Здравейте,
С риск от задълбочаващата се криза, все пак реших да се поглезя като се оборудвам с една прилична система за домашно кино и доста слушане на музика.
В момента системата, която използвам е Logitech Z906 вързана към Xbox One X, компютър за слушане на FLAC файлове и директно към телевизора, който е Samsung 55MU9002.
Като цяло съм доста голям ценител на качественото аудио, просто досега не съм инвестирал в такава домашна система. Отделно от това в нас се гледат доста филми, къде изтеглени в пълно UHD качество, къде стрийминг през Нетфликс.
Следователно ми се иска да се възползвам и от Dolby Atmos/ DTS:X звук паралелно към възможността за слушане на музика. За съжаление не можах да намеря ресивър с поддръжка на HDR10+, тъй като самсунга има само това и няма долби вижън.
Бюджета не е много за изискванията, затова целта ми е да взема най-доброто за тези пари, и тук разчитам на вас понеже нямам грам опит в това.
Като старт това към, което съм се ориентирал е Denon X2600H и Jamo S809 5.1 + Jamo J-12 sub.
ПС. Според вас колко добър вариант е да се използва в началото буфера на Logitech-а вързан към ресивъра и в последствие да се закупи този на Jamo?
Друга опция, към която клоня по-малко е поетапно изграждане на системата.
Блатодаря Ви предварително!