Страница 7 от 9 ПърваПърва ... 56789 ПоследноПоследно
Резултати от 91 до 105 от общо 125

Покупка на миялна машина - безсмислено или напротив?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Apr 2003

Re:Покупка на миялна машина - безсмислено или напротив?

Няма проблеми с машинатата ти. То си пише в упътването и за щракването и за неразтворената таблетка.
    По памет:
    1. Щракването е нормално - отваря се отделението за препарата (таблетката в случая).
    2. Таблетката остава неразтворена при кратки програми - опитай с по-дълга програма.

За кратките програми ползвай прах или гел (чувал съм че някои домакини делят на две таблетките - но ние нямаме такъв опит и тва не го препоръчвам).

2.  

3. Тук е от
    Apr 2008

Избор на съдомиялна!

Предстои ми покупка на съдомиялна машина за вграждане - 45см.
    Ще ми се да е читава марка - Bosch, AEG, може би Gorenje, но като конкретни модели не съм в час. Дайте съвет!
    Бюджет до 1000 лв.

4. Тук е от
    Oct 2009

Re:Избор на съдомиялна!

У дома сме с тази AEG - http://www.hifishop24.de/images/prod...0805401289.jpg
    Беше 900 лв, а след седмица й вдигнаха цената на 1000. Работи си много добре, тиха е и нямам оплаквания. Неприятен момент беше, че като я разопаковах се оказа, че платката на копчетата за управлвние сложена накриво в завода и при натискане на бутон не следваше нищо. От сервиза дойдоха и я оправиха за 10 минути. Все пак това е частен случай и ако трябва да избирам, пак бих се спрял на този модел на AEG. Дръжката на вратата е метална и е с механизъм, а не се тегли, което не е маловажно. На Бош не ми хареса, че като отваряш вратата на повечето им модели пластмасовата лайсна се огъва и имах чувството, че ще ми остане в ръката заедно с дисплея, който е монтиран на нея. Аристон също са сложили едни тънки пластмаси за хващане. С две думи, при ръчкането на всички марки и модели в Техномаркета, AEG ми се сториха най-стабилни и хубави като дизайн. Отвътре няма какво толкова да се различават - помпа, нагревател и електроника.
    Прикачени изображения Прикачени изображения

5. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Виж това http://siemens.expo2000.bg/do.php?el...el=SF%2063A631 Немска зглобка! Или това http://bosch.expo2000.bg/uredi-za-do...mashini&pid=14 Успех! п.с. Понеже се изчерпват като модели цените им са доста по ниски от нормалните.

6. Тук е от
    Apr 2008

Май ще е Бош - SRV 43M23EU от линка! Мерси!

Даже си харесах от сайта им и други уреди - плот и фурна за вграждане!

7. Тук е от
    Sep 2008

На мен също ми предстои купуване на съдомиялна машина и да не отварям нова тема се надявам да ме насичите и мен към конкретни марки и модели в тази тема! Моя бюджет обаче е до 700 лв.! Кое е възможно най-доброто за тези пари?
    Чувам добри думи за ВЕКО!

8.  

9. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Цитат Първоначално публикувано от alien_1
    Май ще е Бош - SRV 43M23EU от линка! Мерси!

Даже си харесах от сайта им и други уреди - плот и фурна за вграждане!
    Няма да съжаляваш за избора си. Миялната е made in Germany. От фурните не взимай 311Е1 и 331Е1.

10. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Цитат Първоначално публикувано от InternetZombie
    На мен също ми предстои купуване на съдомиялна машина и да не отварям нова тема се надявам да ме насичите и мен към конкретни марки и модели в тази тема! Моя бюджет обаче е до 700 лв.! Кое е възможно най-доброто за тези пари?
    Чувам добри думи за ВЕКО!
    Какъв монтаж те интересува? Свободностоящ или ще я вгаждаш. И освен това уточни ширината 45 или 60см. Беко не са лоши и се побираш в бюджета дори и с моделите за вграждане.

11. Тук е от
    Sep 2008

Свободно стояща да бъде!
    Също така да е за 12 комплекта, клас ААА, индикатори за сол и гланц и отвътре да не е с пластмаса!

12. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Ако 700лв. не са сетните ти сили виж това http://www.volta.bg/index.php?page=i...1&itemID=21371 5г. гаранция до края на месеца 13 компл. специялно отделение за разтваряне на таблетките отл. старт и всичко което ти дойде на ума. 80-то лева отгоре ще ги забравиш много скоро и ще си имаш един качествен уред. Ако нямаш възможност това е топ модела на Беко http://www.technopolis.bg/b2c/app/displayApp/(xcm=bulgarian&cpgsize=10&layout=7.0-1_1_69_80_82_72_6_9_81_90_79&uiarea=3&carea=DEBA6B1275F0C5F1A90A002481B479E9&cpgnum=4&citem=DEBA6B1275F0C5F1A90A002481B479E9FCB1FDC25920694D917880020D 06C6F8)/.do?rf=y тук спестяваш към 140лв. Успех в избора

13. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2007

Определено, Беко е отлично решение! Само дето са увеличили цената му - беше по 510лв.
    Ама "промоции".....

14.  

15. Тук е от
    Jun 2007

По темата- досега никой не е изхвърлил миялната машина за да продължи да мие на ръце. Най-малкото я е подменил... angel

Ползвам аристон и е нормално да се чува щракването, описано по-напред. В София май може и без сол да се мине- вече повече от оловин година мием без сол и няма проблем. С прах за миялни, не с таблетки в които има сол. Даже имам наблюдение, че с прах освен по-икономично(можеш да дозираш според броя съдове) е и по-хубаво миенето. До скоро нямаше навсякъде ароматизатори за миялна машина. Има един специфичен мирис на химия, особено се усеща в чашите. Това е единствения недостатък може би. Но миналото лято си накупих една торба ароматизатори от чужбината. Интересното е, че 12 бр ароматизатори в Италия струват колкото 2 броя тук!!!!

16. Member
    Тук е от
    Oct 2003

Я пусни снимка на ароматизаторите, моля?

17. Тук е от
    Dec 2007

Re:Покупка на миялна машина - безсмислено ил&#

Имаме Мидеа за 9 комплекта, не мога в момента да напиша точния модел. Имаме черни чинии, по тях най-много си личи, че остава нещо като филм с препарат отгоре неизплакнат, понякога на вадички. На белите чинии не си личи изобщо, на шарени пък съвсем. Ползвали сме всякакви таблетки, калгонит, сомат, мидеа, прах калгонит ... все същата работа. Отделно слагаме сол и отделно гланц, нищо, че в таблетките има. Чудя се дали проблема е в made in China, май ще трябва да идем на гости на някой с черните чинии и да пробваме в чужда съдомиялна. Заради тази мания всичко плакнем преди употреба, че кой знае колко химия ще изпием и изядем иначе

п.п. мъжа ми чака да изтече гаранцията и да направи ъпгрейд

18. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Намали малко гланца, ако живееш в регион с по-мека вода, или използваш комбинирани таблетки. Мисля, че в това е проблема.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 7 от 9 ПърваПърва ... 56789 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Продавам : Миялна машина NEO DW-TS5
    От Vladotto във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 26-10-09, 20:30
  2. Три години затвор за миялна машина на кредит
    От dmanov във форум Коментирай новина
    Отговори: 9
    Последно: 17-06-09, 11:01
  3. Отговори: 4
    Последно: 23-03-08, 00:19
  4. МИЯЛНА МАШИНА
    От kaki във форум Бяла техника
    Отговори: 1
    Последно: 28-01-07, 15:23
  5. Съвет за миялна
    От pale4ka във форум Бяла техника
    Отговори: 9
    Последно: 30-08-06, 16:22

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе