Вижте резултатите от анкетата: Каква марка е готварската ви печка ?

Гласували
289. Не можете да гласувате в тази анкета
  • AEG

40 13.84%
  • Amica

9 3.11%
  • Beko

18 6.23%
  • Bosch

20 6.92%
  • Candy

1 0.35%
  • Crown

4 1.38%
  • Diplomat

3 1.04%
  • Eldom

8 2.77%
  • Electrolux

36 12.46%
  • Fagor

6 2.08%
  • Finlux

1 0.35%
  • Gorenje

77 26.64%
  • Hotpoint-Ariston

9 3.11%
  • Indesit

14 4.84%
  • KTN

0 0%
  • Neo

4 1.38%
  • Zanussi

5 1.73%
  • Други

34 11.76%
Страница 16 от 65 ПърваПърва ... 6141516171826 ... ПоследноПоследно
Резултати от 226 до 240 от общо 969
Like Tree96Одобрявам

Готварски печки / FAQ на първа страница - обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Re:Готварски печки / FAQ - обсъждане, мнения

За АЕГто незнам,но Горенето няма дерт с гювеча.Окачването е същото,но дебелината на матриала...

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Аз тука се вкарах в някакъв филм с тия печки. Държа на две, три неща най-вече, да е опакована (не мостра) и да има телескопични водачи и да е AEG. AEG BE 3013421M отговаря на тия условия(като последен модел с цели 74литра обем). Технополис/Техномаркет големците не могат да ми помогнат - ТМ изобщо я нямат, ТП пък я нямат опакована. Известно време си правих илюзии, че ще взема BE 3003421M(без телескопи) и ще си взема телескопични водачи отделно. След бая телефони получих цена 95лв и се отказах.

Това до тука е мрънкане колкото да не е без хич

Та, текущият вариант е да я купя от магазин Вето от Варна с куриер и по този повод да попитам - каква опасност има за фурната когато няма да я носи търговец на който му е лична стока, ами някакви писюри куриери, дето не им дреме кой знае колко за нея? Държи ли на бой? Питам защото при положение, че в играта се добави и трети играч(ако включим застраховката може и четвърти да има) съвсем ми става едно такова некомфортно... Опасността накрая да си имам нещо поломено, за което нито търговеца, нито сервиза носи отговорност нещо не ми харесва :/

4. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Мислиш ли че на складовите работници в ТМ и ТП им дреме повече? Просто не си виждал как се разтоварват камионите. Уверявам те, че куриерите пазят много повече от тях. Освен това, всяка он-лайн поръчана стока, може да бъде върната без да се дължи никакво обяснение.

5. Тук е от
    Mar 2012

Здравейте! Искам да попитам (понеже ми предстои закупуването на готварска печка с керамичен плот), кои марки печки освен електролукс имат каталитични панели?
    За сега си бях избрал тези трите HANSA 608 CE 3.434 TSYKDOG ; GORENJE EC-772W ; ARISTON C-3VP6(W) но и трите нямат каталитични панели?! Горе долу със същито функции, които имат тези трите искам да бъде печката!
    Видях тези каталитични панели на Electrolux EKC 513517 X в клипчето показано тук:

https://www.youtube.com/watch?v=qWKJCbV3liM#
    Именно за това питам кои други модели печки имат каталитични панели и имат същия брой функции като трите на които първоначално се спрях!

6. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Хансата,ако я имат,трябва да е с каталитични-буква"К"(TSYKDOG).Хубави печки са и им паднаха цените.Амиката е същата,ако не намериш Ханса.

7. Тук е от
    Nov 2010

Гледах, гледах и ми допадна тази печка:
    http://www.gorenje.bg/cooking/glassc...okers?c=302769

Някой може ли да даде мнение дали я бива ? Има я в техномаркета - като гледах сглобката е добра.

Моите изисквания са: да е добра изработката - качествена. Да е 60х60х85. Да не е от марките NEO,BEKO,CROWN и т.н., да е до 900 лв.
    Изискванията на жената са: керамичен плот,вентилаторна фурна, електронен таймер с възможност за изключване.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Да.

10. Тук е от
    Mar 2012

@seemore добър избор е тази печка, която си избрал!
    На мен обаче ми е скъпичка, а и няма каталитични панели (което не е болка за умиране, но е предимство да ги има), и за това се спрях на Електролукс-а понеже Ханса-та е вече стар модел и имат само една проблемна бройка, а и с Гугъл не намерих да я има някъде другаде на тази цена която Техномаркет са публикували?!
    А и не знаех, че Електролукс-а са Шведски печки - мислех си, че са Турски или Гръцки!
    Горенето пък което си харесах днес го видях на живо в магазина на "Вико Слав" в Луковит и изобщо не ми хареса вида и! Ще почакам обаче до Великден да видя дали ще има промоции и тогава ще я купя въпреки, че имам парите в момента!

11. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Хансата модел 608 с каталитични панели е трепач- http://www.hansa.ru/en/catalog/otdel...nika/plity/28/ и изобщо приказките за стар модел(макар да не е от 2011) не са верни,защото има екстри и визия,които ги няма по "новите" модели.Това е печка с цена 1500 лв,намалена на половина,явно е с проблем,защото е единствена бройка(някъде из Русе или Варна беше)и се мотае безстопанствена.Аз преди година и половина и се бях наточил също,ама ме разкандърдисаха и взех Амика 601,която е без каталитични панели и телескопични водачи.А Ханса и Амика си е едно и също,правени са в Полша.
    А Електролукса дали са шведски-незнам,ама ги правят в Румъния.Но за парата (+малко отгоре),някак си АЕГ,Бош,Горение си е по-добре.

12. Тук е от
    Mar 2012

Поне в Уикипедия пише, че електролукса са Шведски: http://en.wikipedia.org/wiki/Electrolux
    А къде се правят HANSA - ето инфо:

От снимката се вижда, че сегашните заводи са в Германия, Швейцария и Чехия (Полша не участва в списъка въпреки най-напред там започва производството)! Между другото тая Hansa която си бях харесал я има в Българския сайта на фирмата http://hansabg.com/ но е на цена 919лв - HANSA 608 CE 3.434 TSYKDOG. Прекалено много са ми за сега, а и търся печката да е не само с каталитични панели, а и да има телескопични носачи?!
    За това съм се спрял за сега на Електролукс-а, но до Великден има много време и може да се избере и друга печка!
    А горене-то което си бях харесал на живо е много грозно! Аристона и той не е лош, но за сега няма да бързам с купуването, защото по Великден мойта се надява да има промоции, и да можем да закупим някоя на по-малка промоционална цена!

13. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Печката е супер и преди година и половина цената и беше доста над 1000 лв.Останал съм с впечатление,че има телескопични носачи.Аз бих я взел за 900 лв ,макар да отстъпва по качество на изработка на АЕГ,Бош,Горение (имам предвид по-скоро Амика).Плотът (котлоните) са супер,а има и въртящ се шиш-пиленце 1.5кг става супер за малко под 2 часа.
    Това къде се правят Ханса-бабата има такава пералня от преди 2-3 години,ще погледна производството по стикер;иначе е тиха,пере прекрасно и често се разваля.

14.  

15. Тук е от
    Mar 2012

За съжаление бюджета е малко ограничен 750 максимум до 770 лева и няма как да взема Ханса-та, а Електролукс-а се вмества за сега, но няма да бързам - ще изчакам до Великден все пак да видя дали няма да има промоции!

16. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Пламене,тоя Еллукс е от малките,иди и провери дали има голям котлон 21-22санта,да не се пишманиш после и пипни телескопичните водачи,че нещо бяха дървени(трудно излизат и влизат).Като си на цена до 770 лв. погледни 60 сантовите модели на Беко (добри изказвания има за тях) и по-скъпите (с каталитични,с телескопи) на Амика.И гледай на място,пипай,отваряй.По интернет само жена може да се избира-те всички са еднакво лоши.

17. Тук е от
    Mar 2012

Прав си! Телескопичните носачи не ги знам колко са добри и надеждни, но мойта си е харесала тоя Електролукс, и иска да питам дали него да купим или Hansa (но друг модел, не като тази за която питах по-горе, че ни идва скъпа за 919лв)?!
    Електролукс-а си е ELECTROLUX EKC-513517X , а Hansa-та е HANSA FCCX 58236030
    Тази Hansa е на същата цена като Електролукса с разлики между тях:
    Електролукс-а има телескопични носачи, а Hansa-та ги няма, но пък Hansa-та има въртящ шиш грил, а Електролукс-а го няма (други разлики не намерих между тях)!
    А чрез гугъл намерих ръководство за работа с Електролукс-а и пише на него "ръководство на потребителя AEG-ELECTROLUX EKC513517X" - не знам какво общо имат AEG и Електролукс, но AEG-то си го предпочитам, жалко само, че е много по-скъпо и надхвърля бюджета ни!

18. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Квото си реши жена ти,та да не опява после.Грилът се ползва,ама телескопите по-често.Но Еллукса го провери дали има голям котлон,а решиш ли за Ханса,ходи вземи същия модел на Амика-едни и същи са,ама Амиката е със 100 лв надолу.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 16 от 65 ПърваПърва ... 6141516171826 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Strong / FAQ - на първа страница, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Сателитни, кабелни и ефирни приемници
    Отговори: 21
    Последно: 19-03-24, 12:10
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Sony телевизори
    Отговори: 1775
    Последно: 08-12-10, 14:43
  4. Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 2567
    Последно: 07-12-10, 15:16
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе