Страница 9 от 9 ПърваПърва ... 789
Резултати от 121 до 125 от общо 125

Покупка на миялна машина - безсмислено или напротив?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Feb 2009
    Мнения
    253
    #121

    Re:Покупка на миялна машина - безсмислено или напротив?

    Цитат Първоначално публикувано от Kasap
    Бе не е много прилична цената, но определено си струва. А и колегата Ivan19, вземайки решението пост-фактум, е доста ограничен от към избор.
    Цената е прилична като за Бош разбира се. Зависи от гледната точка. Модела 5102 не се внася от доста време и в момента е до изчерпване на наличните количества в търговската мрежа. Май го има само в ТМ. Цената му е доста по-ниска от тази на която се е продавал като актуален, около 700лв, до колкото си спомням, и затова в момента е на сметка да се купи. Сменя го SKS50E12, който е с по голям капацитет-6 компл. 1прог. повече-70гр. и индикация, и за лиспа на гланца. Но пък е по-скъп.
    Цитат Първоначално публикувано от Ivan19
    Благодаря за предложенията и на двама ви! Тъй като само в линка на Kasap има размери, мога да кажа, че даденото от него предложение става за моите условия. Цената наистина не е малка и затова пак ви питам има ли смисъл да поизчакам малко докато събера пари за БОШ или както предлагат много от писалите в тази тема и Мидеа ще ми върши същата работа.
    Ако питаш мен по-добре изчакай, и си вземи някоя от двата Боша. Аз лично Мидеа-Краун-Нео не бих си купил. Това е лично мнение, като не искам да обидя никой! Успех в избора!

  2.  
     
  3. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница
    Мнения
    7,804
    #122

    Re:Покупка на миялна машина - безсмислено или напротив?

    Цитат Първоначално публикувано от diterh
    Цената е прилична като за Бош разбира се. Зависи от гледната точка. Модела 5102 не се внася от доста време и в момента е до изчерпване на наличните количества в търговската мрежа. Май го има само в ТМ. Цената му е доста по-ниска от тази на която се е продавал като актуален, около 700лв, до колкото си спомням, и затова в момента е на сметка да се купи. Сменя го SKS50E12, който е с по голям капацитет-6 компл. 1прог. повече-70гр. и индикация, и за лиспа на гланца. Но пък е по-скъп. Ако питаш мен по-добре изчакай, и си вземи някоя от двата Боша. Аз лично Мидеа-Краун-Нео не бих си купил. Това е лично мнение, като не искам да обидя никой! Успех в избора!
    Ми то за това го и препоръчвам... Ако си запознат, кажи моля те, дали се намира някъде аналога на Siemens? Че изчезнаха нещо...

    Мидеа-Краун-Нео, не биха свършили работа в случая. Единсвената подходяща в ниския клас /цена под 400 лв./, би била от гръцките "Morris". Ама няма откъде да се намери, предвид това, че завода затвори кепенците преди близо година.

  4. Member
    Тук е от
    Feb 2009
    Мнения
    253
    #123

    Re:Покупка на миялна машина - безсмислено или напротив?

    Аналог на SIEMENS, не се внася от няколко години, но може и да е останала бройка в някой магазин. Политика на вносителите, а и миялни от този тип, се търсят доста по-рядко. Иначе се произвеждат http://www.siemens-home.de/produktsu...Cler/list.html

  5. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница
    Мнения
    7,804
    #124

    Re:Покупка на миялна машина - безсмислено ил&#

    Знам, че се произвеждат, но ми беше странно, че не съм ги виждал от доста време по магазините. Иначе за всичко си има пазарна ниша. Аз имам две такива - SIEMENS и BOSCH. Плюс една изгъзица на Candy, която пък е върхът на сладоледа .

  6. Member
    Тук е от
    Feb 2009
    Мнения
    253
    #125

    Re:Покупка на миялна машина - безсмислено или напротив?

    Да. Така е , но пазарната им ниша в България е доста скромна и Експо2000 явно смятат, че модела на Бош е достатъчен. Поне за сега!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 9 от 9 ПърваПърва ... 789

Подобни теми

  1. Продавам : Миялна машина NEO DW-TS5
    От Vladotto във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 26-10-09, 20:30
  2. Три години затвор за миялна машина на кредит
    От dmanov във форум Коментирай новина
    Отговори: 9
    Последно: 17-06-09, 11:01
  3. Отговори: 4
    Последно: 23-03-08, 00:19
  4. МИЯЛНА МАШИНА
    От kaki във форум Бяла техника
    Отговори: 1
    Последно: 28-01-07, 15:23
  5. Съвет за миялна
    От pale4ka във форум Бяла техника
    Отговори: 9
    Последно: 30-08-06, 16:22

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе