Страница 6 от 9 ПърваПърва ... 45678 ... ПоследноПоследно
Резултати от 76 до 90 от общо 125

Покупка на миялна машина - безсмислено или напротив?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    May 2002

Re: Покупка на миялна машина - безсмислено или напротив?

Цитат Първоначално публикувано от Barbarian X
    При мен проблема започна да го прави почти всяка вечер, тръгва чак след 3-4 рестарта.
    Проблема е в програматора според мен. Не знам как ги тестват в заводите , но и аз имах преди месец подобни проблеми с Beco , закупена от Технополис. Просто не си довършва програмата за някакви си 5-10 секунди и като я изключиш така при следващото пускане блокира. При мен също е вградена и нямах никакво намерение да я вадя оттам , така че те дойдоха (аз не съм бил в къщи тогава). Бъзикали са нещо по програматора и са казали , че ако продължава така ще го сменят , както и това което написах по -горе , че имат по принцип проблеми с програматорите.
    Колкото и да е странно за мен оттогава върви (да не чуе дявол , пък и да не го прочете ).

2.  

3. Тук е от
    Feb 2008

преди два дни взех кандито от ремонт казаха че някаква платка е игоряла. Която платка е била защита против препълване затова текнала водата и е блокирала машината. китаиска работа а в технополис ма обеждаваха че била произведена в европа а и такапишеше на цената но като са прибрах видях на кашона с малки букви произведено в китаи . Дано да варви да не се разваляче направо сам болен за първи път копувам нещо което се разваля.

4. Тук е от
    Jul 2004

Здр!
    Днес се разбрахме с хората от сервиза (не и без намесата от страна на ръководството на Технополис) изведнъж решиха, че "платката" се е скапала и даже няма смисъл да им нося машината в сервиза просто поръчват частта и когато дойде от София идват у нас и я монтират. Това напълно ме устройва. А така се бях натокъл да се карам с тези от Технополиса но хората излязоха много разбрани, вписаха рекламацията в регистъра и ми предложиха да пратят транспорт да вземат машината да я закарат в сервиза ако се наложи!Останах приятно изненадан!!!

5. Тук е от
    Jan 2008

...

6. Тук е от
    Jul 2008

Здравеите. http://appliances.market.dir.bg/zoom...id=18&cat=3295 Ето така изглежда нашата.Питането ми е следното.Първият път като я пуснахме, беше с таблетка All in 1.Без сол, без гланц.Явно че този гланц не е задължителен.Може и без него.Но тази сол...Вече 4-5 пъти е пускана без сол и всичко си беше наред.Водата тук при нас е твърда.За твърдата вода-задължително сол.Сложих вчера и я пуснах.Чиниите излезнаха с петна.Незнам на какво може да се дължи това.Да не би да съм объркала местата на препаратите?...което силно ме съмнява,тъй като прочетох книжката с инструкциите към 10 пъти.

7. Banned
    Тук е от
    Jan 2006
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Цитат Първоначално публикувано от b0reto
    Здравеите. http://appliances.market.dir.bg/zoom...id=18&cat=3295 Ето така изглежда нашата.Питането ми е следното.Първият път като я пуснахме, беше с таблетка All in 1.Без сол, без гланц.Явно че този гланц не е задължителен.Може и без него.Но тази сол...Вече 4-5 пъти е пускана без сол и всичко си беше наред.Водата тук при нас е твърда.За твърдата вода-задължително сол.Сложих вчера и я пуснах.Чиниите излезнаха с петна.Незнам на какво може да се дължи това.Да не би да съм объркала местата на препаратите?...което силно ме съмнява,тъй като прочетох книжката с инструкциите към 10 пъти.
    По принцип таблетките тип всичко в едно би трябвало да съдържат сол гланц и миещи съставки но определено те не са достатъчни . Аз ползвам по обикновени таблети да речем 2в1 или течен препарат но задължително си зареждам машината отделно със сол и гланц /български на медикс/ и резулттатите са чудесни.

8.  

9. Тук е от
    Jul 2008

Аз пък от година и половина имам една малка помощница Midea върши си стахотно работата и ми е голяма отмяна ,защото като се развихря в кухнята настава едно цапане леле мале.Дано работи още дълги години че инъче маникюристката ще види зор .Що се отнася до таблетките най съм доволна от Сомат,веднъж се излъгах с Калгонит и после видях зор с полирането.Е накрая само мога да кажа да са живи и здрави всички мъже които са помислили за своите половинки

10. Тук е от
    Nov 2009

Re:Покупка на миялна машина - безсмислено или напротив?

Аз имам 1 въпрос - купих си миялна аристон , обаче като сложа таблетката, на която и да е програма като минат 10 минути се чува отвътре едно щракване и кутията и се отваря и след като приключи цикъла я намирам на земята. Това не би трябвало да е нормално?

11. Member
    Тук е от
    Nov 2005

Цитат Първоначално публикувано от loraK
    Аз имам 1 въпрос - купих си миялна аристон , обаче като сложа таблетката, на която и да е програма като минат 10 минути се чува отвътре едно щракване и кутията и се отваря и след като приключи цикъла я намирам на земята. Това не би трябвало да е нормално?
    Ползвай прах за миялна!

12. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Или гел - по-икономично е, както казва Леля Мария.

13. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

абе то дали прах, дали гел - при lorak има друг проблем...

отделението за таблетката механизирано ли е по някакъв начин?
    "земята" = пода на миялната? как така остава неразтворена?!

14.  

15. Тук е от
    Nov 2009

Да, под земята имах предвид пода на миялната. Иначе самата кутийка за таблетката се захваща с нещо като палче, не изглежда да има някаква механична връзка със самата миялна. Как остава неразтворена и аз се питам.

16. Member
    Тук е от
    Dec 2007

loraK,а какви таблетки ползваш?

17. SAGE
    Guest

Цитат Първоначално публикувано от loraK
    Не е нормално, затова отговори на горния въпрос: "Какви таблетки ползваш?"
    И още няколко въпроса:
    "След приключване на цикъла" съдовете измити ли са или не са?
    Колко време продължава миенето?
    Свързана ли е към водопровода миялната и има ли вода?
    Какво е налягането на водата?
    Има ли устройство за редуциране на налягането?

Но според мен трябва да опиташ и с други таблетки и тогава ако пак е същото да търсиш проблема.

18. Тук е от
    Nov 2009

Таблетките са калгонит max in 1 powertabs.

Миенето продължава в зависимост от програмата, има от 30-40 до 2ч.

Съдовете са измити. За налягането на водата нямам представа, сигурно е нормално (ако може да се каже нормално).

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 6 от 9 ПърваПърва ... 45678 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Продавам : Миялна машина NEO DW-TS5
    От Vladotto във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 26-10-09, 20:30
  2. Три години затвор за миялна машина на кредит
    От dmanov във форум Коментирай новина
    Отговори: 9
    Последно: 17-06-09, 11:01
  3. Отговори: 4
    Последно: 23-03-08, 00:19
  4. МИЯЛНА МАШИНА
    От kaki във форум Бяла техника
    Отговори: 1
    Последно: 28-01-07, 15:23
  5. Съвет за миялна
    От pale4ka във форум Бяла техника
    Отговори: 9
    Последно: 30-08-06, 16:22

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе