Страница 8 от 9 ПърваПърва ... 6789 ПоследноПоследно
Резултати от 106 до 120 от общо 125

Покупка на миялна машина - безсмислено или напротив?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2007

Re:Покупка на миялна машина - безсмислено или напротив?

Твърда ни е водата, но даже мисля направо да го премахна гланца, особено като прочетох какво съдържа
    Между другото вчера спряхме програмата точно след изплакването и я пуснахме на повторно изплакване, е много по-добре е. Верно не са изсушени, ама много важно. А водата по време на изплакване е мръсна - отворихме да погледнем, докато тече цикъла, явно е направено уж за добро да се пести вода.
    Понеже някой може да го интересува - миялната е WPQ8-9001B (както споменах вече по-горе - мидеа)

2.  

3. rkk
    rkk е офлайн
    Member
    Тук е от
    Oct 2007

Според мен в миялната е проблема,а донякъде и в таблетките.Пробвали сме всички марки и най добре се изплакват Сомат с разтворимата опаковка,също така и подреждането има огромно значение.

4. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Цитат Първоначално публикувано от Emily
    Твърда ни е водата, но даже мисля направо да го премахна гланца, особено като прочетох какво съдържа
    Между другото вчера спряхме програмата точно след изплакването и я пуснахме на повторно изплакване, е много по-добре е. Верно не са изсушени, ама много важно. А водата по време на изплакване е мръсна - отворихме да погледнем, докато тече цикъла, явно е направено уж за добро да се пести вода.
    Понеже някой може да го интересува - миялната е WPQ8-9001B (както споменах вече по-горе - мидеа)
    По-удобно е съдовете да си излизат сухи. Ако петната, които ти се получават, могат да се определят като слузести, то препарата за плакнене, най-вероятно е в повече от необходимото. Опитай все пак с настройка на по-ниска степен. Например на 2, и виж дали няма да се получи по-добър резултат. Правилното подреждане наистина е от огромно значение.

5. Тук е от
    Dec 2007

Здравейте!Имаме от скоро съдомиялна Privileg и въпроса ми е: има четири програми за измиване, трите са с предмиене, а само кратката е без ,купих си таблетки калгонит,но понеже отворчето за препарат за предмиенето е малко,а таблетката е голяма и не се побира,а само с основно миене не винаги измива добре и остават остатъци от манджите какво правите в този случай? И друго по чашите остават следи от прах от таблетката.Имам и още един въпрос от къде мога да си купя резервни колелца за кошницата, че някои липсват?Благодаря за помоща...

6. Member
    Тук е от
    Apr 2006

Здравейте, в Пени Маркет има на промоция =850&cHash=a4f300be84] Таблетки за миялна машина BLIK 800 г

Ще споделите ли мнение за тях, защото за 40 таблетки цената е супер.

Благодаря

7. Тук е от
    Sep 2008

Ами мини на прах или гел щом контейнерчето за миещ препарат идва малко за таблетки.Побвай да поставиш хапчето долу, а не в контейнера.За колелцата ти питаше и във форума на мамите.Тях трябва да ги търсиш в сървиз на Privileg.Ако никъде не можеш да ги намериш тогава те съветвам да намериш някой майстор стругар.Викаш го вкъщи и му казваш какво искаш.Ако е майстор, ще ти ги направи без проблем и няма да ти струват много.

snoopdoggystyle,
    не съм ги пробвал да ти кажа и не мога да ти помогна за жалост с мнение, но съм чувал, че не били лоши.Нищо не ти пречи да опиташ с тях.
    Аз лично те съвтвам да работиш с Фриш Актив и Калгонит.

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

За колелца момеж да търсиш във кой да е сервиз за съдомиялни. Няма значение марката. Даже по скоро търси в сервизи за евтини марки, за да са по евтини.
    За таблетките: Обикновенно се разтварят само на висока температура. Специално с калгонита при кратка програма има проблем с разтварянето. При дълга програма и висока температура всичко е ОК. Препоръчвам ти да ползваш прах за съдомиялни. Задължително слагай и сол без значение дали си с таблетки със сол.

10. Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от Julian
    За колелца момеж да търсиш във кой да е сервиз за съдомиялни. Няма значение марката. Даже по скоро търси в сервизи за евтини марки, за да са по евтини.
    За таблетките: Обикновенно се разтварят само на висока температура. Специално с калгонита при кратка програма има проблем с разтварянето. При дълга програма и висока температура всичко е ОК. Препоръчвам ти да ползваш прах за съдомиялни. Задължително слагай и сол без значение дали си с таблетки със сол.
    Благодаря...

11. Member
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    Sofia

Re:Покупка на миялна машина - безсмислено ил&#

Здравейте,
    Зачетох се във форума днес.
    Подкрепям мнението, че съдомиялната е полезен уред у дома. Имам Фагор, стар модел с механичен програматор, призведена в Италия. Купена е чисто нова с опаковка 2006г.
    Пърованчално жена ми не искаше да ползваме, кога щяла да се напълни и т.н. Сега вече не иска и да чуе за верото. Само големите тави мие ръчно.
    Ползваме един евтин прах от Кауфланд правен в Чехия. Отзивите са много добри, особено ако се слага малко повече. Преди бях със Зомат, но е скъп. Ползвам сол пак на кауфландската марка и плакнещ на бългаските Медикс.

12. Member Аватара на Ivan19
    Тук е от
    Jan 2009
    Живее в
    Стара Загора

Здравейте! Прегледах темата и само добри отзиви чувам за миялните машини. За мое съжаление като правехме кухнята не исках и да чуя за съдомиялна и не предвидихме място за нея. Сега обаче след като попрочетох малко май с жена ми взехме да се навиваме. Под мивката шкафа е голям и може би някоя малка машина за 4-5 комплекта ще се събере. Какви машини бихте ми препоръчали от този клас?

13. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от Ivan19
    Под мивката шкафа е голям и може би някоя малка машина за 4-5 комплекта ще се събере. Какви машини бихте ми препоръчали от този клас?
    Погледни тази BOSCH SKT-5102

14.  

15. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Много добро предложение от колегата Касап. Качествена машина, на съвсем прилична цена. Тази също не е лоша, стига да не ти надхвърля бюджета http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09061322

16. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от diterh
    Много добро предложение от колегата Касап. Качествена машина, на съвсем прилична цена.
    Бе не е много прилична цената, но определено си струва. А и колегата Ivan19, вземайки решението пост-фактум, е доста ограничен от към избор.

17. Member Аватара на Ivan19
    Тук е от
    Jan 2009
    Живее в
    Стара Загора

Благодаря за предложенията и на двама ви! Тъй като само в линка на Kasap има размери, мога да кажа, че даденото от него предложение става за моите условия. Цената наистина не е малка и затова пак ви питам има ли смисъл да поизчакам малко докато събера пари за БОШ или както предлагат много от писалите в тази тема и Мидеа ще ми върши същата работа.

18. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Re:Покупка на миялна машина - безсмислено ил&#

Размерите на миялката, прелдожена от diterh, можеш да видиш тук. В момента е и напромоция.

Цитат Първоначално публикувано от Ivan19
    Цената наистина не е малка и затова пак ви питам има ли смисъл да поизчакам малко докато събера пари за БОШ или както предлагат много от писалите в тази тема и Мидеа ще ми върши същата работа.
    За Мидеята забрави! Не само същата, ми никаква работа няма да ти върши.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 8 от 9 ПърваПърва ... 6789 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Продавам : Миялна машина NEO DW-TS5
    От Vladotto във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 26-10-09, 20:30
  2. Три години затвор за миялна машина на кредит
    От dmanov във форум Коментирай новина
    Отговори: 9
    Последно: 17-06-09, 11:01
  3. Отговори: 4
    Последно: 23-03-08, 00:19
  4. МИЯЛНА МАШИНА
    От kaki във форум Бяла техника
    Отговори: 1
    Последно: 28-01-07, 15:23
  5. Съвет за миялна
    От pale4ka във форум Бяла техника
    Отговори: 9
    Последно: 30-08-06, 16:22

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе