Denon
Yamaha
Sony
Marantz
Tehnics
Panasonic
Harman Kardon
Thunder
NAD
Anthem
Integra
Kenwood
А направи ли си тест /за себе си поне/ дали правиш разлика в звука между стария ти Pioneer и въпросния процесор+стъпало?
Разбира се , че направих Marantz AV 7005 + MM7055 звучат по добре , даже доста по добре от Pioneer 1016 . И да правя разлика в звученето , та те и двете машини са ми в къщата . Ако нещо по конкретно те интересува питай , системата ми скоро (мързи ме да снимам ) ще е видиш в друг форум в които си администратор , всъщност ти си виждал всичко без последния ми ъпдейт.
- - - - - - - - - -
Всъщност искам да кажа , че с тази техника която съм притежавал или съм карал вкъщи за тест , разликата между ресивър и стерео усилвател ( пак казвам че се отнася за конкретни модели ) е незначителна.
Моля ви кажете кои да избера от двата :
Pioneer VSX-922-K, Pioneer VSX-923-K
Този пост е редактиран от chuklev; 09-10-13 в 12:17.
Колега, незнам за ресийвъра, но 2 недостатъка - няма pre-out изходи, и 2ри недостатък - цена в амазон.де 450 на новия модел. Продължавам да съм за модела rx-v775.
P.S. Имай предвид, че в класа на пайнера е yamaha rx-v675.
Този пост е редактиран от regned; 09-10-13 в 14:07.
Не мисля, че тези колони заслужават Yamaha RX-v775. Спокойно може да ползва V675 и едва ли ще му трябват предусилвателни изходи.
Аз също съм за Ямахата, Pioneer никога не са ми допадали като ресийвъри.
За хубаво ли,не знам .Спрях се на Pioneer само защото звука за рок,хард-рок и метъл бил ок.
И друго не робувам на марки просто вярвам в късмета на потребителя ....
- - - - - - - - - -
Забравих да кажа вече поръчах Pioneer VSX-923-K и DALI ZENSOR 7 Black
DALI ZENSOR 1 Black
DALI ZENSOR VOCAL Black
DALI ZENSOR SUB-E12F Black
Приятен ден.
Ами честито тогава. Задължително да споделиш от резултата и някой снимка няма да е лошо. Дали-то са супер тонколонки за цената си, дано и ресийвъра да си пасва с колоните.
Обезателно ще споделя,само кабелите ме притесняват.....финансите за кабелите са малко ограничени ,че трябва да купувам и пералня на жената...![]()
- - - - - - - - - -
Този пост е редактиран от palikari; 10-10-13 в 00:44.
Здравейте,някой с мнение за тази машинка,като за добър среден клас.Благодаря. VSX-322-K (Archived) - Pioneer Europe
По скоро нисък клас , " ентри левъл " , но бива , зависи какво очакваш и какви нужди имаш и колко пари ти се дават . А и нали трябва да се сравни с нещо ?
Става , за 400лв , но винаги ще има и други мнения !
Мерси за мнението колега,кое точно го праща в ниския клас?За дом. кино ми трябва,иначе на купувача съм предложил 300лв.