По-назад имаше съвет, който общи линиии гласеше, ако ще е ЛГ да е корейско.
П.П. Благодаря на всички, които ми отговориха. Накарахте ме да не избързвам съм смяната. Като четох и другите коментари се убедих, че на хората от и около моето семейство явно и върви с перални. Още повече, снощи се загледах в Иберната и като външен вид и дизайн въобще не приличана уред на 18 години - даже пластмасите са още бели като на нов уред и пестеливо използваните цветове по панела се пасват идеално на плота и шкафовете.
Успешни покупки на всички!

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 1187Одобрявам
1187Одобрявам

Първоначално публикувано от georgibozhinov
 Първоначално публикувано от georgibozhinov 
 каква изненада. В "техно-тата" ми казват за AEG и Electrox, че са с капсоловани барабани и смяна на лагер в повечето случаи се заменя с покупка на нова пералня. Не ме съдете. Казвам, каквото ми казват. Горещо ми препоръчаха LG F12B9QD произведена в Полша. Не можаха да ме обедят много. Ходих до интерсервиз Узунов. Там ми предложиха Пералня Sharp Business ES-FB7144A2, но нещо шарп-пералня...
 каква изненада. В "техно-тата" ми казват за AEG и Electrox, че са с капсоловани барабани и смяна на лагер в повечето случаи се заменя с покупка на нова пералня. Не ме съдете. Казвам, каквото ми казват. Горещо ми препоръчаха LG F12B9QD произведена в Полша. Не можаха да ме обедят много. Ходих до интерсервиз Узунов. Там ми предложиха Пералня Sharp Business ES-FB7144A2, но нещо шарп-пералня... 
  Отговор с цитат
  Отговор с цитат